Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ : ΕΙΧΕ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ !!!

ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ κ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ......
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.
ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ .....ΣΙΓΟΥΡΑ.....



Επιμένει ο Τόσκας στα περί δημοσίων σχέσεων για τον Σφακιανάκη: Είχε υπερβεί κόκκινες γραμμές



Ο Νίκος Τόσκας μιλώντας στην «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΙ κατηγόρησε τον Μανώλη Σφακιανάκη πως είχε υπερβεί κόκκινες γραμμές και τόνισε πως έπρεπε να δοθούν ευκαιρίες και σε άλλους να προσφέρουν. «Μην κοροϊδευόμαστε, είχε υπερβεί και ο κ. Σφακιανάκης και αυτοί που τον υποστηρίζουν υπερβεί κάποιες κόκκινες γραμμές σε ό,τι αφορά την ανάδειξη μέσω δημοσίων σχέσεων συγκεκριμένου έργου», είπε.
«Με ενδιαφέρει η δουλειά του να γίνεται σεμνά, να αναδεικνύεται το σύνολο και όχι το άτομο. Η σεμνότητα για εμένα είναι σημαντικό» είπε ο κ. Τόσκας, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Μανώλη Σφακιανάκη, λέγοντας στη συνέχεια: «ας μην κρυβόμαστε κάτω από το πάπλωμα, προφανώς και είχε υπερβεί τα όρια με τα ΜΜΕ». Αναφερόμενος στο αν η απόφαση για την απομάκρυνση του Μανώλη Σφακιανάκη από τη θέση του ήταν δική του και εν γνώση του πρωθυπουργού, ο Νίκος Τόσκας απάντησε: «Η θέση του κ. Σφακιανάκη ήταν θέση Ταξιάρχου. Ο κ. Σφακιανάκης είναι υποστράτηγος, δεν μπορεί να μείνει εκεί μέχρι να γίνει αρχηγός της αστυνομίας επειδή αυτό ξέρει! Πρέπει να δείξει και τα άλλα πράγματα που ξέρει. Είναι θέμα υπηρεσιακό, εξέλιξης και καλό είναι διάφοροι προστάτες των οποιονδήποτε να μην δείχνουν τόσο ζήλο».
Ερωτηθείς αν θεωρεί πως υπήρξε πολιτική σκοπιμότητα από πλευράς όσων ανέδειξαν το θέμα της απομάκρυνσης του Μανώλη Σφακιανάκη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απάντησε πως «η πολιτική σκοπιμότητα είναι προφανής σε οποιαδήποτε ενέργεια γίνεται μέσα στο πολιτικό και μιντιακό πεδίο», ενώ επεσήμανε ότι δεν ήταν θέμα πολιτικής επιλογής το ζήτημα Σφακιανάκη. «Ούτε ξέρω ούτε με ενδιαφέρει ποιας κομματικής ταυτότητας είναι ο συγκεκριμένος αξιωματικός», είπε.
Όταν ρωτήθηκε αν ο Μανώλης Σφακιανάκης δέχτηκε την θέση του βοηθού Επιτελάρχη, ο Νίκος Τόσκας είπε: «Δεν με ενδιαφέρει το θέμα. Η διαταγή βγήκε και δεν με απασχολεί το τι δέχεται ο καθένας ή όχι. Δεν είναι φιλόπτωχο ταμείο Αστυνομία».


Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.