Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

''ΚΑΙΕΙ'' ΒΑΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΤΟ ΕΓΡΓΑΦΟ ΤΗΣ Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΟΛΟΙ ΕΠΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΨΑΡΑΚΗ ΤΗΣ Ε.Υ.Δ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ....

ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΔΙΤ ???

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΗΣ Ε.Υ.Δ. κ. ΨΑΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ???

ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΔΙΤ , ΠΟΥ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΝ ''ΑΓΝΟΙΑ'' ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ, ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΩΣ ΕΥΘΥΝΗ ???

ΟΙ ''ΠΕΣΟΥΣΕΣ'' ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ???

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ''ΣΦΟΔΡΑ ΠΙΘΑΝΗ '' ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ???

ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ , ΒΛΑΠΤΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ???



Το κρυμμένο ΕΓΡΓΑΦΟ ΤΗΣ Ε.Ε. έχει αποσταλεί σε όλες της Ε.Υ.Δ. της χώρας εδώ κι ένα χρόνο !!!

Προκειμένου να δράσουν άμεσα, για την ''ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ και τα ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ'' !!!

Διευθυντής της Ε.Υ.Δ. ( Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΣΠΑ ) της Τατουλονήσου, είναι ο γνωστός και μη εξαιρεταίος παλαιόθεν κ. Α. Ψαράκης....
Πολιτικός του προϊστάμενος είναι ο σουλτάνος του Μορέως ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ......

Και οι δύο ελίναι οι μοναδικοί που έχουν την ευθύνη των ΕΣΠΑ και της ...''διανομής'' τους στην Τατουλόνησο.

Ποιός να πιστέψει πως ο πρώτος δεν ''ακούει'' τον δεύτερο, όταν πρόκειται να μοιραστεί η πίτα των ΕΣΠΑ ???

Ποιός να πιστέψει πως ο πρώτος δεν εκτελεί τις εντολές του δεύτερου, όταν πρόκειται να συντονιστούν οι ενέργειες του σουλτανάτου, προς την κατεύθυνση των εμμονικών επιδιώξεων του σουλτάνου του Μορέως, για το ΣΙΤ των σκουπιδιών ???

ΠΟΙΟΣ έδωσε εντολή στον κ. ΑΝΤΩΝΗ ΨΑΡΑΚΗ δ/ντη της Ε.Υ.Δ. να αποσιωπήσει το έγγραφο της Ε.Ε. για τις χρηματιδοτήσεις των ΣΔΙΤ των σκουπιδιών, που αποκλείει το ΣΔΙΤ του σουλτανάτου περίτρανα και προτρέπει ακόμα και σε ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ???

Ο κ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΨΑΡΑΚΗΣ δ/ντης της Ε.Υ.Δ. ακόμα κι αν πήρε εντολη ΓΙΑΤΙ το έκανε ???

Γιατί παρέλαβε από την Ε.Ε. ένα τόσο σημαντικό (για το φιάσκο του ΣΔΙΤ των σκουπιιδών της Τατουλονήσου) έγγραφο και δεν το δημοσιοποίησε ???

Γιατί επέτρεψε με την απόκρυψή του, την λήψη αποφάσεων αντίθετων προς τις οδηγίες της Ε.Ε. περί χρηματοδοτήσεων ΣΔΙΤ σκουπιδιών , αλλά και προγραμαμτισμού και υλοποίησης έργων που δεν εντάσσονται στις οδηγίες και ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΝ τους όρους της χρηματοδότησης ???

Το γεγονός της ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ του εγγράφου της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ( 10- 08 - 2017 ) που καταρρίπτει το ΣΔΙΤ ως απαράδεκτο, είχε ως συνέπεια, να προχωρήσουν από την σουλτανική αρχή αποφάσεις και δράσεις ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ προς τις οδηγίες της Ε.Ε. και επομένως ΜΗ εκτελεστές...




Το γεγονός της απόκρυψης του εγγράφου της Ε.Ε. οδήγησε τα ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ( ΠΕΣΥΠ,  ΦΟΔΣΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ κτλ ) σε αποφάσεις έωλες και παράνομες σύμφωνα με τις αιρεσιμότητες που προβάλλει !!!

ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ???

Ποιός θα τιμωρηθεί για την ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ των πάντων, με την απόκρυψη του εγγράφου, που επέτρεψε στους λάτρεις του ΣΔΙΤ να κάνουν πάρτυ ανακοινώσεων, παράνομων πράξεων ( χρησικτησίες, συμβόλαια ιδικτησίας γης, υπογραφές ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ , προγραμματικές συμβάσεις με ΦΟΔΣΑ , Οικονομικές Επιτροπές κτλ κτλ ) και λήψεις αποφάσεων που καταρρίπτονται παταγωδώς από τοσυγκεκριμένο έγγραφο ???

Ποιός θα λογοδοτήσει για τον χαμένο χρόνο στην διαχείριση των απορριμμάτων, που συνδέεται ευθέως με την απόκρυψη του εγγράφου και το φιάσκο των .....τάχα......υπογραφών του ΣΔΙΤ ( που δεν υπάρχει κιόλας ) ???

Ποιός θα αναλάβει την ΠΟΙΝΙΚΗ ευθύνη της ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ  με την απόκρυψη του εγγράφου, παράλληλα με τις οικονομικές επιπτώσεις που έχουν επέλθει από την εργολαβική επιδρομή στην ''προσωρινή'' διαχείριση των διακινητών του σκουπιδιού που έδχουν εξαφανίσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.....ενώ οι ΧΑΔΑ πληθαίνουν  εγκληματικά ???

Ποιός θα οδηγηθεί σε ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ για την εγκληματική καθυστέρηση αποφάσεων και εκτέλεσης έργων για την ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ διαχείριση των ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, που ακόμα σέρνονται ανά την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ σε χωματερές και ρέματα , σε δάση και ραχούλες, με τις παραπλανητικές αποφάσεις και επιδιώξεις του σουλτανάτου, που το βόλεψε τα μέγιστα η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ  , για να προχωρήσει ανήκουστες αποφάσεις και υπό αίρεση ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ???

Μήπως ήρθε η ώρα να αναρωτηθούμε εμείς αλλά κυρίως η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, για την ''σφόδρα πιθανή'' εφαρμογή του άρθρου 187 του ΠοινικούΚώδικα ???




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.