Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΚΝΩΝ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ !!!

ΔΡΙΜΥ ''ΚΑΤΗΓΟΡΩ'' ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΤΑ ΜΜΕ......ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ !!!
Η ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ'' ΚΑΙ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ'' ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ.....Ο Σύλλογος τριτέκνων Αρκαδίας, έκοψε την πίτα του όπως συνιθίζεται κάθε χρόνο.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκλεγμένοι στον δήμο Τρίπολης, με τον δήμαρχο, ενώ απουσίασαν μεγαλοπρεπώς όλα τα ΜΜΕ κι ας είχαν κληθεί.
Αυτός ήταν και ο λόγος, που ο Πρόεδρος εξαπέλυσε μύδρους κατά των ΜΜΕ.
Είπε συγκεκριμένα :

Η κοπή της βασιλόπιτας είναι η διατήρηση ενός εθίμου αιώνων, ο σεβασμός προς την παράδοση μας,η εκδήλωση χριστιανικού πνεύματος και αλληλεγγύης. ταυτόχρονα όμως είναι και η ευκαιρία να βρεθούμε μέλη, φίλοι, τοπικοί άρχοντες και συμπατριώτες στον ίδιο χώρο να ανταλλάξουμε σκέψεις συναισθήματα και ευχές, να δώσουμε και να πάρουμε δύναμη μέσα από την ανθρώπινη επικοινωνία σε καιρούς όχι και τόσο εύκολους για την πατρίδα και το μέλλον της. τα τοπικά ΜΜΕ για πολλαπλή φορά αγνόησαν μια ακόμα εκδήλωση του συλλόγου μας,σαν ΔΣ του συλλόγου προς ενημέρωση αυτών και των τυχόν καθοδηγητών τους, τους διαβεβαιώνουμε ότι εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας σαν σύλλογο μας μακριά από τις κάμερες και τα φώτα τους.. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΝΑΜΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ. εσείς από την πλευρά σας όμως,σας ενημερώνουμε ότι έργο σας είναι η τοπική ενημέρωση χωρίς διακρίσεις και δεν το κάνετε σωστά η τουλάχιστον το κάνετε για μερικούς όπως τυχόν σας υποδεικνύουν.Ο καθένας το δρόμο του λοιπόν όπως αυτός τον έχει επιλέξει.
Καλή χρονιά ο νέος χρόνος ας φέρει υγεία και επιτυχίες στα σπίτια και τις οικογένειες όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.