Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ : ΑΡΓΕΙΤΑΚΟΣ - ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ EΔΩΣΑΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΜΥΣΤΡΑ !!! ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΔΣΑ ?? ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΗΜΕΡΙΔΑ, ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ??

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΔΕ....ΓΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΑΡΓΕΙΤΑΚΟΣ ΣΠΑΡΤΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΥΛΟΥ

Αρχικά κυκλοφόρησε αυτό το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :

Καλείστε σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν οι κ.κ. Δημήτρης Καφαντάρης, Αντιπρόεδρος ΚΕΔΕ, Σταύρος Αργειτάκος, Πρόεδρος ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, και Βαγγέλης Βαλιώτης, Δήμαρχος Σπάρτης, την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 7μ.μ. στο ξενοδοχείο Mystras Grand Palace Resort & Spa, με θέμα το διήμερο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο Μυστρά, στις 24 και 25 Οκτωβρίου, σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Αργότερα πληροφορηθήκαμε, πως αυτό ΔΕΝ είχε αποσταλεί, από το μειλ του ΦΟΔΣΑ, αλλά από το γραφείο της παράταξης ΑΡΓΕΙΤΑΚΟΥ στην Σπάρτης ''ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ''.

Ο δήμαρχος Σπαρτης, αν και είχε διευκρινίσει πως δεν επρόκειτο να πάει στην συνέντευξη, αναφέρθηκε στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ως ένας εκ των προσκαλούντων !!!

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ ???

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ  ΣΤΗΝ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ???

ΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΘΙΞΟΥΝ ???

ΤΟ ΣΔΙΤ ???

ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ???

ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ???

ΤΟΝ ΠΕΣΔΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ???

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει μάλλον η συνάντηση περί σκουπιδιών ......
Ελπίζουμε να μην καπελωθεί από την αυτοδιοίκηση του σουλτανάτου του Μορέως, με παρουσίες επιβλέπουσες τις ανακοινώσεις .....

Ελπίζουμε επίσης, το πάνελ των ομιλητών να έχει ενδιαφέρον, γιατί μέχρι τώρα, για τον μόνο σίγουρο που έχουμε πληροφορίες, είναι ένας εκ των στενών συνεργατών του προέδρου του ΦΟΔΣΑ, που είχε εμπλακεί μάλιστα και σε υπόθεση ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, επί δημαρχίας του, την πληρώθηκε αλλά ποτέ δεν υλοποιήθηκε το....''έργο'' !!!

ΙΔΩΜΕΝ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.