Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : ΦΑΣΗ Β ΄....... ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ''ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ'' !!!

Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ORTHOLOGIKA !!!

ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, ΕΚΑΝΕ ΕΔΕ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΚΟΜΑ !!!

Ο ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ (!!!!) ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ !!!

Η ''ΑΠΟΛΟΓΙΑ'' ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ....ΠΗΓΕ ΣΤΟ ''ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ'' !!!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ???

ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ???

ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ Ή ΟΙ ''ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ'' ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ....ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ???

ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ???

ΠΟΙΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ.....ΜΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ''ΜΠΕΙ'' Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ???

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΙΠΑΜΕ ???


Αν υπάρχει τσίπα, σε οποιοδήποτε άτομο που εμπλέκεται στη ιστορία των ΙΘΑΓΕΝΕΙΩΝ και ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΩΝ του Δήμου Τρίπολης, θα πρέπει να έρθει την ΤΡΙΤΗ 27 Νοεμβρίου 2018
στο ΕΦΕΤΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, και να καταθέσει την ΠΑΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ας έρθει και ο Δήμαρχος επίσης που διέταξε την ΕΔΕ, και όρισε να την κάνει ο ΔΙΠΛΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ πλέον, πρώην προϊστάμενος της Πολεοδομίας Γ. ΚΟΚΟΣΙΟΥΛΗΣ ......

ΑΛΛΙΩΣ
Ας κλείσουν το μαγαζί......

Αφού ως ''μαγαζάκι'' κάποιων επιτήδειων ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΑΙΩΝ λειτουργεί για χρόνια το ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ και βγάζει μάλιστα και συμβούλους - μέλη της οικογένειας, σε όλα τα Δ.Σ. του δήμου μας !!!

Επειδή ΟΛΟΙ ξέρουν τι γινόταν εκεί μέσα ......κι επειδή εμείς το μάθαμε μόλις τώρα, που λάβαμε γνωση της ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ και των απίστευτων σκανδάλων που έχουν κουκουλωθεί, από όλους, για να σωθούν τα προσχήματα της Ν.Δ. και των εκλεκτών της και όχι μόνον ....

Επειδή είναι τουλάχιστον ανήθικο, να στέλνουν μια υπάλληλο στο σπίτι της, ΠΡΙΝ γίνει καν δικαστήριο, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ της, που βάσει των στοιχείων ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗ !!!

Είναι πολλά τα ''ΕΠΕΙΔΗ'' που έχουμε στα χέρια μας, και τα οποία μπορεί και να τροφοδοτήσουν μια νέα υπόθεση ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ, αφού η έρευνα του ΣΕΕΔΔ, έδειξε μόνο την υπάλληλο και ακροθιγώς τον πρϊστάμενό της (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) και φυσικά δεν άγγιξε στα συμπεράσματά της καθόλου, τις υπόλοιπες υπηρεσίες του ΄Δήμου Τρίπολης, ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΙ ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, στο πόρισμα της έκθεσής του.....

Η συνέχεια εντός των ημερών ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.