Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ??? ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ??? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ??? ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!!!

 ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΕΒΗ....

ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΞ !!!!!

ΤΟ ΥΠ.ΕΞ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ( http://orthologika.blogspot.com/2021/01/blog-post_2.html )

ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΚΙΛΙΑ.....

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 

ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ''ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ'' ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΑΨΟΓΑ ''ΘΕΑΤΡΙΚΑ'' ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΜΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΠτΔ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΦΟΡΑ ???






Το έγγραφο που δημοσιεύουμε, αφορά ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ( ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ !!!!) ΤΗΣ 6ης ΥΠΕ ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ.....
ΚΑΙ
ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ !!!
Σάλος έγινε χθες αργά με την δημοσιοποίηση της αναβολής των εμβολιασμών των ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ, με ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ εντολή των ΥΠΕ ή και του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ....τις οποίες σήμερα, προσπαθεί να ανασκευάσει ο κ. ΜΑΡΙΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ, Γ.Γ. της Π.Φ.Υ. 

                                                                                        ΟΜΩΣ

ΑΝΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ, είδαν το φως της δημοσιότητας άρθρα, που αναφέρουν πως ΑΝΑΒΑΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.....
Αναφέρουν επίσης, πως η διαβεβαίωση έρχεται από Υ.Π.Ε. που επιβεβαιώνουν την αναβολή των εμβολιασμών, με πρωτοβουλία του Υπουργείου και καθόλου δεν την αναγάγουν σε έλλειψη προμήθειας εμβολίων ΟΠΩΣ Η 5η ΥΠΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ . 
Αντίθετα αυτό επιχειρεί να κάνει με τις ανακοινώσεις της η ΠΟΕΔΥΝ που αναφέρει με το πρόθεμα ''προφανώς'' την έλλειψη εμβολίων ....ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΤΕΙ ....προφανώς για ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΝΤΑ :



Σοβαρές ενστάσεις εκφράζει και η ΠΟΕΔΗΝ επισημαίνοντας ότι :

«αργά χθες το μεσημέρι ειδοποιήθηκαν οι συνάδελφοι ότι αναβάλλονται οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί για τη Δευτέρα και για όλη την εβδομάδα. Αφού ήταν έτοιμα τα εμβολιαστικά κέντρα και είχαν κλεισθεί τα ραντεβού των συναδέλφων για να εμβολιαστούν. Μάλιστα τα νοσοκομεία ειδοποιήθηκαν και ετοιμάστηκαν να παραλάβουν τα εμβόλια τη Κυριακή. Προφανώς λοιπόν υπήρξε ζήτημα με τη διαθεσιμότητα των εμβολίων. Προκλήθηκε αναστάτωση στους εργαζόμενους των εν λόγω νοσοκομείων».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος Μιχάλης Γιαννάκος αναφερόμενος στο θέμα, δεν τοποθετήθηκε επί της ουσίας μόνο, αλλά διέσπειρε τον κυβερνητικό πανικό όπως και των συστημικών ΜΜΕ....περί πολλών θανάτων, με παραδείγματα ''νέου ανθρώπου χωρίς υποκείμενα νοσήματα'' και ΧΩΡΙΣ ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ που αποδεικνύει την πραγματική αιτία του θανάτου, όπως θα συμπληρώσουμε εμείς, δήλωσε επί λέξει ( σύμφωνα με δημοσιεύματα της efsyn) : 

«η Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα είναι επιβαρυμένες περιοχές από το κορονοϊό και ως εκ τούτου και μία εβδομάδα νωρίτερα να πετύχουν οι εργαζόμενοι την ανοσία, είναι κέρδος για το σύστημα και μπορεί να είναι σωτήριο και για τους ίδιους τους εργαζόμενους. Οι εμβολιασμοί ενημερωνόμαστε σήμερα από σωματεία αναβάλλονται σε πολλά νοσοκομεία όλης της χώρας. Γιατί; Μετράμε πολλές απώλειες συναδέλφων από κορονοϊό. Μόλις προχθές πέθανε ο 18ος συνάδελφος ένα παλικάρι 36 ετών αθλητικός, χωρίς υποκείμενα νοσήματα και χωρίς καταχρήσεις. Συνάδελφος της 4ης ΥΠΕ».

