Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ !!! ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ Σ.τ.Ε. ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΣΔΑ !!!

ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ.....
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΣΔΑ......



Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε η περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Ιατρικός Σύλλογος Κορίνθου, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδος, η «Οικολογική Συμπολιτεία του Μοριά», δικηγόροι, γιατροί, επιχειρηματίες, ξενοδόχοι, κ.ά. και ζητούν να ακυρωθεί το εθνικό σχέδιο διαχείρισης αποβλήτων και το εθνικό σχέδιο πρόληψης δημιουργίας αποβλήτων.
Υποστηρίζουν ότι το εθνικό σχέδιο διαχείρισης αποβλήτων είναι αντίθετο στην Συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Σύνταγμα, την Ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία και τη νομολογία του Συμβουλίου της  Επικρατείας,Σύμφωνα με τις προσφυγές η περιφέρεια Πελοποννήσου είναι η μοναδική περιφέρεια που διαθέτει περιφερειακό σχεδιασμό για τα απόβλητα, σύμφωνο με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και έχει υπογραφεί σύμβαση σύμπραξης 27 ετών μεταξύ της περιφέρειας Πελοποννήσου και ιδιωτικής εταιρείας (σύμπραξη δημοσίου και ιδιωτικού φορέα κατά το νόμο 3389/2005)  για την υλοποίηση του επίμαχου σχεδιασμού  ύψους 160 εκατ. ευρώ.
Πάλι καλά που δεν προσέφυγε και η ΤΕΡΝΑ κατά του ΕΣΔΑ !!!!
Το ζητούμενο όμως για τον Σουλτάνο του Μορέως, δεν είναι μόνο να κερδίσει χρόνο, με το Σ.τ.Ε. πρέπει κάποτε να δώσει το δικό του σχέδιο διαχείρισης ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ......και όχι επί χάρτου !!!
Επί εδάφους ....
Γιατί μέχρι τώρα, το μόνο που συμβαίνει, είναι μια δαιδαλώδης γραφειοκρατική αναμπουμπούλα, που πήρε ήδη 5 χρόνια, χωρίς να έχει μπει, ούτε ένα χαλίκι σε έργο υποδομής.....
ΚΑΙ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!!
ΚΙ ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ.....ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ !!!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ ......ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΚΑΡΠΟΥΣ.....
ΤΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.