Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ !!! ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΤΥΧΗΣΕΣ ΣΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ .....

 ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ......ΔΕΝ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΕ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ''ΜΕ ΤΡΟΠΟ'' ΚΑΙ ΚΟΛΠΟ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ......

ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ.....

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΣΑΣ.....



«Δεν είναι για τώρα η συζήτηση επί πιθανών ταξιδιωτικών διευκολύνσεων μέσω του πιστοποιητικού εμβολιασμού». 

Αυτό είχε κάνει σαφές κοινοτικός αξιωματούχος ενόψει της τηλεδιάσκεψης των 27 αρχηγών κρατών της Ε.Ε. που έγινε την Πέμπτη 21 - 1 2021.

Σημειώνεται, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει ότι το πιστοποιητικό εμβολιασμού που προτείνει δεν ταυτίζεται με την έννοια του διαβατηρίου

αλλά 

η προσκόμιση τέτοιου ενιαίου ευρωπαϊκού αποδεικτικού εμβολιασμού θα διευκολύνει τις μετακινήσεις, προς όφελος του τουρισμού και της οικονομίας. 

( εδώ ή γελάμε ή κλαίμε.....μάλλον το δεύτερο πρέπει να συμβεί μαζί με άκρατο ΘΥΜΟ που εγείρεται για τον τραγελαφικό τρόπο της νοητικής διαστρεβλωτικής παραπλάνησης που επιχειρείται εμμονικά....)

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι το ψηφιακό πιστοποιητικό που θα παρουσιαστεί αύριο, ως πρωτοβουλία του, στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, δεν αποτελεί περιορισμό, αλλά συμβάλλει στην απαλλαγή από προβλήματα στις μετακινήσεις και άρα ευνοεί τον τουρισμό και την οικονομία, όπως έχει λόγο να επιθυμεί η Ελλάδα.

Ειδικότερα τόνισε, ότι οι ηγέτες ''δεν αναμένεται να συμφωνήσουν σε ένα κοινό πιστοποιητικό ανοσίας, στη βάση της πρότασης του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αφού τίθενται πολλά ζητήματα, από το πόσο θα διαρκεί η ανοσία στους εμβολιασμένους -στοιχείο που ακόμη δε γνωρίζουν οι επιστήμονες- μέχρι τι θα ισχύει για όσους έχουν εμβολιαστεί με μη εγκεκριμένα από τον ΕΜΑ (Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων) εμβόλια. «Θα πρέπει να οριστούν κάποια βασικά σημεία που θα υπάρχουν στο χαρτί και αυτά θα αρχίσουν να συζητούν οι ηγέτες, ωστόσο για συμφωνία στα στάνταρντ που θα εμπεριέχει, θα χρειαστούν κι άλλες Σύνοδοι Κορυφής», είπε χαρακτηριστικά.

Το αλαλούμ των θέσεων της ΚΟΜΙΣΙΟΝ προσπάθησαν να εμφανίσουν κάποια φιλικά προς την κυβέρνηση μέσα, πως τάχα ήταν ''κλίμα θετικό....αλλά....'' πλην όμως η αρνητική στάση που υπερίσχυσε δείχνει πως ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΪΟ.....ΤΟΥΣ.....

«Είμαστε πολύ επιφυλακτικοί», δήλωσε ο Κλεμάν Μπον στο ραδιοφωνικό δίκτυο του France Info. «Εάν μιλάμε για ένα χαρτί, ένα έγγραφο που μας επιτρέπει να ταξιδέψουμε στην Ευρώπη, πιστεύω ότι είναι πολύ πρόωρο», είπε.

«Είναι μία συζήτηση που δεν έχει χώρο να γίνει και θα ήταν σοκαριστικό, την ώρα που μόλις αρχίζουμε παντού την εκστρατεία εμβολιασμού στην Ευρώπη, να υπάρχουν σημαντικότερα δικαιώματα για ορισμένους παρά για άλλους. Δεν είναι αυτή η δική μας ιδέα περί προστασίας και πρόσβασης στα εμβόλια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.