Οι χθεσινές καταγγελίες 

Τις εν λόγω καταγγελίες που αφορούν περιοχές όπως η Αρκαδία, η Ηλεία, η Μεσσηνία, το Μεσολόγγι, η Χαλκίδα, ο Βόλος ανέδειξαν χθες δημοσιεύματα τοπικών μέσων, ενώ τις αναδεικνύει μέσω Twitter και ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών), Παναγιώτης Παπανικολάου

 

Όπως ανέφερε  το e-thessalia.gr, ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ επικοινώνησε με την διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου και ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρξει κανένας εμβολιασμός υγειονομικού την Δευτέρα στο Νοσοκομείο και εμβόλια δεν πρόκειται να σταλούν την Κυριακή. Η απόφαση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, φέρεται να αφορά επίσης τα Νοσοκομεία της Στερεάς Ελλάδας, όπου είχαν προγραμματιστεί εμβολιασμοί..

ANAΣΤΑΤΟΣ ΟΛΟΣ Ο ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΕΛΑΘΕ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ....

http://apokalypseis.com/?p=11034

Αντίστοιχα, σύμφωνα με το documento.gr, ακυρώσεις εμβολιασμού θα ισχύσουν και για τους νομούς Ηλείας, Μεσσηνίας και Αρκαδίας, ενώ το apokalypseis.com δημοσίευσε έγγραφο το οποίο φέρεται να είναι η ειδοποίηση προς το ιατρικό προσωπικό, η οποία αναφέρει: 

''Επειτα από προφορική επικοινωνία της 6ης ΥΠΕ δεν θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός την Δευτέρα 4.1.2021 άρα δεν ισχύουν και τα ραντεβού. Αναμένονται νεότερες οδηγίες . Παρακαλούμε όπως ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι. Εκ της Διοικήσεως.''

Η «Εφ.Συν.» πάλι αναφέρει σε άρθρο της σχετικό , πως επικοινώνησε με τον Γιάννη Καρδέλη, διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας ο οποίος αναφέρει ότι δεν αναβλήθηκαν οι εμβολιασμού και πως ξεκινούν τη Δευτέρα σε οκτώ νοσοκομεία της περιφέρειάς του, ανάμεσά τους ο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα, το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας και το Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. 

Αναφορικά με τον Βόλο και ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνεται:

«Απάντηση σε δημοσιεύματα: 

Ουδέποτε αναβλήθηκε ο εμβολιασμός στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου καθότι αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται εμβολιασμοί σε εννέα (9) Νοσοκομεία της χώρας μεταξύ των οποίων και το ΠΓΝ Λάρισας, όπου οι εμβολιασμοί  διεξάγονται ομαλά.

Το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπως και τα υπόλοιπα Νοσοκομεία της 5ης Υ.Πε., θα πραγματοποιήσουν τους εμβολιασμούς για το προσωπικό το επόμενο χρονικό διάστημα, βάσει προγραμματισμού. 

Ήδη έχει δημιουργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου άρτια εξοπλισμένο Εμβολιαστικό Κέντρο και έχουν ολοκληρωθεί οι εκπαιδεύσεις του προσωπικού που θα πραγματοποιήσουν τους εμβολιασμούς.»

Μάλλον έχει οδηγηθεί η πολιτική ηγεσία σε επικοινωνιακό αδιέξοδο, μετά από την διαρροή στην δημοσιότητα των πληροφοριών, εγγράφων και δηλώσεων αρμοδίων συλλογικών οργάνων, της κατάστασης που επικρατεί με τα εμβόλια, δηλαδή της ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ σε πολλά νοσοκομεία της χώρας....

Στον αντίποδα όλων αυτών των πληροφοριών που έχουν αναστατώσει και τους πολίτες που ήδη τα έχουν ανακαλύψει και προβληματίζονται αρκετά για την πραγματική αιτία των αναβολών που είχαν εξαγγελθεί, η κυβέρνηση δια του Γ.Γ. της Π.Φ.Υ.  διαψεύδει όσα διέρρευσαν.....ΑΛΛΑ και τον Γ.Γ., διαψεύδει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΕΓΝΕ  !!!!

ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ......



ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :


Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι εμβολιασμοί συνεχίζονται κανονικά, χωρίς καμία διακοπή, στα 9 Νοσοκομεία της χώρας.


Μέχρι σήμερα στις 12:00, έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 3.001 εμβολιασμοί. Χθες Πρωτοχρονιά, έγιναν 264 και από το πρωί μέχρι τώρα, έχουν γίνει 344 εμβολιασμοί.


Όλα τα Νοσοκομεία της χώρας μας έχουν προετοιμαστεί και ο μαζικός εμβολιασμός των υγειονομικών θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 4/1 έως 20/1 σε 3 φάσεις, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.


Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 4/1/2020 θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός περισσότερων από 5.000 υγειονομικών σε επιπλέον 42 Νοσοκομεία. Ο αριθμός αυτός θα αυξάνεται σταδιακά και βάσει σχεδίου.

Την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει και ο εμβολιασμός στους οίκους ευγηρίας από τις Κινητές Ομάδες (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.


Ως εκ τούτου, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα αναβολής ή ματαίωσης εμβολιασμών».

https://www.healthweb.gr/politiki-ygeias/marios-themistokleous-ypourgeio-ygeias-kaneis-den-tha-emvoliastei-apo-to-parathyro


Παρακολουθούμε την παράνοια, μια ΥΠΕ να στέλνει εντολές στα νοσοκομεία της για αναβολή, και άλλη να λέει στους δημοσιογράφους πως οι εμβολιασμοί συνεχίζονται !!!


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών), Παναγιώτης Παπανικολάου όμως έχει δημοσιεύσει καταιγισμό πληροφοριών ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, από την 31η-12 - 2020....και δεν τον έχει διαψεύσει κανένας επωνύμως ως αυτή την ώρα !!!!

Γράφει στο δημόσιο προφίλ του ο ΙΑΤΡΟΣ και ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ :

Παναγιώτης Γ. Παπανικολάου Νευροχειρουργός, 

Διευθυντής Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας - Πειραιά

''Το επίσημο πλάνο διανομής εμβολίων στα νοσοκομεία για αύριο 3/1 ώστε να εμβολιάσουν το προσωπικό τους από μεθαύριο 4/1.
Ούτε "Γεννηματάς" Αθήνας, ούτε Βόλου, Χαλκίδας, Μεσολογγίου, Λαμίας, Γρεβενών, Σερρών, Ξάνθης, Πύργου, Αμαλιάδας, Καλαμάτας, Κυπαρισσίας, ΕΙΕΑ, Καραμανδάνειο κλπ κλπ κλπ,
γενικά ΚΑΝΕΝΑ από όσα καταγγέλθηκε από προχθές ως σήμερα από τους υγειονομικούς η αναβολή έναρξης εμβολιασμών η προγραμματισμένη για 4/1.
Τι ακριβώς "διαψεύσατε" απόψε κύριε Θεμιστοκλέους ;
γιατί σε λίγο εσείς μπορεί να διαψεύσετε πως έχουμε Γενάρη και να ισχυριστείτε πως έχουμε Δεκαπενταύγουστο.''

Και δημοσιεύει τα κάτωθι έγγραφα :



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΕΓΝΕ
ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ :








ΚΑΙ ΔΙΑΝΘΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΡΓΑΦΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ :

''Και το σημερινό (2/1) επίσημο υπηρεσιακό έγγραφο 1ης ΥΠΕ από το οποίο προκύπτει πως το "Γεννηματάς" Αθήνας ΔΕΝ θα παραλάβει εμβόλια αύριο 3/1 άρα ΔΕΝ θα εμβολιάσει το προσωπικό του από μεθαύριο 4/1 όπως είχε προγραμματιστεί.
Οπότε ξανά : τι ακριβώς "διαψεύσατε" απόψε κύριε Θεμιστοκλέους ;''


Σήμερα πάντως και μόλις λίγες ώρες πριν, πολλά δημοσιεύματα, κάνουν λόγο ακόμα και για παγκόσμια αναταραχή αναβολής εμβολιασμών !!!

