Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΑΤΟΥΛΟΝΗΣΟΥ : ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!! Η ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ....

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ.....

Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΛΗ ΧΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΑΝΤΑ

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΤΕ ???

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΝΤΑΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΑΝΤΑ :

«Η πολιτική, προσωπική, κοινωνική, επαγγελματική και οικογενειακή εξόντωσή μου, που επιχειρεί ο κ. Τατούλης επειδή τόλμησα να μην συμβιβαστώ με τις πολιτικές αθλιότητες, που ήθελε να επιβάλλει στην Πελοπόννησο, θα πνιγεί στο βούρκο της λάσπης και της χυδαιότητας, που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.
Η αξιοπιστία του είναι γνωστή στο πανελλήνιο. Όσα ψέμματα κι αν πει, όση λάσπη κι αν ρίξει, όσες συκοφαντίες κι αν εκστομίσει, δεν θα καταφέρει να ανακόψει τον πολιτικό του κατήφορο.
Τον λόγο πλέον έχει η ελληνική δικαιοσύνη, στην οποία θα κληθεί να «υπερασπιστεί» τα ψέμματά του, ως κοινός συκοφάντης».
Δημοσιεύουμε, τις καταγγελίες κατά του ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΑΝΤΑ πρώην αντιπεριφερειάρχη του Τατούλη - μέχρι την ιστορία των ΚΟΡΙΩΝ στο γραφείο της Αλειφέρη οπότε και άλλαξαν οι ισορροπίες στη Μεσσηνία - στο Περιφερειακό Συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας.....όπου ο σουλτάνος, δεν έκανε σκόντο στις βολές με βρώμικα υπονοούμενα, κατά του κ. Περικλή Μαντά :
«Ερχόταν στο γραφείο μου για να μου πει ότι ο τάδε ιδιοκτήτης μέσου ενημέρωσης ήθελε επιπλέον χρήμα», είπε ο Π. Τατούλης.
«Λυπάμαι για το κατάντημα ενός πρώην αντιπεριφερειάρχη, που ερχόταν στο γραφείο μου για να μου πει ότι ο τάδε ιδιοκτήτης μέσου ενημέρωσης ήθελε επιπλέον χρήμα. Και όταν το ρώταγα «τι χρήμα;» μου έλεγε «ξέρεις, πρέπει να μάθεις, εκείνο το μαύρο».
Το αλληλοφάγωμα και ο αλληλοσπαραγμός καλά κρατεί.....
Μόνο που ο Τατούλης πλέον, οδεύει καρατομημένος, από τα ίδια του τα στελέχη, προς τις επόμενες εκλογές.....
Ποιός θα τον ακολουθήσει άραγε, για να ξαναβγεί στη χώρα του ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ και των ΧΑΔΑ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.