Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ !!! Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ''ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε.'' ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ......ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ !!!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΦΑΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΔΙΤ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ,....
ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ???
ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ???Τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2015 βγήκε η 309/2015 απόφαση του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Ε' ΚΛΙΜΑΚΙΟ , για τον προσυμβατικό έλεγχο του ΣΔΙΤ για τα σκουπίδια της Πελοποννήσου !!!
Ενδιαφέρον έχουν 2-3 σημεία της (επιμέρους που αφορούν στο θέμα μας !!!) δείτε τα :Αναφέρεται στην σπόφαση ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ και μάλιστα ως ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ της, η ύπαρξη τη εταιρείας ΠΕΡΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε. η οποία εμφανιζόταν πως έχει ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ με την ΤΕΡΝΑ !!!
Όμως τέτοια εταιρεία ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε. δεν ΥΠΉΡΞΕ ΠΟΤΈ !!!
Δεν ανευρέθη ούτε ΑΦΜ της, ούτε ΓΕΜΗ της, ούτε σύσταση εταιρείας σε καμία υπηρεσία !!!
ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ , ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ .......Η ''ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Μ.Α.Ε.''
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΕΜΗ ( ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ):


Στο έγγραφο φαίνεται καθαρά, πως η εταιρεία συστάθηκε 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, καιΟΧΙ σαν Α.Ε. αλλά σαν Μ.Α.Ε. δηλαδή ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!
Η διεύθυνσή της βάσει του συμβολαίου και της ΠΡΑΞΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ : ΒΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 6 ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ !!!
Στην διεύθυνση αυτή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΙΣ 4-3-2016  :ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ( ΓΩΝΙΑ ), ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ 6 ΤΗΣ ΒΑΣ.  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΡΑΞΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ !!!ΤΟ ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ''ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Μ.Α.Ε.'' ΕΚΑΝΕ ΑΓΟΡΕΣ ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΓΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΤΕΡΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ.....
ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2015 !!!!
Στα συμβόλαια όμως ( μερικά έχουμε ήδη στα χέρια μας !!!) δηλώνει ΑΛΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΜΗ ΤΗΣ !!!
Δηλώνει ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ !!!
ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ ΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ !!!
ΔΕΙΤΕ :


ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ.......ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ???

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ???
ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ???
ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ  ???
ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ.....ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ???
ΚΑΙ 
ΤΙ ΙΣΧΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ???Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.