Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

ΣΟΚ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ TV SUPER ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ κ. ΜΠΕΖΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΓΗΣ !!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΓΗΣ.....ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ.....ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ !!!!

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΥΜΒΟΛΑΙΑ Η ΤΕΡΝΑ......ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΕΚΤΑΚΤΗ (!!!) ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΔΙΤ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ......

ΣΚΕΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΕΙΣΜΑ .....










Ακούστε τις ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ λεπτομέρειες, τις  οποίες καταθέτει επώνυμα και ευθαρσώς ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας κ. Γ. Μπέζος, για τον υπόγειο και σχιζοφρενικό τρόπο, με τον οποίο επιχειρήθηκε η ΥΦΑΡΠΑΓΗ της πατρικής του γης, από τους εμπλεκομένους στο ΣΔΙΤ του σουλτανάτου, για τα σκουπίδια !!!
Αρχικά υπήρξε ΠΡΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ των αδερφών ΣΙΑΜΠΗ από το Κεραστάρι , που είχαν μπει μπροστά να κάνουν τους ''νταραβερητζήδες''  με την ΤΕΡΝΑ, στο οποίο αναφερόταν πως οι αδερφοί υπέγραφαν, πως θα προβούν σε πράξη συμβολαίου, για  την πώληση του αγροτεμαχίου του πατέρα του.......ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ !!!
Και ΠΑΡΑ την έγγραφη και ΔΗΜΟΣΙΑ δήλωση του ιδιοκτήτη της ΓΗΣ πως δεν έχει προβεί σε καμία πράξη πώλησης ή συμφωνίας προς πώληση της ΓΗΣ του , την οποία δημόσια έγγραφη δήλωσή του, ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΟΛΟΙ κι ας την κατέθεσε επισήμως στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ αμέσως μετά το προσυμβόλαιο......
 ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ του πατέρα του κ. ΜΠΕΖΟΥ, ως ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΚ ''ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑΣ''.......και πώλησαν στην ''ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Μ.Α.Ε.'' την εταιρεία ειδικού σκοπού που έφτιαξε ο Τατούλης ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ......και την αποκάλυψη, πως ΔΕΝ υπήρχε η εταιρεία της σύμβασης του ΣΔΙΤ !!!!
ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΛΕΞΙΜΟ, ΜΟΝΟ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ....
Το αρχικό προσυμβόλαιο είχε συντάξει η κ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ Συμβολαιογράφος Πειραιά, την οποία χρησιμοποιεί κατά περίπτωση ΚΑΙ η Περιφέρεια (σύσταση εταιρείας ΜΕΤΑ την απκάλυψη πως η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε. δεν υπήρξε ποτέ !!!!)
 ενώ το τελικό της πώλησης της γης, συνέταξε η κ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Συμβολαιογράφος Τρίπολης και ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΑΣ Μεγαλόπολης, με αποδοχή της ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑΣ.....κι ενώ στο ΠΡΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ (2013), αναφερόταν ξεκάθαρα η ΝΟΜΙΜΗ ιδιοκτησία της ΓΗΣ !!!
Οι λεπτομέρειες που καταθέτει ο κ. Μπέζος και για τις ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ του, με τον ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. ΤΑΤΟΥΛΗ αλλά και με τον ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ κ. ΜΠΕΝΟΠΟΥΛΟ ΑΓΓΕΛΟ , παρουσία και μαρτύρων από την πλευρά τους, του κ. ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ (ΧΩΡΟΒΑΤΗ !!!!!) αλλά και του κ. ΚΑΤΣΑΦΑΝΑ ΚΩΝ/ΝΟΥ πρώην δημάρχου ΣΚΥΡΙΤΙΔΑΣ.....εγείρουν πάρα πολλά και εξαντλητικά ερωτήματα, για ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ......και ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΕΛΙΚΑ , σε τούτο το βιλαέτι που λέγεται ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ??????

Τι περίεργοι εναγκαλισμοί είναι αυτοί, των εργολάβων με της αιρετή Περιφέρεια ???

ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΓΗΣ ???

ΩΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ''ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ'' ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ ???

ΑΦΟΥ
υποτίθεται πως :
Ο μεν Περιφερειάρχης κ. Τατούλης έχει θεσμικό ρόλο και ΕΥΘΥΝΗ απέναντι στους πολίτες προ πάντων όμως η θέση του και η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ είναι :
 η ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΔΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ
και η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ !!!!

Η δε εταιρεία, όποια κι αν είναι αυτή, έχει υποχρέωση, να τηρεί τις προβλεπόμενες από τους ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ διαδικασίες τόσο στην απόκτηση ΓΗΣ , όσο στον ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ......

Μετά τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ του κ, ΜΠΕΖΟΥ, αναμένουμε με ενδιαφέρον , την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, για την διαλέυκανση της υπόθεσης από κάθε άποψη.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.