Βέβαια, οι αρθρογράφοι των δημοσιευμάτων που δίνουν αυτούς τους προβληματισμούς, προσδιορίζουν το θέμα στην καθυστέρηση της προμήθειας των ποσοτήτων εμβολίων....και όχι σε άλλους λόγους....ΑΝ και η δική μας άποψη, είναι πως είναι πάρα πολύ πιθανό, να συμβαίνουν παράλληλα πράγματα όπως να έχουν γίνει νομικές ενέργειες τέτοιες, που να εμποδίζουν την απρόσκοπτη συνέχιση της επιχείρησης του καθολικού εμβολιασμού.....που άλλωστε έχει διχάσει ΚΑΙ την κοινωνία ΚΑΙ τον υγειονομικό κόσμο.

ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ''ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ'' ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ.....
ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ 
ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ 
ΜΕ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ 
ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΑΛΛΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ....








Ο ΙΔΙΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ, ΠΡΟΤΑΞΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ''ΝΑΙ'' Ή ''ΟΧΙ'' ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ....
ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΔΗΛΑΔΗ....




 ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ κ. Δημ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ:


To e-mail αυτό κατατέθηκε στον Εισαγγελέα του ΑΠ, Αθηνών, 

τοπικούς εισαγγελείς, ΠτΔ, Πρωθ/ργό, Ευροκοινοβούλιο και Ιnterpole, 

και στις περιφερειακές Υγειονομικές Περιφέρειες.


ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ (Κανονισμός 726/2004)


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ
ΑΝΑΦΟΡΑ

Του Δρ. Δημητρίου Αντωνίου PhD, FRCS, Χειρουργού
Δ/νση: Οδός Δημ. Βώκου 6, Χαλκίδα ΤΚ 34132- ΕΛΛΑΔΑ- GREECE
ΑΔΤ ΑΙ 986650/ΤΑ Χαλκίδος, ΑΦΜ 059325986 ΔΟΥ Χαλκίδος
τηλ.22210-62743, e-mail: dr.dim.antoniou@gmail.com
www.zoidosia.blogspot.com
ΘΕΜΑ: Έκθεση σε άμεσο κίνδυνο της Υγείας και Ζωής των εμβολιασθέντων με εμβόλιο που είναι «γενετικά τροποποιημένος οργανισμός» χωρίς ΑΔΕΙΑ από τις αρμόδιες Ευρωπαικές (κι Ελληνικές) Αρχές.


Αξιότιμον Πρόεδρον της Βουλής των Ελλήνων
Πρωθυπουργόν της Ελλάδος
Αξιότιμε Κε Πρόεδρε, Κε Πρωθυπουργέ

Άρχισαν ήδη και θα επεκταθούν τις επόμενες ημέρες, όπως ανακοινώθηκε από τον αρμόδιο υπουργό Υγείας, οι εμβολιασμοί σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας με το εμβόλιο BNT162b2.
Ο εμβολιασμός όμως αυτός στην Ελλάδα με το εμβόλιο BNT162b2, διεξάγεται χωρίς να τηρούνται οι προυποθέσεις κυκλοφορίας και χρήσης φαρμάκων-εμβολίων που είναι «γενετικά τροποποιημένοι-μεταλλαγμένοιοργανισμοί», επιπλέον δε –και το σημαντικότερο- διενεργείται και ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ από τις αποκλειστικά αρμόδιες αρχές της ΕΕ, ήτοι την Επιτροπής (Commission), όπως απαιτούν οι παρακάτω Ευρωπαικές Οδηγίες και Κανονισμοί, που συνιστούν αντίστοιχα και στοιχεία του ελληνικού δικαίου, κατισχύουσες πάσης αντίθετης εθνικής διάταξης:


