Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ. ΚΥΡΙΕ ΚΙΚΙΛΙΑ ΓΙΑ.....ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ : ΠΟΣΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ??? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ Ή ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ??? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΣΤ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ???

 ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ :

-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ
-ΤΕΣΤ ΣΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ




''ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ :
-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ
-ΤΕΣΤ ΣΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
Όπως γνωρίζετε, με το χώρο της υγείας ασχολούμαι πάνω από μία εικοσαετία. Θα έλεγα ότι γνωριζω και τις πέτρες. Και οι πέτρες εμένα.
Γνωρίζετε επίσης ότι πέντε πράγματα δημοσιεύσω, εκατόν πέντε έχω στο συρτάρι.
Όλα στην ώρα τους. Κάθε δημοσίευση έχει τον σκοπό της.
Το ότι αγωνίζομαι να σώσω ανθρώπους στα δημόσια νοσοκομεία και παράλληλα σαρώνω τους ιατρικούς φακέλους, δεν σημαίνει ότι την ίδια ώρα δεν συγκεντρώνω στοιχεία από όλη τη χώρα για τις υπόλοιπες διαστάσεις αυτής της υπόθεσης.
Και δεν υπάρχει ούτε μία καθαρή...
Σήμερα θα απευθύνω δύο απλές ερωτήσεις. Και προφανώς κάτι θα έχω στο μυαλό μου για να το κάνω αυτό.
Η 1η ερώτηση αφορά στα στατιστικά στοιχεία που ανακοινώνονται για τους εμβολιασμούς των ηλικιωμένων ανθρώπων. Αυτών που εμβολιάζονται στα κέντρα εμβολιασμού.
Μας λένε π.χ. ότι στο τάδε νοσοκομείο (ονόματα δεν θα πω ...προς το παρόν), εμβολιάστηκαν 120 ηλικιωμένοι. Και η κυβέρνηση με τα μέσα μαζικής εξαπάτησης πανηγυρίζουν. Και προπαγανδίζουν. Για να πείσουν και άλλους να εμβολιαστούν.
Αν, λέω εγώ τώρα, στο νοσοκομείο αυτό είχαν πάρει 20 μπουκαλάκια με το εμβόλιο, και περίμεναν 120 ηλικωμένους, αλλά τελικά τα πράγματα δεν είναι όπως μας τα λένε, και από τους 120 πήγαν οι μισοί;
Αν τις άλλες μισές δόσεις τις έδωσαν σε πυροσβέστες και αστυνομικούς, λέω εγώ τώρα, αλλά ανακοινώνουν 120 εμβολιασμούς ηλικιωμένων αντί για 60, τι έχουμε;
Σας προκαλώ.
Αμφισβητείστε με...
Η 2η ερώτηση αφορά στα τεστ που γίνονται σε όλους αυτούς τους χιλιάδες που εισάγονται και νοσηλεύονται στα δημόσια νοσοκομεία.
Τα νοσοκομεία δεν έχουν δικά τους εργαστήρια;
Νομίζω πως έχουν...
Γιατί τότε χιλιάδες τεστ γίνονται σε ιδιωτικά εργαστήρια...;
Σας προκαλώ ξανά.
Αμφισβητείστε με...
Ούτως ή άλλως αυτό εδώ είναι η αρχή.
Δεν θα μείνω στις ερωτήσεις...''



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.