Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ KAI ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩNOYN ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ !!!


ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΣΤΟ ΠΝ. ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΦΩΤΟΎστερα από πρόσκληση-πρωτοβουλία του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου του Νομού μας που συμμετέχει στα «μπλόκα» των διοδίων της Νεστάνης, μαζί με άλλα επαγγελματικά σωματεία και συλλόγους, ο σύλλογος «Άξιον Εστί» διοργανώνει εκτάκτως την 18-02-2016, ημέρα Πέμπτη, και ώρες 10:00 έως 18:00 εθελοντική αιμοδοσία στο πνευματικό κέντρο του Ι.Ν Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Τρίπολη.

Η αιμοληψία οργανώνεται από τον σύλλογό μας σε συνεργασία με κινητή μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ" και είναι αφιερωμένη στα παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία καθώς και στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό Τμήμα Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ «Η Αγία Σοφία».

Καλούμε για άλλη μια φορά τον κόσμο να στηρίξει αυτή την αξιόλογη και ανθρώπινη πρωτοβουλία του Συντονιστικού Οργάνου όλων των φορέων που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις εναντίον του Ασφαλιστικού και Φορολογικού νομοσχεδίου.- Πηγή: http://www.kalimera-arkadia.gr/atzenta/item/47674-ektakti-aimodosia-tin-pempti-stin-tripoli.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.