Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

SOS !!!!!!! ΚΑΥΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Η ΔΕΗ !!! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΔΙΤ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ''ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ'' 8 ΧΡΟΝΙΑ !!! ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΑΙΣΘΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΟΛΟΙ !!!

Η ΔΕΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΣΑΝ ''ΠΡΑΣΙΝΗ'' ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ !!!
ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ECONOMIST 
ΑΛΛΑ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΑ, ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΣΑΝΟ ΠΑΛΑΙΑΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ.....ΠΩΣ ΤΑΧΑ, 
Η ΚΑΥΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ....

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ
ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ???

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΔΙΤ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ - ΤΑΧΑ - Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ???

ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΑΝΑΙΣΘΗΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ....ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΔΕΗ ΤΙΣ 2 
ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΥΣΗΣ.....

Πέντε Πράσινες Πρωτοβουλίες από τη ΔΕΗ: Επενδύσεις σε Καύση Σκουπιδιών, Ανακύκλωση Τέφρας, ΑΠΕ και Ηλεκτροκίνηση



ΠΟΙΟ ΣΔΙΤ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ???

ΚΑΥΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ......

ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!


Διαβάστε ΔΗΜΟΣΙΟ άρθρο από την ΔΕΗ : https://www.energia.gr/article/148238/pente-prasines-protovoylies-apo-th-deh-ependyseis-se-kaysh-skoypidion-anakyklosh-tefras-ape-kai-hlektrokinhsh-?fbclid=IwAR2CCTAUlckUtYHf3QPX7gl_xO5gQOWm_JZGstd85nfgF1RNwwevtrM5Y8E


Πέντε Πράσινες Πρωτοβουλίες από τη ΔΕΗ: Επενδύσεις σε Καύση Σκουπιδιών, Ανακύκλωση Τέφρας, ΑΠΕ και Ηλεκτροκίνηση.....


 Ο  γενικός διευθυντής εταιρικής ανάπτυξης της ΔΕΗ κ. Ιωάννης Κοπανάκης, μιλώντας στο 2ο συνέδριο του Economist , προανήγγειλε την ΚΑΥΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ !!!

Το πρώτο αφορά στην επαναχρησιμοποίηση της ιπτάμενης τέφρας, η οποία παράγεται από την καύση του λιγνίτη στις μονάδες ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ. Έως σήμερα έχει βρει εφαρμογές στην τσιμεντοβιομηχανία, σε ασφαλτοστρώσεις και άλλα δημόσια έργα. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Κοπανάκη, η ΔΕΗ είχε χρησιμοποιήσει τέφρα και στην κατασκευή του φράγματος της Πλατανόβρυσης. Όπως τόνισε, πρέπει να δοθούν περαιτέρω κίνητρα και κατευθύνσεις από την πολιτεία για την αξιοποίηση του συγκεκριμένου απόβλητου.
Σχετικά με την τηλεθέρμανση των πόλεων – δηλαδή την παροχή θέρμανσης με ειδικό δίκτυο αγωγών που μεταφέρουν ζεστό νερό, το οποίο θερμαίνεται στα θερμοηλεκτρικά εργοστάσια της επιχείρησης – η οποία εφαρμόζεται ήδη σε Δυτική Μακεδονία και Μεγαλόπολη, ο κ. Κοπανάκης σημείωσε ότι πρέπει να επεκταθεί. Ωστόσο, καθοριστικής σημασίας θα είναι ο καθορισμός του τιμήματος, μετά από διαπραγματεύσεις με την τοπική κοινωνία, ο τρόπος αποπληρωμής και η συνέπεια στις πληρωμές, βάσει των συμβατικών όρων.
 Ο κ. Κοπανάκης, αναφέρθηκε επίσης στην παραγωγή ενέργειας με καύση στερεών αποβλήτων, σε σύγχρονες μονάδες. Οι νέες υποδομές θα μπορούσαν να εγκατασταθούν εκεί όπου σήμερα βρίσκονται παλιοί λιγνιτικοί σταθμοί της ΔΕΗ, οι οποίοι αναμένεται σύντομα να κλείσουν. Ωστόσο, το στέλεχος της ΔΕΗ, «στάθηκε» στη συναίνεση των τοπικών κοινωνιών, καθώς και στο τίμημα της παραγόμενης ενέργειας, το οποίο θα κρίνει και τη βιωσιμότητά τους.
Ακόμη, ο κ. Κοπανάκης μίλησε και για την αποθήκευση ενέργειας, η οποία παράγεται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.  Επανέλαβε μάλιστα το ενδιαφέρον της εταιρείας να συμμετάσχει σε μεγάλα έργα αντλησιοταμίευσης και υβριδικών τεχνολογιών αποθήκευσης, όπως εκείνα της ΤΕΡΝΑ στο Αμάρι της Κρήτης. 
Όσον αφορά στα σχέδια επέκτασης της ΔΕΗ στην ηλεκτροκίνηση,  η επιχείρηση, σε συνεργασία με την πολωνική εταιρεία Solaris Bus & Coach, έχει ετοιμάσει ένα ολοκληρωμένο «προϊόν» με ενεργειακά βιώσιμες συγκοινωνιακές λύσεις και αναζητεί πελάτες σε δήμους ανά τη χώρα.
 Από την πλευρά του ο διευθυντής Νέων Τεχνολογιών και Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ) κ. Σπύρος Κιαρτζής, επεσήμανε – μιλώντας στο ίδιο συνέδριο - ότι ο όμιλος στο πλαίσιο των δράσεων για την κυκλική οικονομία επαναχρησιμοποιεί το 25% των 25 εκατ. κυβικών νερού που καταναλώνει τον χρόνο. Επίσης, αξιοποιεί περίπου το 80% των στερεών αποβλήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.