Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΩΝ !!!

ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ , ΜΕ ΤΙΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ....

ΤΑ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΑΜΕΣΑ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ .....(ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΑΕΙ !!!)



Την Παρασκευή το μεσημέρι, 26-2-2016, επικοινωνήσαμε με το γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών αρμοδίου για θέματα μετανάστευσης και καταγγείλαμε στον ιδιαίτερο του γραφείου του, το ΣΚΑΝΔΑΛΟ που διερευνάται ( μετά από δικές μας ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ και ηλεκτρονικές επίσης προς κάθε κατεύθυνση ).
Πριν λίγη ώρα, επικοινώνησε μαζί μας, με εντολή του Υπουργού, ο Νομικός του Σύμβουλος και ζήτησε να στείλουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε στην διάθεσή μας καθώς και ολόκληρη την αρθρογραφία μας σχετικά με το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ , με τις ιθαγένειες των αλλοδαπών που έχουν κατοχυρωμένο δικαίωμα ...
Φυσικά στείλαμε στο e mail του Υπουργού, όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν όλα όσα εδώ και καιρό καταγγέλλουμε δημόσια και περιμένουμε ενημέρωση του Υπουργείου για τις εξελίξεις που θα δρομολογήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.