Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ??? Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝ.ΑΛ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ 2010, ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕ ΘΕΡΜΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ
(ΤΟΤΕ ΒΓΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ !!!)
ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, ΑΜΕΣΩΣ, ΑΦΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ !!!
ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΚΑ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ???

ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ, Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΙΣΧΥ......

ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ.....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ

Θέμα ηθικής τάξεως εγείρεται για τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, ένεκα της αποδοχής του να είναι υποψήφιος, με το ΚΙΝ. ΑΛ. για την Περιφέρεια Πελοποννήσου !!!
Γιατί ?
Σας παραθέτουμε το ιστορικό της απόφασης που πήρε το 2010 το Επιμελητήριο Αρκαδίας, με θερμό υποστηρικτή της και τον ίδιο τον κ. Μπουντρούκα, που τότε ήταν απλά μέλος του Δ.Σ. κι έγινε πρόεδρος, μετά την παραίτηση του τότε προέδρου Δ. Παυλή !!!
Το 2010 λοιπόν, όταν ο τότε πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Δ. Παυλής, αποφάσισε να εκτεθεί στην κεντρική πολιτική σκηνή κι έβαλε υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ, το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, με θερμό υποστηρικτή και τον ίδιο τον κ. Μπουντρούκα που ήταν απλό μέλος του, πήρε την απόφαση, να παραιτείται οποιουδήποτε αξιώματος στην διοίκηση του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, το κάθε μέλος του, που επιθυμεί να εκτεθεί πολιτικά βάζοντας υποψηφιότητα σε οποιονδήποτε χώρο.
Παραιτούμενος τότε, ο Παυλής, βγήκε πρόεδρος ( δεν γνωρίζουμε τις ακριβείς τακτικές που πιθανά συνέβησαν ) ανέλαβε το τιμόνι του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ , ο κ. Μπουντρούκας !!!
Σήμερα, που ο ίδιος είναι υποψήφιος για Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, με το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, άραγε θυμάται την  δέσμευση όλων των μελών του Επιμελητηρίου, με την απόφαση περί παραιτήσεών τους από την διοίκηση των  συλλογικών τους οργάνων, άπαξ και αποφασίσουν να κατέβουν στις εκλογές αυτοδιοικητικές ή εθνικές ???
ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.....ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 2010 ???

ΙΔΩΜΕΝ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.