Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΕΓΓΡΑΦΟ - ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 19 ΤΟΥ Υ.Π.Ε.Κ.Α. ΠΟΥ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ 2011 !!!

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΟΔΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ !!!
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.....

Η ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΦΕΡΕ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ....

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ???

ΜΗΠΩΣ ''ΒΟΛΕΥΕ''  ΠΟΛΥ Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ,ΜΕΣΟ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΔΙΤ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ ???
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ !!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΦΩΤΟ

Ένα ΕΓΓΡΑΦΟ - ΒΟΜΒΑ στα συθέμελα του συντονισμένου συστήματος των τεχνητών κρίσεων, που περνάει η Πελοπόννησος κάθε που ο σουλτάνος της θέλει να πιέσει τους κυβερνώντες να του ''ρίξουν''  τις υπογραφές στο ανύπαρκτο ΣΔΙΤ του με την ΤΕΡΝΑ....ήρθε στο φως της δημοσιότητας 7 χρόνια μετά την εκπόνησή του !!!!!!!!!!!!!
Το είχαν καλά χωμένο στα βάθη των συρταριών τους, τόσο η κυρία θεματική με τον αφέντη της Τατουλονήσου, όσο και οι Τεχνικές Υπηρεσίες της και φυσικά η ΠΕ.ΧΩ.Σ. !!!
Το φύλαγαν σαν κόρη οφθαλμού, μήπως πέσει σε χέρια δημάρχων ή πολιτών και ανατραπεί το κόλπο, να εκχωρουνται οι ευθύνες της σκουπιδοκατάστασης σε κάθε κρίση σκουπιδιού στους δημάρχους και να κουνάει μονάχα απειλητικά το δάχτυλο, ο πλέον αρμόδιος για την διαχείριση ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ.....ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΧΑΔΑ .....

Όλοι θυμόμαστε τι έχει ακούσει ο κάθε δήμαρχος, της κάθε πόλης που βούλιαξε στο σκουπίδι της, όταν ο Τατούλης έκλεισε τους ΧΑΔΑ, συμμορφούμενος ΤΑΧΑ στην Ευρωπαϊκή Οδηγία και με σκοπό ΤΑΧΑ να αποφύγει τα πρόστιμα ο πολίτης........ενώ την ίδια ώρα και για ευνόητους λόγους ΑΝΑΓΚΗΣ, δημιουργούνταν ΝΕΟΙ ΧΑΔΑ......στους οποίους ο σουλτάνος ως έχων τις αρμόδιες υπηρεσίες.......έβαζε ΝΕΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, που πάλι στην καμπούρα των πολιτών ξεβράζονται......

Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΚ......ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΟΣΟ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ 19 ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ !!!
Που τους αναγκάζει, να προβούν σε ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΟΔΩΝ ΕΡΓΩΝ πριν κάνουν έστω και ένα κλείσιμο ΧΑΔΑ !!!
Κάποιοι βέβαια, το φωνάζαμε ( επειδή την γνωρίζαμε, από τις αναφορές της σε διάφορες αποφάσεις λαι έγγραφα ....που μας οδήγησαν κάποια στιγμή να την ψάξουμε !!!) αλλά η γνωστή τακτική των απαξιωτικών σχολίων και περιγελαστικών συμπεριφορών, προς όσους κάνουμε σθεναρή αντίσταση στο ΣΔΙΤ, υπερίσχυε στις εντυπώσεις δημόσια.....

Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 19 του Υ.Π.Ε.Κ.Α. που βγήκε στις 8 Δεκεμβρίου 2011 είχε ως ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ τους :

ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ (και τις ΠΕ.ΧΩ.Σ.)

ΚΑΙ

ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ και τις ( ΠΕ.ΧΩ.Σ.)

Αυτοί είχαν την πάσα ευθύνη και υποχρέωση, για την ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΟΠΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΧΑΔΑ .....και μάλιστα ''ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ'' !!!

https://diavgeia.gov.gr/doc/456%CE%9C0-%CE%97%CE%91%CE%9E?inline=true





ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ 2011 !!!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ......ΔΗΜΟΣΙΑ......

Αυτή η σημαντικότατη εγκύλιος, που αναθέτει ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ και μάλιστα ΤΑΧΥΤΑΤΑ την κατασκευή ΣΥΝΟΔΩΝ ΕΡΓΩΝ ενδιάμεσης διαχείρισης κατά το ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ πριν την ολοκληρωμένη, πήγε μόνο στα γραφεία των Περιφερειαρχών, των Αποκεντρωμένων και ως ενημερωτική στους υπουργούς, σήμαινε την επαγρύπνησή τους στο θέμα των απορριμμάτων και την ΣΥΝΔΡΟΜΗ τους στους δημάρχους και τους πολίτες, με την ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ για την προσωρινή διαχείριση , αμέσως μετά το κλείσιμο των ΧΑΔΑ !!!
ΔΗΛΑΔΗ :
Κατασκευές χώρων μεταφόρτωσης - διαλογής και ανάκτησης ανακυκλώσιμων υλικών - κομποστοποίησης - δεματοποίησης υπολείμματος και αποθήκευσής του μέχρι 1 έτος, όπου δεν υπήρχαν ΧΥΤΑ.....

