Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΙΑΝΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ : ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ !!! Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ....ΠΗΓΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣτΕ , ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΔΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΜΙΑΝΤΟ ΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!! ΤΕΛΟΣ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ !!!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝ. ΑΠΌΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.....

ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝΝ ΕΚΑΝΕ Η ΕΘΝΙΚΗ !!!!!!!!

ΕΤΡΕΞΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣτΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΑ 45 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΜΙΑΝΤΟΥ.......ΣΕ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΩΡΟ !!!

ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΣτΕ.....

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 7 - 11 -  2011 ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ !!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΝΤΡΙΜΠΛΕΣ , ΝΑ ΤΡΥΠΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΜΙΑΝΤΟ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ, ΜΕ ΑΡΩΓΟΥΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΛΙ......



Σήμερα μόλις τώρα, δημοσιεύθηκε από το blog που ανέδειξε το θέμα , 
το megalopolifm.blogspot.gr, 
η περιβόητη επιστολή προς το ΛΙΓΝΙΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, που έχει στην ιδιοκτησία της την ΑΜΙΑΝΤΙΤ :




Ε.....ΟΧΙ ΚΑΙ ΧΥΤΕΑ ''ΕΝΕΡΓΟ''  ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ......
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΜΠΕ ΚΑΙ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ !!!!!!

Ας αφήσουν τις ντρίμπλες να μπάσουν μέσα στα ορυχεία το ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ, τώρα που το ΣΔΙΤ δεν φαίνεται να προχωράει ούτε πόντο.......γιατί όλα αυτά είναι και εκ του πονηρού και αδύνατο να συμβούν για πάρα πολλούς λόγους.
Κι επειδή η ΕΘΝΙΚΗ μαζί με την ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ που την συνδράμει, επιχειρούν ανεπίτρεπτα , αναλύουμε τις απόψεις μας με ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ :

Από το 2011, ο Αποκεντρωμένος Γενικός Γραμματέας κ. ΤΑΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, είχε βγάλει απόφαση για την ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, όλου του ΑΜΙΑΝΤΟΥ της ΑΜΙΑΝΤΙΤ με συγκεκριμένους και πολύ καλά διατυπωμένους ΟΡΟΥΣ !!!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ :






Η ΕΘΝΙΚΗ όπως ήταν φυσικό καθόλου δεν ήθελε να ξοδευτεί κιόλας,  με ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, για να απαλλαγεί από τον ΚΑΡΚΙΝΟ - ΑΜΙΑΝΤΟ......ούτε να ξοδέψει ποσά για την ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ του χώρου....
Έτσι άρχισε τις ενστάσεις κατά της απόφασης του κ. ΤΑΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ....
Αρχικά προσέφυγε στον Υπουργό Περιβάλλοντος....
Εκείνος το έβαλε το θέμα στα αζήτητα....και δεν έγινε καμία μετατροπή της απόφασης του κ. Αποστολόπουλου.
Μετά η ΕΘΝΙΚΗ έκανε προσφυγή στο ΣτΕ !!!
Η οποία και συζητήθηκε μόλις πριν ένα χρόνο !!! Τον Φεβρουάριο του 2017 δηλαδή !!! Για ένα τόσο ακραίο θέμα, που ταλανίζει ολόκληρη την ΑΧΑΪΑ !!!

ΑΛΛΑ
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ - ΑΜΙΑΝΤΙΤ !!!
ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ....

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ :












 Μετά ΚΑΙ από αυτή την απόφαση, η ΕΘΝΙΚΗ - ΑΜΙΑΝΤΙΤ, έχει μία μόνον υποχρέωση:

ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ πλέον ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ 2011, του Γ.Γ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ κ. Τάσου ΑΠοστολόπουλου και να μεταφέρει ΜΟΝΟΝ σε εγκαταστάσεις αδειοδοτημένες και ασφαλείς στο ςΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, το ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ της .......

ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ !!!!

Καμία άλλη ενέργεια, δεν είναι σύννομη, ούτε επιτρεπόμενη, πλέον, κι ας προσπαθούν δια της πλαγίας οδού, και πιάνοντας στον ύπνο τον κόσμο, να τρυπώσουν τα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ, στην Μεγαλόπολη, που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΧΥΤΕΑ......

Κάθε επόμενη παρόμοια ενέργεια, θα σημάνει επανάσταση των κατοίκων όλης της Πελοποννήσου !!!

Για το γεγονός πως η Μεγαλόπολη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΧΥΤΕΑ έχει μιλήσει και ο ίδιος ο υπουργός κ. ΦΑΜΕΛΟΣ αναφέροντας πως ΔΕΝ υπάρχει η Πελοπόννησος σαν χώρος ΧΥΤΕΑ .....
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 :


ΑΜΕΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ κ. ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ......ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ !!!

Η συνέχεια προβλέπεται ενδιαφέρουσα ......αν τεθει τελικά και στο σημερινό ΠΕ.ΣΥ.Π το θέμα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.