Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Κ.Ε.ΔΗ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ : ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΕΕΔΔ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ??? ΤΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ'' ???

ΑΠΟ ΤΟ 2016, ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΔΗΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ......

ΑΛΛΑ
ΠΟΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.
ΓΙΑΤΙ ???
ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ'' ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ???

ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Η ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ'' ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ???


Εδώ και 2 χρόνια, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, αναταράσσεται κάθε τόσο, από την ΤΡΥΠΑ των πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, που υπάρχει στο Ταμείο της ΚΕΔΗΤ.
Οι κακές γλώσσες λένε, πως ξεπερνάει το ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ευρώ.
Ομως, παρ΄ όλο που το ΣΕΕΔΔ έχει ήδη ολοκληρώσει την έρευνά του από το 2016, πόρισμα δεν εμφανίζεται στον ορίζοντα κι ας είναι ουκ ολίγοι οι αιρετοί που τρέχουν κάθε τόσο στα γραφεία του και ρωτούν τι έχει απογίνει με την υπόθεση.
Αναρωτιόμαστε αφελώς......ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΕΔΔ σε όλη αυτή την ιστορία της υπεξαίρεσης ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ???
Και ΓΙΑΤΙ δεν βγαίνει το πόρισμα για την ΚΕΔΗΤ ???
Η απορία μας (???) δεν είναι τυχαία.
ΕΠΕΙΔΗ
Το ΣΕΕΔΔ έχει κι άλλες παρόμοιες ιστορίες στο ενεργητικό του.....
Εννοούμε κωλυσιεργίες, αμφίβολης αντικειμενικότητας ως προς την καθυστέρησή τους, όπως π΄χ. ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΕΕΔΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ κ. ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ ΑΙΚ. ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012 !!!!
Ή ακόμα το πόρισμα που βγήκε για το ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ σχετικά με τις Ελληνοποιήσεις αλλοδαπών, που έχει αναφορά μόνο σε 2 άτομα του Δημοτολογίου, ενώ ελέγχθηκαν και βρέθηκαν στοιχεία που αναφέρονται στην έκθεση λεπτομερώς και σε άλλες 2 τουλάχιστον διευθύνσεις του Δήμου......
Εντύπωση επίσης μας προκαλεί, η εμμονή των αρμοδίων οργάνων του ΣΕΕΔΔ, να εμμένουν στις καθυστερήσεις έκδοσης πορισμάτων ή στην λεπτομερή αναφορά των ευρημάτων ανεξάρτητα από πρόσωπα και θώκους, συμβάλλοντας έτσι - άθελά τους ίσως ή κατ΄εντολήν ίσως - στην διαιώνιση των παρανομιών των αιρετών και των ''υπηρεσιών'' τους.....
Εμείς πριν προβούμε σε αποστολή του άρθρου μας σε κάθε ανώτερη αρχή και εξουσία , μαζί με όλα τα στοιχεία που έχουμε στην διάθεσή μας, ρωτάμε δημόσια :
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΕΔΔ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ???

ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΣ Ή ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΣ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.