Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

ΝΙΚΑΣ - ΤΑΤΟΥΛΗΣ : ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑΣ....ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΤΑΫΓΕΤΟΥ !!! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ???

ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ, ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΤΗΣ ''ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ'' ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ
ΕΠΕΙΔΗ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ
ΑΦΟΥ
Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ - ΤΑΧΑ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΨΙΛΩΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ !!!

Η ''ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ'' ΣΤΗΝ ΤΑΤΟΥΛΟΝΗΣΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΥΚ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ .....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ

Σχετική εικόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΑΥΤΟΨΙΑ ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ !!!

ΓΙΑΤΙ 
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΤΑΫΓΕΤΟΥ, Ο ΔΑΣΑΡΧΗΣ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ???

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ???

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΠΙΠΤΕΙ ???

Διαβάστε προσεκτικά τι γράφαμε πριν από ενάμιση ακριβώς χρόνο :

http://orthologika.blogspot.com/2018/02/blog-post_19.html

 Τότε που ο σημερινός υποψήφιος της Ν.Δ. και δήμαρχος Καλαμάτας, έστηνε το ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ στην ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ, μαζί με τον ΤΑΤΟΥΛΗ, για την εισβολή του ΜΠΟΜΠΟΛΑ με τον ''ΗΛΕΚΤΟΡ'' ά του, στο δάσος του Ταϋγέτου.....όπου ΔΕΝ μπορούσε να μπει νόμιμα και με ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ....επειδή ο χώρος είναι ΔΑΣΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΨΙΛΩΜΕΝΟ !!!

Μόνον το ORTHOLOGIKA σε ολόκληρη την Τατουλόνησο, έγραφε για την απάτη στη ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ και την στημένη ''ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ'' που έφτιαξε μια νύχτα Παρασκευής ο Τατούλης, για τον φίλο του τον ΝΙΚΑ, για να του διευκολύνει την εισβολή των σκουπιδιών με την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, την επομένη το πρωί, στην ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ.....που δεν μπορούσε να γίνει με νόμιμο τρόπο !!!

http://orthologika.blogspot.com/2018/02/colpo-grosso.html

Σήμερα, σας αποκαλύπτουμε με ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, πως τίποτα από όσα δημοσιεύαμε τότε, δεν ήταν εκτός πραγματικότητας και ΟΛΟΙ γνώριζαν την ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ.....γι΄αυτό και έστησαν την ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ !!!!

Δείτε τι απαντά ο ΔΑΣΑΡΧΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ σε πολίτη της Τρίπολης, που του έστειλε έγγραφο - καταγγελία, τις αναρτήσεις μας :


Στις 25 Οκτώβρη του 2018, αποφασίζει ο ΔΑΣΑΡΧΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, να απαντήσει σε έγγραφο αίτημα πολίτη της Τρίπολης, που το έχει λάβει από τις 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 !!!

Με συνοπτικές διαδικασίες λειτουργεί η δημόσια διοίκηση σε τούτη τη χώρα και ειδικότερα στο Τατουλονήσι.....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΨΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ :



Η ΑΥΤΟΨΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ, ΠΩΣ Η ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΧΕΡΣΩΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΕΙΝΑΙ 8 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ !!!!!!!!!

Κι ακόμα δεν έχει προβεί σε ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.....ο ΔΑΣΑΡΧΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, όπως έχει την εκ του νόμου υποχρέωση.....κι όπως θα έκανε στον οποιονδήποτε πολίτη, αν είχε προβεί σε τέτοια καταστροφική παρέμβαση σε δάσος .....

Αντί της αποβολής, ζήτησε ο ΔΑΣΑΡΧΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, από τον Δήμο......εξηγήσεις !!!
Και τις πήρε !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ :




Ο δήμος ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ......χωρίς την υπογραφή του ΝΙΚΑ βεβαίως , παραδέχεται πως ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ (!!!!!!!) 

Θυμίζουμε τι είχε παραχωρηθεί στον Δήμο ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ από το ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ, για την διευκόλυνση των οχημάτων κατά την αποκατάσταση ( λέμε τώρα !!!) του ΧΑΔΑ της ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑΣ :










Από την ΑΥΤΟΨΙΑ, αλλά ΚΑΙ από την απάντηση του ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ συνάγεται πως η έκταση που έχει αποψιλωθεί ΔΕΝ είναι μόνο αυτή που είχε αρχικά παραχωτηθεί για τις ''ανάγκες'' της αποκατάστασης του ΧΑΔΑ, αλλά ''έχει ξεφύγει των ορίων'' !!!

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΥΓΕ ???

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΚΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ, ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΟΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ???

ΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ''ΞΕΦΥΓΕ'' Η ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΣΕ 8 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΔΑΣΟΥΣ  ??? ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΑ ???

ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ???

ΓΙΑΤΙ Ο ΔΑΣΑΡΧΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΤΓΟΛΑΒΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟΨΙΛΩΘΕΙΣΑ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ, ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΙΚΑ ΤΗΝ ''ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ'' ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ???

ΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΔΥΝΜΟ ΝΙΚΑ - ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ???

ΠΟΙΑ ΧΑΖΟΠΟΥΛΙΑ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ''ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ'' ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΤΟΣΑ ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΟΛΠΑ ???



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.