Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

ΕΥΘΕΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΑΡΧΙΣΕ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ !!!

ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΠΕΣΥΠ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, ΠΑΡ΄ ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ .....
Ο κ.ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ......ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.....ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :
Όλοι θυμόμαστε, πως ο κύριος ΚΑΜΠΟΣΟΣ δήμαρχος του Άργους, ήταν ο εκλεκτός του σουλτάνου, εδώ και χρόνια...
Αλλά από την δημοσίευση του νέου ΕΣΔΑ, έχει γυρίσει την στάση του, απέναντι στον περιφερειάρχη και επιτίθεται ευθέως και ευθαρσώς !!!
Στον κ. Καμπόσο επίσης οφείλεται ο χαρακτηρισμός του Περιφερειάρχη, ως ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, αφού έτσι τον είχε αποκαλέσει παρουσία όλων των βουλευτών της Περιφέρειας, στην πρόσφατη συνεδρίαση των δημάρχων, βουλευτών και φορέων, για τα απορρίμματα και την διαχείρισή τους.....
Μάλλον η κόντρα έχει ανοίξει τους ασκούς του Aιόλου.......και εν όψει των πολλών εκατομμυρίων της διαχείρισης....καθώς και της φαγωμάρας με την ΤΕΡΝΑ και την μακροημερευσή της στο έργο ''διαχείριση σκουπιδιών'', θα δούμε και θα ζήσουμε όλο το σκηνικό της επίδειξης δυνάμεως και ισχύος !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.