Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ : ΤΟ ΠΕ.ΣΥ.ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ, ΕΛΗΞΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΓΚΛΗΘΗΚΕ !!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕ.ΣΥ.Π κ. ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΟΣ, ΕΚΛΕΙΣΕ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΣΥΠ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΜΠΕΖΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΙΑΝΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ !!!
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, ΜΕ ΦΡΑΣΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ ''ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΩΝ''  ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΤΑ ''ΕΠΙΘΕΤΑ'', Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΗΞΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ......

ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ 14 ΜΕΛΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ?????????????

ΚΑΙ......ΓΙΑΤΙ ΕΦΕΥΓΑΝ ΑΝΑΙΣΘΗΤΩΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΤΕΘΕΙ ΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥ ΜΠΕΖΟΥ, ΠΟΥ ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΟ ΣΔΙΤ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ??? 
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ???

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΦΩΤΟ

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018, υπήρχε σύγκληση του ΠΕΣΥΠ με 2 συνεδριάσεις συνεχόμενες
Στις 3.30 μμ για την έγκριση του ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ
Και στις 5.30 μμ με πρώτο θέμα το αίτημα της Αντιπολίτευσης για ''ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ''......μαζί με το θέμα ΜΠΕΖΟΥ για την υφαρπαγή της γης του, όπως και για το επείγον θέμα της μεταφοράς ΑΜΙΑΝΤΟΥ στην Μεγαλόπολη, που ''διέταξε'' η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Δυτικής Ελλάδας.....δια της ΔΙ.ΠΕ.ΧΩ.Σ. της!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΛΙΑΡΟ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟ ΤΙΤΛΟ......ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΠΕΖΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΙΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ Η ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΕΘΝΙΚΗ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΑΜΙΑΝΤΙΤ !!!

Η μεθόδευση του σουλτανάτου, στην διεξαγωγή της συνεδρίασης, θύμισε τον Στάλιν, που όταν ήθελε να περάσει ένα δύσκολο θέμα, τράβαγε την συνεδρίαση επί ώρες με 50 άσχετα θέματα σε πρόταξη, κι όταν ερχόταν η ώρα του επίμαχου, όλοι ήσαν σαν τα κοτόπουλα και ψήφιζαν ό,τι τους σερβίριζε.....
Έτσι λοιπόν, στην συνεδρίαση για τον απολογισμό της Περιφερειακής αρχής, ειπώθηκαν επί ατελείωτες ώρες, απίστευτες λεπτομέρειες και περιγραφές έργων και επιτευγμάτων .........
Και η δεύτερη συνεδρίαση του ΠΕΣΥΠ ξεκίνησε στις 8.45 μμ αντί για τις 5.30 μμ που ήταν προγραμματισμένη !!!
Έχοντας κάνει όλες οι παρατάξεις αποδεκτό το ανωτέρω αίτημα της συζήτησης - ενημέρωσης, ΚΑΙ η παράταξη της πλειοψηφίας, έπρεπε να ξεκινήσει πρώτο, ως όφειλαν.....
ΑΛΛΑ
Η κυρία θεματική - ως όφειλε κι αυτή ένεκα του ρόλου της στο σουλτανάτο - έβαλε ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ μερικά θέματα ήσσονος σημασίας φυσικά, αλλά που η πλειοψηφία τους συμφώνησε να τα περάσουν πρώτα (!!!!!!) και έτσι το πρώτο θέμα της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ πήγαινε πίσω μεθοδευμένα και προκλητικά.....
ΦΥΣΙΚΑ Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ......ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ....ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ !!!

Επίσης ''φυσικά'' οι αντιπολιτευόμενοι, προσπέρασαν χλιαρότατα αυτή την παράλειψη, επεισημαίνοντάς την μόνον, αντί να γυρίσουν ανάποδα την συνεδρίαση.....

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΡΟΚΑΝΙΣΤΗΚΕ.....ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ, ΕΝΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΠΕΖΟΥ, ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !!!

Μετά τις τοποθετήσεις της αντιπολίτευσης για τα 2 πολύ σοβαρά θέματα που προέκυψαν τελευταία, με τον ΑΜΙΑΝΤΟ μόλις προ ......έλαβε τον2 ημερών,τον λόγο η κυρία θεματική !!!

ΔΕΝ άρθρωσε λέξη για τον ΑΜΙΑΝΤΟ, αλλά και για την Γη ΜΠΕΖΟΥ αναφέρθηκε επίσης χλιαρά (ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ !!!) χωρίς επίσης να κάνει νύξη της γνωστής ατάκας περί ''αστικής διαφοράς ιδιωτών'', απλά λέγοντας πως οι διαφορές όποιων τις έχουν, θα λυθούν από τις αρμόδιες αρχές !!! Ιδιαίτερα χαρήκαμε, επειδή, έδωσε σημασία σε όσα της επισημάναμε ΔΗΜΟΣΙΑ, για τον εμμονικό ρόλο της στην ''υποβολή'' της νομικής υπόστασης των καταγγελιών ΜΠΕΖΟΥ, χωρίς να έχει ούτε την επιστημονική κατάρτιση, ούτε την θεσμική αρμοδιότητα φυσικά να χαρακτηρίζει διαφορές και μάλιστα τέτοιας ιδιαιτερότητας.....Το πήρε το μήνυμα των προειδοποιήσεων, πως ξεφεύγει από το αντικείμενό της και εσιώπησε....ευτυχώς !!!

