Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

22 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΔΙΝΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΑΠ-ΤΟΚ, ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ''ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ'' - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ !!! ΓΙΑ ''ΕΜΨΥΧΩΣΗ'' ΔΡΑΣΕΩΝ....

ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΠΑ
ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ !!!

ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ .....

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ???
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ???
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ???

ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΜΕΤΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ......ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΨΗΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΠΟΥ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙ......


tatoulis kladeytiri

'Αμα έχεις πάρει στο κατόπι, τον αφέντη του τόπου σου και με ένα κινητό στο χέρι, τραβάς όλες τις πόζες που αδυνατούν να έχουν οι....ρεπόρτερ, τότε σίγουρα έχεις εξασφαλίσει και το σχετικό εμβασματάκι σου....μέσω της ΤΑΠ - ΤΟΚ , της νέας εταιρείας με ΠΡΟΕΔΡΟ τον ίδιο τον ΤΑΤΟΥΛΗ, που μαζεύει εισρέοντα κεφάλαια από παντού .....και ''αναπτύσσει'' αντί για τον τόπο, τις δικές του σχέσεις υποστήριξης στον τόπο.....πληρώνοντας αδρά τους ακολούθους του !!!






Μια χαρά λοιπόν έχει στηθεί το ''ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ'' εργαστήρι του ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ και της οικογένειάς του, μέσα από το FACEBOOK !!!!!

Kι ο Πέτρος, επειδή δεν είναι αχάριστος ( ???) το καλοπληρώνει αυτό....με ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, δηλαδή με ΕΣΠΑ, που έρχονται για τους ΕΛΛΗΝΕΣ .....αλλά ο Πέτρος τα δίνει στους φωτογράφους του, μέσα από την ΤΑΠ - ΤΟΚ του κ. Σαλάκου....του νεοφανούς του ''φίλου'' και συνεργάτη !!

Ο ένας κόβει και ο άλος ράβει, στην εταιρεία απορρόφησης των ΕΣΠΑ και ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ !!!

Ο κ. ΣΑΛΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, της εταιρείας BRAVA, που ανεδείχθη ως εκτελεστικός αντιπρόεδρος της ΤΑΠ - ΤΟΚ, με πρόεδρο τον ίδιο τον ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ( τί περίεργο !!!!!!!!!!!) υπογράφει όλα τα εμβάσματα της αμφίβολης δράσης : «ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΜΨΥΧΩΣΗΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΟΤΔ 'ΤΑΠΤΟΚ ΑΡΚΑΔΙΑ 2020 ΑΜΚΕ' ΩΣ ΕΦΔ ΤΟΥ Ε.Π. «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» 2014-2020» που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξέρει και δεν μπορεί να μας προσδιορίσει ΤΙ ακριβώς σημαίνει και περιλαμβάνει αυτή η...... εμπνευσμένη ΑΤΑΚΑ !!!

Για να γίνουμε σαφείς δημοσιεύουμε τις αναθέσεις στον εκλεκτό φωτογράφο των κινήσεων του σουλτάνου, που τις δημοσιεύει στο FACEBOOK ΚΑΙ ΑΜΕΊΒΕΤΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΌ ΜΕ 22.320,00 ΕΥΡΩ,  μέσα σε μια μόλις εβδομάδα από την ανακοίνωση της πρόσκλησης !!!!!

Στις 18 Οκτωβρίου 2018 του ''κουνάει'' ως αμοιβή συνεργάτη τα 22.320,00 ευρώ 

ΚΑΙ

Στις 26 Οκτωβρίου 2018 του ΠΛΗΡΩΝΕΙ τα 22.320,00 ευρώ 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΛΑΜΕ :

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%92%CE%A4446%CE%9C%CE%A9%CE%910-%CE%A8%CE%93%CE%96?inline=true




ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ....

ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.....ΚΑΙ ΑΡΚΑΔΕΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.