Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ.....ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ !!! ΠΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΔΙΤ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΤΑΓΜΕΝΟ.....ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ !!!

ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ ΑΠ΄ Ο,ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ....

ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΔΙΤ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΣΠΑ ....ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ !!!

ΕΠΑΝΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΤΩΡΑ !!!

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΜΕΙΚΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ''ΤΟΥΣ'' ..... ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ !!!




Πριν απ΄ όλα αναδημοσιεύουμε τα όσα έχουμε από καιρό αναδείξει κι επαναφέρουμε ανά διαστήματα , χωρίς να συγκινείται κανείς ''αρμόδιος''.......να τα ελέγξει: 


Ασύλληπτα επεισοδιακά και απαράδεκτα αλαζονικά, εξελίσσεται αυτή την ώρα, το ΠΕΣΥΠ στην ΚΟΡΙΝΘΟ, όπου έχει μεταφερθεί για συνεδρίαση !!!

Με στόμφο και αλαζονεία, η κυρία θεματική, μας δήλωσε απόψε, πως : ''ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΔΙΤ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΣΠΑ'' !!!!
Μάλλον πρέπει να μπει άμεσα ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ στην Πελοπόννησο κι όχι μόνον για να ελέγξει, ποιοί και ΓΙΑΤΙ κωλυσιεργούν στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.....
ΑΛΛΑ
κυρίως ποιοί και ΓΙΑΤΙ δουλεύουν ψιλό γαζί τον κόσμο, τους συμβούλους ( πολλοί εκ των οποίων, επαναπαύονται μόνο σε όσα τους σερβίρονται ), τους υπαλήλους και τους πολιτκούς επίσης !!!

ΑΝ το έργο ΣΔΙΤ των σκουπιδιών, είναι ήδη απενταγμένο, τότε τόσον καιρό που μιλούσαν για υπογραφές, ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΩΤΑ, εξελίξεις και άλλα σχετικά, μας δούλευαν ψιλό γαζί .....αφού ΔΕΝ είχε προοπτική, λόγω ΜΗ εξασφαλισμένης χρηματοδότησης !!!

ΑΝ το έργο ΣΔΙΤ των σκουπιδιών, είναι ήδη απεντγμένο, τότε, τόσον καιρό που προχωρούσαν ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΓΑΦΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΤΗΣ 10ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017, σε διαπραγματεύσεις, αποφάσεις και συμβάσεις εκχώρησης αρμοδιοτήτων.....με λήψη αποφάσεων συλλογικών οργάνων, μας παραπλανούσαν χονδροειδώς στοχεύοντας στο ροκάνισμα του χρόνου και την αναπροσαρμογή των προαπαιτούμενων !!!

ΑΝ το έργο ΣΔΙΤ των σκουπιδιών, τώρα εντάσσεται στο ΕΣΠΑ, πρέπει να μας πουν οι κύριοι εγκέφαλοι της διιαίτερης νοημοσύνης, που ενδημοπυν στο σουλτανάτο ΠΩΣ μπορεί να ενταχθεί το έργο ΣΔΙΤ των σκουπιδιών, ως έχει, στο νέο ΕΣΠΑ, όταν η Ε.Ε. εχει αποστείλει το έγγραφο της 10-8-2017 (http://orthologika.blogspot.com/2018/08/blog-post_9.html ) το οποίο θέτει ΟΡΟΥΣ και ΟΡΙΑ στην διαχείριση των απορριμμάτων, με κορωνίδα το 50% αυτών ως επιβεβλημένα ΑΝΑΚΥΚΛΟΥΜΕΝΟ !!!!

Με άλλα λόγια, το ΣΔΙΤ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΚΑΙ ΑΠΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ, ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ''ΛΕΦΤΑ'' ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ
ΚΑΙ ΠΟΛΥΣ ΣΑΝΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΕΡΒΙΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ !!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.