Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ''ΜΕΤΩΠΟ'' ΤΑΤΟΥΛΗ - ΝΙΚΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ, ΥΠΟ ΤΑ ΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ κ. ΨΑΡΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΣΠΑ !!! ΣΥΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ''ΠΕΦΤΟΥΝ'' ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ !!!

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ....

ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΕΚΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ 5 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΔΙΤ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ....

ΑΛΛΑ.....Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΞΑΓΓΕΛΛΕΙ ΠΑΛΙ ''ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ'' !!!!!!!!

ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ ???



Ενώ μαίνεται ο απόηχος των καταγγελιών, για ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΟΧΟΥΝΗ, εν αγνοία των ιδιοκτητών της.....

Ενώ στο Συμβούλιο της Επικρατείας εκκρεμούν τουλάχιστον 5 υποθέσεις προσφυγών κατά του ανύπαρκτου ΣΔΙΤ με την ΤΕΡΝΑ ( ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΗΝ ''ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε......ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ....ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ??? Ή ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΜΑΣ ?????)

Ενώ το ΣΚΟΥΠΙΔΟΧΑΛΙ στην Πελοπόννησο, από τις αλχημείες που δεν ευοδώθηκαν για να μας φορτώσουν στην πλάτη τα μεσαιωνικά τους σχέδια διαχείρισης και καταστροφής της ΓΗΣ μας, είναι σε κατάσταση έκρυθμη και τραγική......με υπαιτιότητα ΜΟΝΟΝ εκείνου, που είχε εξεγγείλει πριν την κάθοδό του στο θρόνο......πως είχε ήδη έτοιμο προς υλοποίηση το μεγαλόπνοο ( επί της ουσίας ανύπαρκτο ) σχέδιο ολοκηρωμένης διαχείρησης.....χτυπάει καμπανάκια ολοκληρωτικής καταστροφής ακόμα και περιοχών NATURA ......

Ενώ η Πελοπόννησος είναι μια απέραντη ΧΩΜΑΤΕΡΗ, με κλειστούς ( τάχα αποκατεστημένους έναντι μερικών ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΩΝ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΕΣΠΑ ) όλους τους ΧΑΔΑ, ΑΛΛΑ......ανοιγμένους ακριβώς δίπλα τους άλλων....νέων ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΧΑΔΑ, αφού έργο διαχείρισης ούτε γίνεται , ούτε αφήνεται να γίνει έστω και υποτυπωδώς από όποιον μπορεί και θέλει......

Ενώ ο γίγαντας της έμπνευσης του ''ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΕΡΓΟΥ'' της ολοκληρωμένης διαχείρισης, κάνει τα πάντα για να πετύχει ΜΟΝΟΝ όπως το έχει προσχεδιάσει το έργο του......ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΟΤΥΠΩΔΩΣ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ''ΣΥΝΟΔΑ ΕΡΓΑ'' ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ , αφήνοντας την Πελοπόννησο στο έλεος του σκουπιδιού και των ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ......

Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΝΙΚΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ, δήμαρχο Καλαμάτας     ( και πρώην άσπονδο εχθρό του μέχρι που ''τα ΒΡΗΚΑΝ'' πάλι με φόντο τα σκουπίδια !!!!!)
συναντήθηκαν χθες στην Τρίπολη.......μετά του κ. ΨΑΡΑΚΗ ΑΝΤΩΝΗ παρόντος......του διευθυντή της Ε.Υ.Δ. ( ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΣΠΑ.....ΕΠΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΤΕΡΟΝ !!!!!) και μίλησαν για τα σκουπίδια της Πελοποννήσου !!!

ΕΤΣΙ.....ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....
ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΒΕΒΑΙΑ.....ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΟΟΥ Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΘΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ......ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΡΤΥ......ΑΦΟΥ ΞΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΦΕΙΔΩΣ  , ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ......ΠΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ !!!
Αφού για το είδος και την ποιότητα της ''διαχείρισης'' του ΜΠΟΜΠΟΛΑ δεν μας έχει κάνει σεμιναριακό μάθημα η εταιρεία ή το σουλτανάτο που της εκχωρεί τα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ( 6,2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ για 3 χρόνια !!!)......για να ξέρουμε τι κάνει ακριβώς !!!
ΚΑΙ 
ΠΟΥ πάει το υπόλειμμά της !!!

