Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.......ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΧΑΛΙ !!! ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΚΥΛΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΜΑΖΕΨΕΙ....

ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ''ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ'' ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ
ΚΑΙ ΤΑ ''ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ'' ΜΕΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΑΛΛΑ.....ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ !!!




Οι φωτογραφίες είναι σημερινές. Φαίνεται η πρόοδος των έργων στον χώρο που έχει νοικιάσει ο Δήμος Τρίπολης για δημιουργία καταφυγίου αδέσποτων. Όχι μόνο δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του καλλιεργείται άγνωστο από ποιον. Για τον χώρο αυτό πληρώνουμε ενοίκιο 1.500 ευρώ το μήνα από 1.1.2017, δηλαδή μέχρι τώρα 31.500 ευρώ.
ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ''ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ'' ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΎΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΉ ΤΗΣ ΝΕΣΤΆΝΗΣ......
Αντιγράψαμε δημόσια ανάρτηση συμπολίτη μας, για το ''καταφύγιο αδέσποτων'' που πληρώνουμε σαν κορόϊδα, οι πολίτες της Τριπολάρας, προφανώς σε κάποια ''ψηφοθηρική'' υποχρέωση του ΠΑΥΛΗ, την ίδια ώρα που η πόλη είναι γεμάτη αγέλες αδέσποτων, τα οποία πέραν του ότι περιφέρονται ΚΑΙ στο κέντρο της πόλης, με τα γνωστά συμβάντα, κάθε λίγο, των επιθέσεων σε ανυποψίαστα άτομα, είναι και παρατημένα στην τύχη τους, επειδή ΟΥΤΕ παρακολουθούνται από κτηνιάτρους, ΟΥΤΕ κολάρα φορούν, ΟΥΤΕ στειρώσεις έχουν γίνει......

Τον ιδιοκτήτη του ακινήτου που βλέπουμε στις φωτογραφίες πάντως ο ΠΑΥΛΗΣ και η παρέα του στον Δήμο Τρίπολης, τον ''πληρώνουν'' με 1.500 ευρώ το μήνα......από τον Ιανουάριο του 2017 !!!

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ !!!
Πληρώνουμε σαν κορόϊδα και άλλο καταφύγιο στην περιοχή του Περθωρίου !!!

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%98%CE%9E%CE%9B%CE%A9%CE%97%CE%A1-5%CE%9C2?inline=true

 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3.000 ΕΥΡΩ  ΓΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΒΟΓΓΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ , ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΤΟΥΣ......
Για άλλη μια φορά στην υγειά μας ΚΟΡΟΪΔΑ θα αναφωνήσουμε, μέχρι να δούμε κκαθαρά και ακομμάτιστα,πόση υποκρισία και ''ΚΛΕΨΙΑ'' πέφτει, στα λεφτά των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ που τα πληρώνουμε όλοι αγόγγυστα.....χωρίς ανταποδοτικόν όφελος !!!
Και μη μας κατηγορησει κάποιος/α φιλόσκυλος, πως ''απαγορεύεται'' από το νόμο να μαζεύονται τα αδέσποτα σε χώρους περιορισμένους, γιατί θα τον προκαλέσουμε να κάνει μήνυση για ΑΠΑΤΗ στον δήμαρχο και τους συν αυτώ !!!
ΕΠΕΙΔΗ αν όντως ''απαγορεύεται'' το μάζεμα σε καταφύγια, των αδέσποτων, σημαίνει πως ο δήμαρχος μας εξαπατά και ξοδεύει λεφτά χωρίς νομική κάλυψη της ανάθεσης του.....''έργου'' !!!!

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.