Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΕΛΕΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΙ !!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ !!! ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑΤΟΥΛΗ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ, ΠΩΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ Σ.τ.Ε. !!!

ΠΟΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ???
ΟΙ ''ΦΙΛΟΙ''  ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΒΡΩΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ.....ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ !!!



Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια και αλαζονεία προς την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, ο σουλτάνος του Μορέως, ανακοίνωσε χθες βράδυ στο ΠΕΣΥΠ, πως προσέφυγε στο Σ.τ.Ε. κατά του νέου ΕΣΔΑ !!! Για να γίνει μεγαλύτερος ντόρος, τα παπαγαλάκια που ενδημούν στο σουλτανάτο, διέρρευσαν στις ''ειδήσεις΄' πως μαζί με τον περιφερειάρχη, έκαναν προσφυγές και πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες, ως σύλλογοι, αναφέρθηκαν δε οι ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ της Πελοποννήσου, Ιατρικός Κορίνθου κτλ...
Σήμερα όμως, ο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, και οι επί μέρους ΕΝΩΣΕΙΣ - ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, έβγαλαν ανακοίνωση, με την οποία εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον σουλτάνο του ΜΟΡΈΩΣ , διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις ανακοινώσεις  και καταγγέλλοντας πως ΔΕΝ έχουν υπογράψει καμία τέτοια προσφυγή.....
Το αντίθετο μάλιστα.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ :

 "με έκπληξη διαπιστώσαμε την παντελώς αυθαίρετη, εκ μέρους κάποιων ΜΜΕ, εμπλοκή των ξενοδόχων στην προσφυγή που κατέθεσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο ΣτΕ για την ακύρωση του εθνικού σχεδίου διαχείρισης αποβλήτων και του εθνικού σχεδίου πρόληψης δημιουργίας αποβλήτων".
Επιπλέον τονίζει ότι, "ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου και οι επιμέρους Ενώσεις -Σύλλογοι Ξενοδόχων Πελοποννήσου, με αφορμή τα σημερινά δημοσιεύματα, καταδικάζουν απερίφραστα κάθε προσπάθεια υπονόμευσης και "άλογης χρήσης" επαγγελματικών φορέων, απ' όπου και αν προέρχεται".

Μια χαρά προβοκατόρικες διαρροές παρατηρούμε από τα συγκεκριμένα κέντρα πληροφόρησης που εκκολάπτονται στο σουλτανάτο !!!
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΠΑΙΔΙΑ .....ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ .....

σχετικά άρθρα :

http://www.protothema.gr/greece/article/553519/sto-ste-prosefuge-i-perifereia-peloponnisou-gia-to-ethniko-shedio-diaheirisis-apovliton/


http://www.capital.gr/story/3104424

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.