Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΤΟ Σ.τ.Ε. ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΔΙΤ , ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ !!!

ΖΗΤΑΕΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΣΥΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΣΥΜΠΡΑΞΗ'' ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Μ.Α.Ε. ......ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟ ORTHOLOGIKA, ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ !!!




Εμείς, μόνοι στο ORTHOLOGIKA και με αρκετή χλεύη, από το σουλτανάτο, φωνάζουμε γράφοντας από τις αρχές του 2016, πως ΣΔΙΤ δεν υπάρχει , επειδλη ποτέ δεν υπήρξε η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε. που ....έλεγξε το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ !!!
Εμείς μόνοι, δημοσιεύσαμε πλήθος στοιχείων που ανέδειξαν την ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ με το ΣΔΙΤ και την τάχα, έγκρισή του ....


 κι εδώ :



Φυσικά όλα τα συστημικά ΜΜΕ ποιούσαν δεόντως την  νήσσαν, αφού χωρίς εντολή άνωθεν , δεν γίνεται ούτε έρευνα, ούτε αντιγραφή καταγγελιών, ακόμα κι αν συνοδεύονται με στοιχεία που βγάζουν μάτια.....

Ούτε οι αιρετοί, δεν έσκυψαν με ενδιαφέρον πάνω στις συνταρακτικές αποκαλύψεις μας......θεωρώντας πως αυτοί τα ξέρουν όλα και καλά !!!

Με την πάροδο του χρόνου, το στρίμωγμα νομικό και διοικητικό της υπόθεσης ΣΔΙΤ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, έγινε τελικά ασφυξία !!!
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ , μετά από όλες τις καταγγελίες που μεθοδικά και συντονισμένα, έχουν αποσταλλεί παντού όπου είναι δυνατόν....
ΤΙΠΟΤΑ δνε έχει προχωρήσει επί της ουσίας, σχετικά με τον πρόοδο των ''υπογραφών'' του ΣΔΙΤ, επειδή ακριβώς όλα είναι μια καλοστημένη ιστορία τρέλας, για να προωθήσουν οι εργολάβοι του σκουπιδιού, μαζί με τον πολιτικό τους πατερούλη και συντονιστή.....την ΚΑΥΣΗ ......

Ευτυχώς, κάποιοι αιρετοί, έκαναν το αυτονόητο, έστω και με χρονοκαθυστέρηση σοβαρών επιπτώσεων....
Ο ΔΗΜΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ, ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΔΙΤ.......ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

Διαβάστε :




Οι υπόλοιποι δήμοι άραγε, γιατί δεν έχουν στείλει ακόμα, ανάλογες αιτήσεις ακυρώσεως ???
Ειδικά εκείνοι, των οποίων οι δήμαρχοι, έκαναν ιδιαίτερες φασαρίες κάποτε.....π.χ. του ΑΡΓΟΥΣ και της ΤΡΙΠΟΛΗΣ ???

Πάντως, από τις εξελίξεις της Νομικής και διοικητικής ασφυξίας, στην οποία έχει οδηγηθεί το μεγάλο όνειρο εαρινής νυκτός, του σουλτάνου, με το οποίο φαντάστηκε πως θα μας τάϊζε σανό με το τσουβάλι, αποκαλύπτεται όχι μόνο αυτό που φωνάζουμε από τον Μάρτιο του 2016 με τα άρθρα μας, πως ΣΔΙΤ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.....αλλά επίσης, πως, ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΩΛΕΣ ΑΝ ΟΧΙ ΚΟΛΑΣΙΜΕΣ....ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ !!!

Και δεν γνωρίζουμε ακριβώς, αν στην αυτοδιοίκηση και μάλιστα του 2ου βαθμού η άγνοια επιτρέπεται ή συγχωρείται.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.