Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ''ΜΥΣΤΙΚΟ'' ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ !!! ''ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ'' ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ !!!

ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΠΕΣΔΑ ΚΑΙ ''ΑΚΥΡΩΝΕΙ'' ΤΗΝ ΑΕΠΟ, Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ, ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ !!!

ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΑΝΤΟΥ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ !!!

ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΣΔΑ.....''ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ''  ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ !!!

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ???

ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥΣ ???

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΠΑΥΛΗΣ ΦΩΤΟ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ αυτό το ενδιαφέρον και ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ έγγραφο που εστάλη από το σουλτανάτο προς πάσα κατεύθυνση, την ημέρα που ήσαν συγκατηγορούμενοι ΤΑΤΟΥΛΗΣ και ΠΑΥΛΗΣ για τα σκουπίδια στην Αγιο Βλάση :





ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΜΑΣ......

Από τη μια, νοιάζονται μόνο για το καλό των πολιτών και της Φύσης....
Ενώ ταυτόχρονα, αλληλοκατηγορούνται ( όταν δεν διασταυρώνονται οι δρομοι και οι επιθυμίες του; ) και αλληλοκαταγγελλονται , όταν προκύψει η ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ, θα ενωθούν ''για το καλό μας''  και θα ....μεγαλουργήσουν και πάλι, μέσω κάποιας έκτακτης ανάγκης της πόλης μας, για την διαώνιση των πεπατημένω μεθόδων.....

Το έγγραφο που δημοσιεύουμε σήμερα σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, είναι η περίτρανη απόδειξη πως η Περιφερειακή αρχή, όχι μόνο δεν θέλει την ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, όπως επίσης και ΔΕΝ την διευκολύνει , αλλά κηρύσσει τα πάντα παράνομα και έκθετα, όταν είναι μέρος της πολυκύμαντης ιστορίας της ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.....

Με απλά και κατανοητά λόγια :

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο,ΤΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ......
ΕΠΕΙΔΗ
ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΔΙΤ ΤΟΥ ,ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ.....

Μήπως πρέπει κάποτε οι αρμόδιες αρχές να σταματήσουν να παίζουν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, όπως το υπαγορεύει ο σουλτάνος του Μορέως τεχνηέντως και μεθοδευμένα.....σχετικά με την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ, και να ξεκινήσουν την ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΚΕΙΜΕΝΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ, ΠΕΡΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ????????????


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.