Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Γ' Κ.Ο.Π. ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ !!! ΤΟ SAFE HUNTER ΗΤΑΝ ''ΠΡΟΪΟΝ'' ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ !!!

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Γ' ΚΟΠ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΘΑΝΟΝΤΟΣ.....

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΡΟΧΗ, ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Η ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.....

ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΕΣ.....ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ.....ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΤΗΝ Γ΄Κ.Ο.Π. ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!!

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ''ΚΕΦΑΛΗ''....Ο ΕΝΑΣ ΓΙΟΣ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ.....Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΟΣ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ......Η ΜΗΤΕΡΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ Γ' Κ.Ο.Π. !!!

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ......ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΚΤΩΛΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.....

Ο κ. ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑΣ ΤΗΣ Κ.Σ.Ε. ΠΑΝΤΩΣ.....ΑΚΟΜΑ ΣΙΩΠΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ !!!

ΚΟΒΕΙ ΜΟΝΟ ΠΙΤΕΣ....ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ.....''ΑΔΕΡΦΩΝ'' ΚΥΝΗΓΟΠΑΤΕΡΩΝ !!!

 
Το περιβόητο SAFE HUNTER το λογισμικό που υποτίθεται θα εξασφάλιζε στους κυνηγούς ασφαλές κυνήγι, μεσω των κινητών τους τηλεφώνων......αλλά - σύμφωνα με τις καταγγελίες τους δεν λειτούργησε ποτέ , τουλάχιστον όχι όπως είχε εξαγγελθεί - και που το πλήρωσε η Γ΄ΚΟΠ με 50.000 ευρώ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ .....ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (!!!!!!!!!!!!!!) αποδεικνύεται από τις έρευνες που έγιναν ΚΑΙ στην ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, πως ήταν ιδιοκτησίας του ''ζόρικου'' υιού  του αποθανόντος !!!

Μια χαρά την είχαν στήσει την φάμπρικα μέσα στην Γ΄ΚΟΠ., οι επιτήδειοι της Διοίκησης.....
Τα Δ.Σ. των πρωτοκλασάτων π.χ. κ. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ της Τρίπολης, δεν είχαν πάρει είδηση τίποτα ???
Ή δεν άγγιζαν τον μέντορά τους παριστάνοντας τους αδιάφορους ???
Ή συναινούσαν σε όλο αυτό το πανηγύρι της διασπάθισης ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ .....για να τους αφήνουν ήσυχους στα κατά τόπους γραφεία τους, που ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ???

Η Διοικούσα Επιτροπή της Γ' ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, σε πρόσφατη συνεδρίασή της και μετά τις τραγικές αποκαλύψεις των στοιχείων που έρχονται στο φως, από τον οικονομικό έλεγχο ΚΑΙ του 2017, που ολοκληρώνεται οσονούπω, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, εκδίδει ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ τα οποία είναι αφ΄ εαυτών καταπέλτες, για την μέχρι τώρα διοίκηση της Γ΄ΚΟΠ και τις απίστευτες και προκλητικές ενέργειες , με τις οποίες άσκησαν την διοίκηση των χιλιάδων κυνηγών !!!
 Διαβάστε ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ και.....φρίξτε για όσα υπαινίσσονται , βάσει των στοιχείων της έρευνας που διενεργείται :



Οι διορισμένοι της ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, μάλλον έχουν ξεπεράσει τα όρια των ανοχών τους, με όσα βλέπουν και μαθαίνουν από τον Οικονομικό έλεγχο, και την ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ που έχει κατασπαράξει τα λεφτά των κυνηγών επί χρόνια.....που έχουν εκδόσει και προηγούμενο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, στο οποίο δηλώνουν απερίφραστα, πως θα παρασταθούν ως ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ σε κάθε δικαστήριο, που θα γίνει, για την κακοδιαχείριση των χρημάτων και τις ΖΗΜΙΕΣ που έχουν προκληθεί  στην Γ΄ΚΟΠ !!!








Τώρα δικαιωνόμαστε για ΟΛΑ όσα, ΜΟΝΟΝ εμείς στο ORTHOLOGIKA αποκαλύψαμε με τις δημοσιεύσεις των ΠΟΡΙΣΜΑΤΩΝ και τις αποκαλυπτικότατες αναλύσεις των υπεξαιρέσεων των χρημάτων των κυνηγών, που μένουν ακόμα ατιμώρητες......

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ.....

ΚΑΙ

Τον κ. ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑ της Κ.Σ.Ε. να δώσει σημασία - ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΦΛΕΓΟΝΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ - στην μεγάλη κυνηγετική οικογένεια, που τον έχει επικεφαλής της επί χρόνια......αλλά ΤΑΛΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑ χωρίς να τον αγγίζουν οι αναταράξεις .....απ΄ ότι φαίνεται !!! 

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.