Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΗΣ !!! ΠΕΡΥΣΙ ΗΤΑΝ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ.....


ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ !!!
ΟΛΑ ΟΣΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΔΙΕΛΚΥΣΤΙΝΔΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ !!!


Μέσα στη δίνη των αλληλοκατηγοριών, οι αιρετοί έχουν χάσει κάθε ίχνος τακτ.....και ξεσπαθώνουν οι μεν του Α βαθμού Αυτοδιοίκησης, εναντίον του Β βαθμού συναδέλφων τους. Και τανάπαλιν !!!
Ο αυτοκράτορας σήμερα το μεσημέρι στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, τόνισε ιδιαίτερα την ....ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ των δημάρχων, να διαχειριστούν τα απορρίμματά τους, τονίζοντας πως έχουν δημιουργήσει ένεκα αυτής, μεγάλα και σοβαρά προβλήματα στους πολίτες τους και στους δήμους τους.
Αναφέρθηκε στην δημιουργία των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΧΑΔΑ, ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΗ. έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην επικινδυνότητα που έχουν τα σκουπίδια των ΧΑΔΑ, για την δημόσια υγεία ( ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ....ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ !!!), χαρακτήρισε τις χωματερές ως ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ για την ΥΓΕΙΑ των πολιτών, κατήγγειλε πως ''ΟΙ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ...ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ.....ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ'', αναφέρθηκε με ιδιαίτερες κορώνες στην ανεξέλεγκτη κατάσταση με τα σκουπίδια των ΧΑΔΑ, τόνισε το ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ των σκουπιδιών, από τον Άγιο Βλάση, προς.......κάπου αλλού, έναντι 496.969,20 ευρώ για 5.500 τόνους, αναλύοντας πως αυτόματα αυτό σημαίνει : κόστος ανά τόνο περίπου 100 ευρώ !!!Και φυσικά, συγκρίνοντάς το με το αντίστοιχο.....''μεσοσταθμιστικό'' της ΤΕΡΝΑ.......
Και τι δεν είπε για τον Άγιο Βλάση σήμερα ο αυτοκράτωρ, δεν έχει προηγούμενο.....
Άκρως επικίνδυνη για την υγεία των πολιτών, τόνισε πως είναι η ύπαρξή τους, πως ο ΧΑΔΑ βρίσκεται μέσα σε περιοχή NATURA, και αποτελεί μόνιμο πονοκέφαλο για πυρκαγιές στο δάσος !!!
Τόνισε ακόμα πως η ανικανότητα των δημάρχων να διαχειριστούν τα προβλήματα των απορριμμάτων τους, τον έφερε πολλές φορές μπροστά ένεκα του καθήκοντος !!!
Κανονικότατα έστησε στον τοίχο, ο περιφερειάρχης, τους δημάρχους....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.