Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΚΑΙ ΦΟΔΣΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΗΝ 1 ΜΑΡΤΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ !!!

ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΑΞΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ......
ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ......
ΙΔΩΜΕΝ!!!




Σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου την ερχόμενη Τρίτη 1η Μαρτίου αναμένεται να καθοριστεί  τι θα γίνει τελικά με τη διαχείριση απορριμμάτων στην Πελοπόννησο.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη προγραμματιστεί ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων υπουργών και των 26 δημάρχων της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπό τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη, όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα γύρω από το φλέγον θέμα των απορριμμάτων.
Κρίσιμη θα είναι η ετοιμότητα των δημάρχων, που θα φανεί στην σύσκεψη για να αποστομωθεί ή να ......επιβεβαιωθεί ο σουλτάνος που τους καταχεριάζει για ανικανότητα και παντελή έλλειψη ευθύνης σε κάθε ευκαιρία....τώρα που του απέσυραν το budget  των 68 εκατομμυρίων και τα μοιράζουν στα  ΔΗΜΑΡΧΌΠΑΙΔΑ !!!
Προαπαιτούμενο του σχεδιασμού, είναι η ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ των ΧΥΤΑ και ΧΥΤΥ που απαιτούνται σε κάθε περίπτωση, στην οποιασδήποτε μορφής ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ !!! Ακόμακαι στην......ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ , προαπαιτούμενο είναι η ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ της διαχείρισης του ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΟΣ.......θέμα με το οποίο ο σουλτάνος του Μορέως κάνει έντονο και προκλητικό ΄''παιχνίδι εντυπώσεων''  στα ΜΜΕ κάθε φορά που βγάζει λόγους !!!
Για να δούμε τελικά
ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ???
ΜΗΠΩΣ - ΛΕΜΕ ΜΗΠΩΣ - ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ,......ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣ ΑΤΟΠΟΝ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.