Νίκας Τατούλης λοιπόν, χθες, συσκέφθηκαν υπό τα όμματα των επιστήθιων συνεργατών του δευτέρου περί τα ΕΣΠΑ.....είπαν και αποφάσισαν πολλά κι έδωσαν προς τα έξω 2 μηνύματα αξιοπρόσεκτα για πολλούς λόγους :

ΜΗΝΥΜΑ 1ον

Ο κ. ΝΙΚΑΣ κάνει διαχείριση (??????) σκουπιδιών....με τον Μπόμπολα !!!
Διαβάστε ΕΔΩ τι ακριβώς κάνει και με ΠΟΟΟΟΟΣΑ ΛΕΦΤΑ 6.152.900.00 ΕΥΡΩ 

(https://diavgeia.gov.gr/doc/78%CE%A12%CE%A9%CE%95%CE%95-5%CE%A3%CE%9C?inline=true)

Αυτό το πακέτο των 2 εκατομμυρίων ευρώ ανά έτος, για διαχείριση ΑΣΑ (αστικά απόβλητα ) με κινητή μονάδα (????) και στον χώρο τους (!!!!!) είναι κόσκινο με πολύ μεγάλες τρύπες, ως προς τις προϋποθέσεις της ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ 
Επίσης ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αναφέρει ΠΟΥ πάει ο Μπόμπολας τα υπολείμματά του της Καλαμάτας !!!
ή επειδή είναι από τη μια ο Νίκας κι από την άλλη ο Λεωνίδας ο παλιόφιλος του σουλτάνου μας από άλλα έργα.....δεν τον νοιάζει και τόοοοσο πολύ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ ???
Γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση εγχειρήματος διαχείρισης....από άλλο Δήμο , μόνο αυτό το τροπάριο ακούμε ως αντίκρουση !!!

Στην προκειμένη περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε και για ΠΟΙΟΥΣ επιχειρηματίες μιλάμε :

http://www.cnn.gr/news/ellada/story/104201/poiniki-dioxi-se-varos-toy-leonida-mpompola

ενώ έχει  προηγηθεί ΚΑΙ αυτό :

http://www.mononews.gr/big-story/ipo-steno-dikastiko-klio-o-leonidas-mpompolas

ΜΗΝΥΜΑ 2ον

Ο σουλτάνος του Μορέως, στέλνει και πάλι εξαγγελίες για το ΠΟΤΕ ''μπαίνουν'' οι υπογραφές του έργου του !!!

Και κάνει λόγο για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου !!!

ΜΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ???

Πέραν του ότι, αυτό το σενάριο το ακούμε κάθε χρόνο σε διάφορες VERSIONS ακούγεται πλέον ως ανέκδοτο !!!

ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ :

ΔΙΟΤΙ ΣΤΙΣ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΕΚΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ 5 ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΣτΕ ..........

ΚΑΙ
Μέχρι να βγουν οι αποφάσεις δεν θα περάσει απλά μια εβδομάδα !!!

Ακόμα όμως κι αν βγουν σε 2 μέρες, πρέπει να απόφανθεί και το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.....για ΟΛΑ εκείνα που έχει ''περάσει'' κι έχουν καταγγελθεί ως απαράδεκτα π.χ. την έγκριση της σύμβασης ΣΔΙΤ με μια ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ειδικού σκοπού.....που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ !!!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
Μόλις πριν ενα μήνα
Αποφάσισε
Πως παγώνει κάθε δική του ενέργεια σχετικά με το ΣΔΙΤ,  ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΚΡΕΜΟΔΙΚΙΕΣ που βρίσκονται σε εξέλιξη οπουδήποτε !!!!

http://orthologika.blogspot.gr/2017/12/blog-post_22.html


ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ???
ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ???

ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ......ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ .....ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ???

ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΕΞΑΓΓΕΛΛΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ, ΠΟΥ ΕΠΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ???

ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΤΑΪΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΟΡΤΟ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ???

ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΗΜΒΑΙΝΕΙ....ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΜΠΟΧΑ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ.....ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΡΓΟΥ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ.....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΩΝ ΕΡΓΩΝ....ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΠΙΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ !!!!

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΜΑΣ ΤΣΙΜΙΝΙΕΡΑ ΤΩΝ ΧΩΜΑΤΕΡΩΝ ΠΑΝΤΟΥ .....

Και είναι τουλάχιστον ΝΤΡΟΠΗ, μετά από όλα αυτά και μέσα σε όλα αυτά, οι πολίτες να ακούν πάλι τα ίδια προειπωμένα, από το 2010.....2011.....2012.....2013.....2014.....





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.