Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ''ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ'' Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ !!!

ΟΥΤΕ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ Η ΒΑΣΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ,
Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ....
ΤΗΡΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΑΠΑΡΑΒΑΤΟ ΚΑΝΟΝΑ ΤΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗΣ

Την Δευτέρα που πέρασε, βγήκε η ''ΑΘΩΩΤΙΚΗ'' απόφαση για τον ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ, που δικαζόταν για τα σκουπίδια της Τρίπολης το 2012 .....
Η δίωξη είχε αφορμή, τις καταγγελίες του - τότε - προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας ( που έλειπε λόγω εργασίας από την δίκη ) καθώς και του κ. Τάσου Παπαζαχαρία, ως εκπροσώπου του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας και είχε ασκηθεί αυτεπαγγέλτως !

ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Ο ΠΑΡΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, για την προάσπιση των συμφερόντων του ΔΗΜΟΣΙΟΥ, που οφείλουν να διασφαλίζουν οι πάντες, καθώς είναι ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ υποχρέωση !!!

Μάρτυρας υπεράσπισης του σουλτάνου του Μορέως , η γνωστή και πανταχού παρούσα κυρία θεματική αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου.
Συνήγορος υπεράσπισής του ο δικηγόρος Τρίπολης κ. Ηλίας Κοκκίνης.

Κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ακούσαμε απίστευτα ΨΕΥΔΗ να απευθύνονται προς την έδρα, προκειμένου να προκαλέσουν την πεποίθηση, πως ο κατηγορούμενος ήταν άσχετος με την διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου ανέκαθεν !!!

Τόσο ο συνήγορος υπεράσπισης, όσο και η βασική μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου Τατούλη, κ. Νικολάκου, αλλά και ο ίδιος στην απολογία του, ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ από το δικαστήριο, την πραγματικότητα δηλαδή την ΑΛΗΘΕΙΑ των ευθυνών και των αρμοδιοτήτων της διαχείρισης των σκουπιδιών της Πελοποννήσου, όπως είχε διαμορφωθεί από το 2011 , με την ανάληψη των καθηκόντων του σουλτάνου του Μορέως.....και μετά από τις πιέσεις που ο ίδιος είχε ασκήσει στην τότε πολιτική ηγεσία της χώρας.

Απέκρυψαν την διϋπουργική απόφαση 1/2010 του Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΥ 

Απέκρυψαν την απόφαση του Αποκεντρωμένου Γ.Γ. Τάσου Αποστολόπουλου

Απέκρυψαν την ΕΓΚΥΚΛΙΟ 19/2011 του ΥΠΕΚΑ 

Όπου σε όλα τα ανωτέρω, αποδεικνύεται πως ο Περιφερειάρχης είχε ( κατά παρέκλιση του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ) την αρμοδιότητα ΚΑΙ για την ενδιάμεση διαχείριση !!

Ορκίστηκαν πως η τότε κυβέρνηση του 2011 ''κάλεσε τον Τατούλη και του ανέθεσε την Ολοκληρωμένη διαχείριση των σκουπιδιών της Πελοποννήσου'' ενώ τα έγγραφα και οι δηλώσεις του, λένε άλλα.....

Ορκίστηκαν πως ΚΑΜΙΑ αρμοδιότητα δεν είχε η Περιφέρεια στον διαχείριση των σκουπιδιών....και το μόνο που έκανε, ήταν να παρέμβει ( λόγω καλής θελήσεως !!! ) οσάκις χρειάστηκε, για να βρει τις λύσεις στους αδρανείς δημάρχους (!!!) και να πληρώσει και τα έξοδα αποκομιδής !!!

Ορκίστηκαν πως ουδέποτε υπήρξε ανατεθειμένη αρμοδιότητα στον περιφερειάρχη, για την διαχείριση των σκουπιδιών !!!

Και παρ΄ όλο που ο μάρτυρας κ. Παπαζαχαρίας Αναστάσιος, αναφέρθηκε διεξοδικά στην ΕΓΚΥΚΛΙΟ 19/2011 του ΥΠΕΚΑ ...... παρ΄όλο που του την ζήτησε (!!!!!) η πρόεδρος να την καταθέσει αν την είχε μαζί του, ενώ ποτέ δεν δέχεται η έδρα αναγνωστέα έγγραφα από μάρτυρες, ΚΑΜΙΑ σημασία δεν δόθηκε στο στοιχείο αυτό το σημαντικότατο, καμία αντίκρουση δεν υπήρξε στα ΨΕΥΔΗ που ακούστηκαν από τους παράγοντες της δλικης, αφού ΔΕΝ υπήρχε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ και η αθώωση του Πέτρου Τατούλη, αποτελεί άλλη μια πρόκληση για τον λαό, για την Δικαιοσύνη, για την ΑΛΗΘΕΙΑ, για την ΑΔΙΚΙΑ που αναφύεται απέναντι στην λογική και την αυτονόητη απόδοση του ΔΙΚΑΙΟΥ, που περιμένει ο κάθε πολίτης ....

Τα έγγραφα όμως λένε άλλα :

ΕΔΩ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 19/2011 ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ








ΚΙ ΕΔΩ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥ Γ.Γ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ - ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ κ. ΤΑΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.