Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

ΒΑΛΑΝΕ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ.....ΓΙΑ ΦΙΕΣΤΕΣ !!! ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ .....Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ???

ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΩΝ Α.Π.Ε. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.....

ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΥΛΗΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ

Με τα ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ( ΑΠΕ) δηλαδή των ανεμογεννητριών, θα κάνει ο δήμαρχος αύριο, την φιέστα της αδελφοποίησης της Τρίπολης, με την Πρέβεζα....ένεκα ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ !!!

Αν ήταν ζωντανός ο ποιητής, θα είχε σίγουρα μια στροφή για αφιέρωση, στα αίσχη τους....

Τα λεφτά των ΑΠΕ, είναι κατηγοριοποιημένα για συγκεκριμένες δράσεις δηλαδή για έργα ανάπλασης στις τοποκ΄ές κοινότητες, που πλήττονται από την λειτουργία των ΑΠΕ.

Κανένας δεν έχει δικαίωμα, να τους αλλάζει κωδικό και να κάνει άλλα έργα, άλλες δράσεις και γενικώς ό,τι τον βολεύει για τις δημόσιες σχέσεις του.

Στο Δ.Σ. που αποφάσισε και διέταξε την αλλαγή του κωδικού των ανταποδοτικών, ο ΠΑΥΛΉΣ με τον ΚΑΚΛΑΜΑΝΟ, η αντιπολίτευση του έβαλε φρένο, χωρίς αποτέλεσμα όμως, αφού διαθέτοντας την απαιτούμενη πλειοψηφία, το πέρασε.....
Υποσχέθηκε κιόλας, πως θα βάλει τα χρήματα στον κωδικό από τον οποίο τα παίρνει.....από άλλο κονδύλι !!!

Ο τοπικός εκπρόσωπος του ΜΑΝΑΡΗ κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΟΥΜΠΡΗΣ, πάντς, έθεσε το θέμα και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, προκειμένου να αποφανθεί, αν πρόκειται για σύννομη ενέργεια του δημάρχου ή όχι.....



Η απάντηση έγκαιρη ή εκτός χρόνου ( όπως συνήθως συμβαίνει ) θα κρίνει και την συνέχεια....

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.