Με άλλα λόγια, κάθε περιφερειάρχης, που ήθελε και αποφάσιζε, να κλείσει έναν ΧΑΔΑ, θα έπρεπε να έχει ΑΜΕΣΑ έτοιμη, την εναλλακτική λύση των ΣΥΝΟΔΩΝ ΕΡΓΩΝ για να εξασφαλιστεί η ενδιάμεση διαχείριση του ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ !!!

Η μόνη Περιφέρεια ( το σουλτανάτο δηλαδή ) που δεν νοιάστηκε, όχι απλά για την κατασκευή συνοδών έργων, αλλά ούτε καν για την ενημέρωση των δημάρχων και των πολιτών, επί των όσων ορίζει η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ του ΥΠΕΚΑ ΑΡΙΘ. 19/2011, και είναι υπόλογη απέναντι σε πολίτες και κράτος.....είναι η δική μας.
ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ??? 
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΝΑ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ???

Με απόφασή ΤΙΝΟΣ άραγε, έχει κρατηθεί ΚΡΥΦΗ μια τέτοια σοβαρότατης σημασίας εγκύκλιος, που θα είχε λύσει, ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΚΑΙ .....ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ - το πρόβλημα των σκουπιδιών, σε ολόκληρη την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ???
ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΠΩΣ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΔΑ, ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.......... ΣΥΝΟΔΑ ΕΡΓΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ?????

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΥΠΟΤΥΠΩΔΕΣ ΕΡΓΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ .......
ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΑΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ , ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ΝΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ Ο ΥΔΡΟΦΟΡΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΟΛΥΝΣΗ, ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΖΑΝ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ.......
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ????

ΓΙΑΤΙ
Ο σουλτάνος του Μορέως, η κυρία θεματική , οι αρμόδιοι διευθυντές των Υπηρεσιών τους.......αλλά κυρίως η ΠΕ.ΧΩ.Σ δεν ξεστόμισε ποτέ, την αυστηρή υποχρέωση του σουλτανάτου, για την ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΟΔΩΝ ΕΡΓΩΝ.....ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΧΑΔΑ ???

ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕ ΑΥΤΗ Η ΣΙΩΠΗ 
( ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΛΕΞΗ ??? ΑΦΟΥ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΦΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ) 
ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 
ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ.......ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΑΝ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ
Να περάσει με το έτσι θέλω του σουλτάνου
Το ΣΔΙΤ με την ΤΕΡΝΑ......που τώρα πλέον τινάζεται στον αέρα συθέμελα !!!

Οι ΕΥΘΥΝΕΣ πλέον των 
περιφερειακών επιτελικών στελεχών, με αρχηγό τον σουλτάνο του Μορέως, δεν είναι μόνον πολιτικές......

ΕΠΕΙΔΗ οι πόλεις της Πελοποννήσου, κυρίως όμως η Τρίπολη, οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ της, οι ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ της, το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ της , οι καλλιέργειές της και κάθε τι εξαρτώμενο από την Φύση που υπέστη την καταστροφική επέλαση των ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΠΙΔΩΝ , έχουν υποστεί επιπλέον ΚΑΙ βαρβαρότητες στην καθημερινότητά τους, στην ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ τους, στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ τους, στην ΥΓΕΙΑ τους ......επιβάλλεται η αναζήτηση των εγκληματικών ευθυνών, όσων μας οδήγησαν στα ανωτέρω, 
 ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ πολλών αφεντάδων στην Περιφέρεια, οι οποίοι ήξεραν πως μπορούσαν και είχαν και υποχρέωση στο θέμα των σκουπιδιών, να κάνουν ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ (όπως αποκαλύπτουν πλέον τα γεγονότα που σωρηδόν βγαίνουν τελευταία), καθώς επίσης ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ερευνηθεί και η παραδειγματική τους τιμωρία.....

Οι μνήμες από το δράμα που έχει ζήσει αυτή η πόλη ( ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΧΑΔΑ ) από την συσσώρευση των σκουπιδιών στους δρόμους και τις πλατείες, είναι ακόμα νωπές και προκαλούν τρόμο, στην θύμησή τους.....

Οι ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ που γνώριζαν την ΕΓΚΥΚΛΙΟ 19 του ΥΠΕΚΑ αλλά ΚΑΙ όλοι οι ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ που την είχαν στα συρτάρια τους και ΔΕΝ την γνωστοποιούσαν σε πολίτες και αιρετούς δημάρχους, έχουν τεράστια ευθύνη και θα έπρεπε να ντρέπονται, που άφηναν τον λαό, να υφίσταται την τριτοκοσμική εξαθλίωση της έμπνευσης του κάθε κοπτόμενου για τα συμφεροντολογικά του επιδιωκόμενα.......

Ας θυμηθούμε ααποτρόπαιες εικόνες που ζήσαμε.......χωρίς να υπάρχει λόγος.....ενώ υπήρχε ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ εκ μέρους των ιθυνόντων :





ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ''ΕΠΡΕΠΕ''  ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ???

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ ''ΕΠΡΕΠΕ''  ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΣΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ???

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ  ΤΡΑΓΕΛΑΦΟ, ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ
ΑΛΛΑ
ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΣΤΙΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ......
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ''ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ'' ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΣ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.