Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

Γ΄ΚΟΠ : ΕΥΘΕΙΕΣ ΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΤΡΑΣ !!!

ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ, Ο κ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ Γ΄ΚΟΠ.....ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.....

Η ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. Β. ΔΑΡΜΑ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΤΡΑΣ
( Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ, ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ ΛΟΜΠΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ !!!!!!)
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ Γ΄ΚΟΠ.....ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΑΓΑΘΙΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ......ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ( ΜΠΟΥΚΑΡΙΣΜΑ ΜΕΛΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ )  ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΘΙΞΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ !!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ......ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ !!!Να θυμίσουμε πως ΜΟΝΟΝ στο ORTHOLOGIKA είχε αποκαλυφθεί η ΑΛΗΘΕΙΑ για την επιδρομή στα γραφεία της Γ΄ΚΟΠ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ και του υιού του πρώην προέδρου, μαζί με άλλα άτομα, να θυμίσουμε πως την ίδια ημέρα του συμβάντος ο πρόεδρος μας είχε δηλώσει τηλεφωνικά πως '' ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ'' , να θυμίσουμε πως την επόμενη ακριβώς ημέρα ο ίδιος είχε εκδώσει ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ πως δεν έγινε τίποτα......και ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ, ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΣΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΟΠΑΤΕΡΩΝ ???

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Κ.Σ.Ε. ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ???

ΤΙ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ, ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΣΑΣ ???

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΣΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΥΝΗΓΩΝ.....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΟΣΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ 
ΧΩΡΙΣ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ???


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.