Και η κυρία θεματική πάντως, αλλά και ο σουλτάνος του Μορέως, επιχείρησαν να απαξιώσουν την σοβαρότητα του αιτήματος για σύγκληση του ΠΕΣΥΠ με το ανωτέρω περιγραφέν θέμα περί σκουπιδιών, αναφερόμενοι απαξιωτικά στην αντιπολίτευση αλλά και στο θέμα της ενημέρωσης, τονίζοντας μόνον όσα σημεία τους ευνοούσαν επικοινωνιακά σχετικά με τα σκουπίδια ( κορώνες Τατούλη για ΧΑΔΑ, ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΑΔΑ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΣΔΙΤ  ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΝΟΥΠΩ.....κτλ κτλ ) και καταλήγοντας να χλευάζει την αντιπολίτευση, πως δεν ξέρει ούτε τα θέματα να εισηγείται στο ΠΕΣΥΠ, αλλά ταυτόχρονα, αισθανόμενος την αμηχανία της ανικανότητάς του να προχωρήσει το θέμα σε ψηφοφορία, επειδή ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ 12 ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.....και χρειαζόταν 14 τουλάχιστον.
Πρόλαβε να τονίσει πάντως :

-την ανικανότητα των δημάρχων

- την ΄΄παράκληση΄΄ της κυβέρνησης του 2011 να τους 'βοηθήσει'' καλύπτοντας τους ανίκανους δημάρχους που ''δήλωναν αδυναμία στην διαχείριση των σκουπιδιών''

- την μοναδική του παρέμβαση στην κυβέρνηση να γίνει η διαχείριση με ΣΔΙΤ που την βρήκαν όλοι μεγαλόπνοη !!!

- την αποκατάσταση των παράνομων ΧΑΔΑ που γέμιζαν με πρόστιμα τους πολίτες !!!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΧΑΔΑ......ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.....ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ !!!

- τον ''ενοχλητικό'' ΧΑΔΑ της Κορίνθου, που καίει και βγάζει διοξίνες και δηλητήρια και βλάπτει τους πολίτες.......ΕΝΩ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕΘΑΝΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ !!!

- την εναντίωσή του και προσφυγή του στο ΣτΕ για τον ΧΥΤΕΑ Μεγαλόπολης, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΔΕΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.....ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΩΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΥΤΕΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ 

Έτσι , λήγοντας η συζήτηση δηλαδή το λογύδριο Τατούλη, που πήρε τροπή ''δασκαλίστικου μαλώματος'' για μια ακόμα φορά, προς την αντιπολίτευση, ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΠ κ. ΗΛΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΟΣ (εκ Σπάρτης ορμώμενος και ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ της Π.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ .....δηλαδή με πολιτικό προϊστάμενο του ιδίου και της γυναίκας του τον σουλτάνο του Μορέως !!!!!) πρόλαβε και έκλεισε τα μικρόφωνα, τονίζοντας πως ''έληξε η συναδρίαση του ΠΕΣΥΠ'' χωρίς να αφήσει κανέρναν να μιλήσει και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΠΙΜΑΧΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.......

Δείτε για τι ρεζιλίκια μιλάμε :



Τελικά κι επειδή πρέπει πάντα και ΜΟΝΟΝ να μιλάμε με αποδείξεις, σας παραθέτουμε μερικά στοιχεία που βοηθούν στην κατανόηση των θιγομένων στο άρθρο :

1) σχετικά με την ''κλήση'' του να βοηθήσει την κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων με τους ανίκανους δημάρχους, δείτε τι έχει δηλώσει δημόσια ο τότε ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ Γ.Γ.κ. ΤΑΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (2014 !!!!)


2 ) σχετικά με τον ΧΑΔΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ που τον αποκατέστησε (!!!!!!!!!!!!!) :
http://orthologika.blogspot.gr/2018/01/blog-post_2.html

3) σχετικά με τον ΧΥΤΕΑ που τον απορρίπτει κι έκανε ένσταση στο ΣτΕ .....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ 2016, ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΡΥΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΔΕΑ (ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ) ........στον οποίο ο Τσιρώνης είχε βάλει ως προτεινόμενη τοποθεσία χωροθέτησης ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ :

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.......ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ BLOG ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΙΣΩΣ :

ΟΣΟ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ, ΜΟΝΟ ΣΑΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΜΕ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ, ΟΣΗ ''ΠΕΙΝΑ'' ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ.....

ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ BLOG ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ Ή ΕΚΒΙΑΣΜΟ......

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.