Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΟΣ ΔΑΣΑΡΧΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : ΠΟΤΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΠΑΜΕ ??? ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ !!!

Η ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ !!!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ...ΕΚΕΙ ΣΤΟΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ , ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙΣΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΔΡΑΓΑΘΙΕΣ ΤΗΣ ???

ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ???

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ???

 ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ???


Αυτή είναι άλλη μια ΑΔΕΙΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ , σε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ εμβέλεια , που πληρώθηκε κανονικότατα στον ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, αλλά ποτέ δεν εκδόθηκε από το ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ !!!


Ο κάτοχος αυτής της απόδειξης, έχει ήδη πάει στον ΔΑΣΑΡΧΗ, έχει ήδη ενημερώσει πως ποτέ του δεν πήρε άδεια στα χέρια του, δεν βρέθηκε επίσης πουθενά στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ εκδοθείσα άδεια στο όνομά του.....ΑΛΛΑ ο κ. ΔΑΣΑΡΧΗΣ ακόμα κάνει πως δεν αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί στον ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟ από τον ίδιο και την υπηρεσία του, Κ.Σ. Τρίπολης, επί ημερών του Γ. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ως προέδρου και εκλεκτού τέκνου του σουλτανάτου του Μορέως.....και του σουλτάνου του .....

Μήπως πρέπει να επιστήσουμε εμείς την προσοχή των δικαστικών αρχών και κάθε ελεγκτικού μηχανισμού του ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ώστε να ξεκινήσει ενδελεχής έρευνα, στην δημόσια διοίκηση ( ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ, ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ κτλ ) που αφήνουν τον χρόνο να κυλάει ανελέητα, υπέρ των καταχραστών των χρημάτων των ανυποψίαστων κυνηγών, που πλήρωναν τις άδειές τους, στο λόμπυ του ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ και έπαιρναν μόνο μια απόδειξη......χωρίς ποτέ να βγαίνει άδεια από το ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ???

ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ''ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ'' ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ???

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ, ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ???

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ.....ΚΥΡΙΕ ΔΑΣΑΡΧΑ ΜΑΣ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.