Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ !!!

Η ΄΄ΑΡΙΣΤΕΡΗ '' ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕ  ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ....
ΤΗΝ ΞΕΛΑΣΠΩΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!Με παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη προς τους εισαγγελείς Εφετών και Πρωτοδικών της χώρας, τους ζητείται να εφαρμοστεί η αυτόφωρη διαδικασία για όσους κλείνουν τους δρόμους διαπράττοντας το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών.
Ολόκληρη η παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου έχει ως εξής:

Προς τους κ.κ. Εισαγγελείς Εφετών της Χώρας 
και δι’ αυτών στους κ.κ. Εισαγγελείς Πρωτοδικών της περιφερείας τους
Το τελευταίο διάστημα, παρατηρείται το φαινόμενο του αποκλεισμού της κυκλοφορίας σε δημόσιες οδούς από τους συμμετέχοντες κλπ. στις κινητοποιήσεις των αγροτών. Η συμπεριφορά αυτή, όπως γνωρίζετε, συνιστά κατ’ αρχάς την αξιόποινη πράξη της παρακώλυσης συγκοινωνιών (άρθρο 292 ΠΚ, όπως ισχύει). Η πρόβλεψη του εγκλήματος αυτού, το οποίο διώκεται αυτεπαγγέλτως, έγινε για την προστασία της εύρυθμης λειτουργίας των κάθε είδους συγκοινωνιακών εγκαταστάσεων, που προορίζονται για κοινή χρήση, ενδιαφέρουν το κοινωνικό σύνολο και θεωρούνται κοινωνικά αγαθά σημαντικής αξίας.
Θεωρώ υποχρέωσή μου, να υπομνήσω σε εσάς το αυτονόητο καθήκον σας για παρέμβασή σας, με τη συνδρομή των αστυνομικών αρχών, με σκοπό, αφενός τη βεβαίωση του πιο πάνω εγκλήματος, ενδεχομένως δε και άλλων εγκλημάτων, και αφετέρου την εξακρίβωση των στοιχείων των δραστών και τη δίωξή τους.
Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.