Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΔΙΤ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ : ΤΟ ΑΠΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΕΡΓΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΝΕΝΤΑΣΣΟΥΝ ΤΩΡΑ !!! ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ''ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ'' ΚΑΝΟΝΙΚΑ ???

Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ....ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ !!!
ΚΑΙ Ο ΨΑΡΑΚΗΣ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ ΚΑΙ ''ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ'' ΤΟΥ !!!

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΔΙΤ ΣΤΟ ΕΣΠΑ
ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΩΣ ΕΡΓΟ !!!

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ή ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΡΟΥΟΥΜΕ ???



Μας έχουν κάνει τα νεύρα κορδόνια, επί 8 συναπτά έτη, εξουσίας στην αιρετή Περιφέρεια άπαντες οι επιτελικοί εντολοδόχοι, του σουλτάνου του Μορέως, με το μεγαλόπνοο έργο ΣΔΙΤ για την Ολοκληρωμένη διαχείριση των σκουπιδιών της Πελοποννήσου.
Τη μια μέρα, εξαγγέλλουν υπογραφές , που δεν ''πέφτουν''.....τον άλλο χρόνο ξανα''πέφτουν'' οι υπογραφές, αλλά πάλι σκοντάφτουν.....
Τελικά 8 χρόνια, μαζεύουμε τα σκουπίδια στα δάση, κλείνουν χωματερές ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΔΑ ΕΡΓΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 19/2011 ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ ( http://orthologika.blogspot.com/2018/01/19-2011.html ) ανακοινώνουν συμπράξεις και ΜΝΗΜΟΝΙΑ συνεργασίας με ΦΟΔΣΑ και άλλα ανιστόρητα παραμύθια, για ένα έργο ΣΔΙΤ που, πέραν του ότι δεν υφίσταται ως ΣΔΙΤ (http://orthologika.blogspot.com/2016/03/blog-post_82.html) είναι και ΑΠΕΝΤΑΓΜΕΝΟ από το ΕΣΠΑ !!!
Και επιχειρεί πάλι να το εντάξει, στο νέο ΕΣΠΑ, ο σουλτάνος του Μορέως, αφού προκηρύσσει την ένταξη......την υπογράφη ο ίδιος και καλεί τον εαυτό του να υποβάλλει αίτημα για χρηματοσότηση του έργου, που είναι ''έτοιμο'' και ''πέφτουν οι υπογραφές'' του !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ....ΤΟΥ κ. ΨΑΡΑΚΗ  :

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%93817%CE%9B1-2%CE%9B%CE%9D?inline=true




Το πρωτοφανές και πρωτάκουστο της υπόθεσης, είναι πως Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ, ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΤΟΥ.......ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΕΣΠΑ

ΑΠ΄ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΤΑΧΘΕΙ !!!

Εμείς απλά αναρωτιόμαστε, ΑΝ όλα αυτά τα τραγελαφικά δρώμενα, έχουν προηγούμενο, έχουν νομική βάση κατοχύρωσης, έχουν λογική, έχουν παραλογισμό.....τέλος πάντων ΤΙ ΕΧΟΥΝ ???

Αν δεν είναι ένα καλοστημένο παιχνίδι υφαρπαγής της πνευματικής μας ισορροπίας, τι είναι όλο αυτό το αλαλούμ που ζούμε 8 χρόνια με το ΕΡΓΟ ΣΔΙΤ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, που όλο υπογράφεται, όλο αρχίζει, όλο συζητιέται , όλο τελειώνει κι ακόμα είναι ΑΠΕΝΤΑΓΜΕΝΟ και ψάχνει χρηματοδότηση !!!

Κατά τα άλλα, η κυβέρνηση της ''πρώτης φοράς ΑΡΙΣΤΕΡΑ'' συνεχίζει να διαπραγματεύεται, ακόμα και ΕΞΤΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ με 5 εκατομμύρια ευρώ......για επιλέον ΧΩΡΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ !!!

ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ......

Κάτι δεν καταλαβαίνουμε όλοι εμείς ή κάτι πολύ σοβαρό τρέχει με τις ντρίμπλες του ΣΔΙΤ και των διαχειριστών του ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.