Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΔΙΤ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ, Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ !!!

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ''ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε.'' ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ , ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ !!!
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΔΙΤ ΛΟΙΠΟΝ  ΜΙΛΑΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ???
ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ....''ΘΕΣΜΟΙ'' ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, ΩΣ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ???
ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΕΛΙΚΑ ???


Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΕΡΝΑ ΦΩΤΟ


Το έχουμε ξαναθίξει το θέμα, αλλά ούτε τα τοπικά ΜΜΕ ούτε καν κάποιο άλλο μεγαλύτερο, τολμάει να κάνει το μεγάλο βήμα και να αποκαλύψει το ΣΚΑΝΔΑΛΟ !!!
Η σύμβαση που κρίθηκε στο ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, με την ΤΕΡΝΑ και την ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε. είναι μια ιστορία - σκάνδαλο !!!
Αφού η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε. δεν υπήρξε ποτέ σαν εταιρεία.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΘΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΠΟΤΕ
Δείτε :

 Ενώ απαντά λοιπόν το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ , πως η εταιρεία ''ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε.'' για την οποία και ζητούνται στοιχεία ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ......εν τούτοις και με ''ΠΕΡΙΕΡΓΟ''  τρόπο, δίνει την πληροφορία για μια ΑΛΛΗ εταιρεία την ''ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Μ.Α.Ε.'' πως έχει κατατεθεί στους καταλόγους του.....ΑΛΛΑ δεν κρίνει σκόπιμο να διευκρινήσει πως αυτή η εταιρεία ΔΕΝ είναι η ΑΝΩΝΥΜΗ αλλά η ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ για την οποία κανένας δεν ρώτησε το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ !!!'Αφού όμως έκρινε σκόπιμο να δώσει την ύπαρξη της Μ.Α.Ε. θα έπρεπε να είχε και την ....''ευαισθησία''  να δώσει και την ημερομηνία σύστασης της εν λόγω εταιρείας , που είναι ακριβώς 2 μήνες μετά την απόφαση του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ !!!
Δείτε :

 Παρατηρούμε στο ανωτέρω έγγραφο του ΓΕΜΗ πως η εταιρεία, στην οποία αναφέρεται το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, δημιουργήθηκε τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ του 2015 !!!
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2015 που ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ !!!
ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε. ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ !!!
Αλλά το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ αποφάσισε βάσει της ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε. ως υπαρκτής εταιρείας !!!
Δείτε :


Με ΠΟΙΑ εταιρεία της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ επομένως, ως ένα εκ των δύο συμβαλλομένων μερών.....έβγαλε ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, την 309/2015 ???
Αφού η εταιρεία ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε. δεν υπήρξε ποτέ ....και η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Μ.Α.Ε. δημιουργήθηκε 2 μήνες μετά την απόφαση και πήρε αριθμό ΓΕΜΗ !!!
ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ???
Ας δούμε και ΠΩΣ αντιμετώπισε το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ έγγραφα αιτήματα των ΣΥΛΛΟΓΩΝ της Μεσσηνίας και Αρκαδίας, που ζήτησαν τα ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ !!!
Δείτε το αίτημα των Συλλόγων προς το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ :


 Παροιμιώδης είναι η απάντηση της ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΟΥ Ε' ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ !!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ :Επειδή όμως η απόφαση του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ του Ε' ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ , αναφέρει ρητά πως ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ της, είναι το σύνολο των στοιχείων της κάθε ''εταιρείας'' που έκανε τη σύμβαση .......το περιβόητο ΣΔΙΤ , αναρωτιέται κάθε κοινός νους, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ???
ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ???
ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ???
ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ε' ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ( η οποία ούτε τηλεφωνικά δεν δέχεται να μας μιλήσει κι ας έχουμε καλέσει τουλάχιστον 4 φορές) ???
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ , ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΑ ΑΝΑΠΟΣΤΑΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ.......ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ???
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ.....ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ???
ΠΩΣ θα δικαιολογήσουν άραγε, οι κύριοι ΕΛΕΓΚΤΕΣ την απόφαση που έλαβαν για μια ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ???
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!!
Το ζητούμενο επίσης είναι το ΓΙΑΤΙ και η ίδια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, έχει εμπλακεί μέσω κάποιων υπουργών της, στο περίπλοκο παιχνίδι της ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΔΙΤ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.....και έχει εκφραστεί περιέργως !!!
Πολλές φορές έχει ακουστεί δια στόματος εντεταλμένων κυβερνητικών παραγόντων.....πως ''το ΣΔΙΤ Πελοποννήσου, ήταν μέσα στα ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ των ''θεσμών'' !!!
Και πολλοί πολιτικοί μέντορες επίσης, δεν έχουν τολμήσει να προβάλλουν την ανωτέρω απόφαση του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ως ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ αφού βγήκε για ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ......ενώ ΚΑΙ γνωρίζουν πολύ καλά το θέμα και έχουν συμμετάσχει σε συναντήσεις που έχουν τεθεί όλα τα ανωτέρω επί τάπητος !!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ???
ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ???
Μια ανύπαρκτη εταιρεία ΔΕΝ μπορεί να λαμβάνεται ως υπαρκτή, από ένα ανώτατο ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ......
Εκτός κι αν έχει ''εξαπατηθεί''  κι αυτός !!!
Είναι Ηλίου φαεινότερο, πως εδώ έχουμε ένα ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ......για να προχωρήσουν τα ΣΧΕΔΙΑ και τα κέφια του σουλτάνου....στο οποίο εμπλέκεται πιθανότατα, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ο ανώτατος ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ του Κράτους !!!
Και λέμε ''πιθανότατα εν γνώσει του'' επειδή για να ληφθεί η απόφαση του Ε΄ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, προηγουμένως ελέγχθηκαν οι φάκελοι των εταιρειών ως προς τη Νομιμότητα της ύπαρξής τους και βάσει των προσκομισθέντων στοιχείων τους, κρίθηκε - έγινε ο ΠΡΟΣΥΜΒΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ !!!
Στοιχεία όμως για την ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε. δεν μπορούσαν να υπάρχουν, αφού ΔΕΝ υπάρχει η εταιρεία !!!
'Αρα ΠΩΣ αποφάσισαν οι 2 ελεγκτές που υπερψήφισαν , για την υπόθεση ??
Και ΓΙΑΤΙ στο σκεπτικό της απόφασης ( της 309/2015) του Ε' ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ η ΜΕΙΟΨΗΦΙΣΑΣΑ ελεγκτής κάνει λόγο για ΝΟΜΙΚΑ ΚΩΛΥΜΑΤΑ και ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ????
ΓΙΑΤΙ το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, δέχτηκε και παρέπεμψε την υπόθεση να επανεξεταστεί στην ΜΕΙΖΟΝΑ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ του, ενώ οι αποφάσεις των ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ του, δεν επανεξετάζονται συνήθως και τα κλιμάκιά του θεωρούνται ΑΥΤΟΤΕΛΗ ???
ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ.....
Ζητώντας μας όσα στοιχεία διαθέτουμε, κατά της απόφασης του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ !!!
Είμαστε στην διάθεσή του !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.