Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ''ΧΡΗΣΙΚΤΗΤΗΣ'' ΑΔ. ΣΙΑΜΠΗΣ, ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Γ. ΜΠΕΖΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΓΗΣ !!! ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ......

ΑΛΛΑ
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ.....ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ  ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΧΕΡΣΩΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΑΙΔΡΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΤΗΣ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕ !!!

ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.....ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΕΒΗ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΠΕΖΟΥ !!!!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. Γ. ΜΠΕΖΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ......


Μόνο στην Μεσσηνιακή εφημερίδα MESSINIAPRESS θεώρησε σκόπιμο να στείλει ο κ. Αδ. Σιαμπής, την ''απάντησή'' του για όσα του καταμαρτυρεί και τον κατηγορεί ο κ. Γ. Μπέζος, σχετικά με την ''χρησικτησία'' της γης της οικογένειά του και την πώλησή της (!!!) στην εταιρεία της Περιφέρειας ''ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Μ.Α.Ε.'' που τονίζουμε για μια ακόμα φορά πως ΔΕΝ είναι μια από τις εταιρείες του περιβόητου ΣΔΙΤ των σκουπιδιών, με την ΤΕΡΝΑ.
Ο κ. Σιαμπής Αδ. προβαίνει σε δικό του ερωτηματολόγιο προς τον κ. Μπέζο, αντί να απολογηθεί για όσα του καταμαρτυρεί δημόσια και με ιδιαίτερη έμφαση, ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, ''ξεχνώντας'' β'εβαια και το γεγονός πως εναντίον του έχουν στραφεί δικαστικά ΚΑΙ άλλες οικογένειες που έχασαν τη γη τους, από τις ''χρησικτησίες'' του κ. Σιαμπή, όπως η οικογένεια της κ. Ορσαλίας Μπαρδαβίλλια - Σιαμπή, που έχει ήδη καταθέσει μήνυση από το 2013 για την πανομοιότυπη υφαρπαγή της γης της οικογένειάς της......κι ακόμα περιμένει να εκδικαστεί η υπόθεση !!!
Εδιαφέρον παρουσιάζει η παραδοχή του κ. Σιαμπή της ''αδιαφιλονίκητης κυριότητας του κ. Μπέζου, επί της διεκδικούμενης έκτασης''......καθώς επίσης και το γεγονός πως κατονομάζει την εταιρεία ''ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Μ.Α.Ε.'' ως ''εταιρεία του ομίλου ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ '' και ''ανάδοχο του έργου της διαχείρισης των απορριμμάτων'' !!!
Κάποιος θα έπρεπε να έχει κάνει σαφές στον κύριο Σιαμπή, αφού τον έβαλαν στο χορό των αμφιλεγόμενων και καταγγελομένων ενεργειών για λογαριασμό της ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Μ.Α.Ε., πως η εταιρεία αυτή, ΔΕΝ υπήρχε, όταν συνήφθη η συμφωνία για το ΣΔΙΤ με την ΤΕΡΝΑ , ούτε περιλαμβάνεται στην απόφαση του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ του 2015, για τον προσυμβατικό έλεγχο !!!
Η εταιρεία αυτή συνεστήθη, 2 μήνες μετά την έκδοση της περιβόητης απόφασης του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ, για την οποία ελέγχεται ήδη δικαστικά, η θετική ψήφος των παρέδρων, που αποφάσισαν για ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ της Περιφέρειας.....



Η εταιρεία στην οποία πούλησε ο κ.  Σιαμπής, ΔΕΝ περιλαμβάνεται στην απόφαση του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 309/2015 (Οκτώβριος 2015 !!!) ενώ φαίνεται από την καταχώρησή της στο Γ.Ε.ΜΗ. πως συστάθηκε 2 μήνες μετά !!! Δηλαδή στις 9 Δεκεμβρίου 2015 και στην ίδια συμβολαιογράφο, στην οποία ο κ. Σιαμπής έκανε τα προσυμβόλαια για την γη της οικογένειας Μπέζου.....την κ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ .......


Διαβάστε την απάντηση του κ. Σιαμπή Αδαμάντιου και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.......


messiniapress-s1

messiniapress-s2



messiniapress-s3

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. Γ. ΜΠΕΖΟΥ :

George Bezos
ΆΚΟΥ Δ. ΣΙΑΜΠΗ & ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.......
Σε απάντηση της όψιμης ¨ανακοίνωσης – απάντησης σου¨ έχω να σου πώ:
α. Το τελευταίο διάστημα δεν κάνω ¨ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις¨ αλλά προβαίνω σε δημόσιες καταγγελίες που γνωστοποιώ τις απατεωνιές σου για το έργο της διαχείρησης των σκουπιδιών από την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή.
β. Σίγουρα σε ξέρω καλά και εγώ και όλη η οικογένειά μου, δεν είσαι κάποιος ¨άσχετος σε εμάς όπως αναφέρεις¨ , ¨η ντροπή του χωριού είσαι και η πορεία σου γνωστή¨. Από την αποπομπή σου από τη ΔΕΗ, νύχτα για τις "καλές" δουλειές που έκανες, μέχρι τις πρόσφατες μεσιτικές ενέργειές σου να πουλάς εν αγνοία τους, την περιουσία των συγχωριανών σου.
Ο ίδιος ο πατέρας σου, προχθές που όπως είπε ο ίδιος έμαθε έμαθε ότι πούλησες την ιδιοκτησία μας είπε: "Η πρώτη απατεωνιά είναι που κάνεις ....και έφυγε νροπιασμένος ...90 χρονών άνθρωπος". Σε παραδίδω σε αυτόν.
γ. Όσο για το τίνος είναι τα στρέμματα γης, πόσα είναι, από ποιόν αποκτήθηκαν, πότε αποκτήθηκαν, ποιος τα νέμεται, τι τα κάνει και τι σκοπεύει να τα κάνει και πότε, είσαι ο τελευταίος άνθρωπος που μπορεί να ζητά απαντήσεις απατεώνα Σιαμπή.
Τώρα έχεις καταντήσει υποχείριο αυτών που σε αγόρασαν, ότι σου λένε λές, ότι σου γράφουν το υπογράφεις. Μαζί με τα χωράφια των συγχωριανών σου πουλήθηκες και ΕΣΥ. Εξυπηρετείς τα σχέδια μιας καλοστημένης κομπίνας υφαρπαγής ξένης περιουσίας.
Βρε άθλιε, δες μόνο τι έχεις υπογράψει στο προσύμφωνο, τι υπογράφεις δυο χρόνια αργότερα και βρες έναν,έναν μόνο που να συμφωνεί με αυτά που λές. Έναν ΜΟΝΟ, όχι πολλούς.
Δεν θα βρείς, γιατί σε τέτοια κατάντια και ξεπεσμό δεν υπάρχει κανένας στην ευρύτερη περιοχή της γεννέτειράς μας.
Όλο το χωριό μπορώ να σου φέρω να σου υποδείξει τίνος και ποιο είναι κάθε τμήμα της χωροθετημένης για τα σκουπίδια έκτασης.
ΥΣ: Το τελευταίο που θα ήθελα είναι να απαντώ σε έναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ, αλλά πρέπει επιτέλους να λάμψει Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.