1) αρ. 1,1παρ.4, 5παρ.2,3, 6 της Οδηγίας 2001/83/ΕΚ/06-11-2001), Παράρτημα Ι Μέρος ΙVπαρ.3.2.1.1.
2) αρ.1,2παρ.4, 12-19-24 της Οδηγίας 2001/18/ΕΚ/12-03-2011, Παράρτημα ΙΑ` και ΙΙ,ΙΙΙ
3) αρ.2,3,4,6παρ.2α,γ,3 και αρ. 10,12, 14παρ.7,8,9 Κανονισμού 726/31-03-2004, που διαβάζεται σε συνδυασμό με τις δύο προαναφερόμενες Οδηγίες και του ν.1316/1983.
Κι ο λόγος έλλειψης άδειας είναι ακριβώς η γνώση των κρατικών υπευθύνων για την επικινδυνότητά του και προς αποφυγή των οποιονδήποτε συνεπειών εις βάρος των από τις συνέπειες της διεξαγωγής του.
Για τους λόγους αυτούς, ο εμβολιασμός ΟΛΩΝ εγκυμονεί άμεσους και θανατηφόρους κινδύνους για την ζωή των κι ανυπολόγιστων συνεπειών στο περιβάλλον, οργανικό μέρος του οποίου είναι κι ο άνθρωπος.
Τα αρ.51,52 ν.4764/2020 για τον εμβολιασμό, είναι αφενός αντι-συνταγματικά, αλλά σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ μπορούν και δεν συνιστούν άδεια εμβολιασμού, λόγω της κατίσχυσης επ` αυτών του Κανονισμού 726/2004.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ…κι επειδή ΔΕΝ υπάρχει, λάβετε όλα τα αναγκαία μέτρα διακοπής του.
Παρακαλώ να ενημερωθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας και Διαφάνειας της Βουλής, η οποία αναλαμβάνει την εποπτεία του (άνευ αδείας) εμβολιασμού, για το περιεχόμενο της παρούσας αναφοράς μου.
Έχω ήδη ενημερώσει και τον Κον Πρωθυπουργό, αλλά, ηγνοήθην.
Καλή χρονιά.
Μετά τιμής
Υ,Σ. Μπορώ να σας υποβάλλω εκτενή ιατρική-νομική τεκμηρίωση των παραπάνω.
Χαλκίδα 28-12-2020 
Δημ. Αντωνίου

• Δημοσιεύθηκε από : Δρ. Δημήτριος Αντωνίου PhD, FRCSΠαρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2021 - 6:51 π.μ"


Πάρα πολλά περίεργα, αν όχι ύποπτα θέματα έχουν αναδειχθεί από τις ίδιες τις αποφάσεις της κυβέρνησης, την διανομή εγγράφων ασφυκτικής εμπλοκής των πολιτών, στις επιβλητικές επιδιώξεις τους για το εμβόλιο, μέχρι και της μετακύλισης της ΕΥΘΥΝΗΣ από τους ίδιους που βιάζονται τόσο να μας το χορηγήσουν, προς τους πολίτες, που πέραν του ότι εκβιάζονται σκληρά  ψυχολογικά για να το κάνουν, στο τέλος πρέπει ακόμα και να υπογράψουν την απόλυτα δική τους ευθύνη σε κάθε πιθανή επιπλοκή !!!

Παράλληλα με όλα τα ανωτέρω έχουμε δημοσιεύσει πριν 2 μέρες την κατεπείγουσα απαίτηση για ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ σχετικά με τις επιπλοκές του ΕΜΒΟΛΙΟΥ, του κ. ΠΑΤΟΥΛΗ και του Π.Ι.Σ. που επιχειρούν να διασφαλίσουν τους συναδέλφους τους από την Δικαιοσύνη και να τους αναλαμβάνουν οι ίδιοι για...πιθανές ευθύνες !!!


ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ???
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΜΕΣΩΣ Ή ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ???
Όλα τα ανωτέρω, όλες οι συγκυρίες οι ανεξήγητες οι καταγγελίες και οι βιαστικές ασφαλιστικές δικλείδες που όλοι μα όλοι, θέλουν να εξασφαλίσουν πριν καν αρχίσει ο καθολικός - όπως επιδιώκουν και ελπίζουν - εμβολιασμός, το μόνο που αναδεικνύει περίτρανα, είναι 
Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ....
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!!


Δημοσιεύουμε μερικά links σχετικής αρθρογραφίας που αναδεικνύουν την ανησυχία, έστω και με το δικό του πρόσημο, το κάθε ΜΜΕ.....












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.