Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

ΔΡΟΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΣΤΡΟΥΣ : ΧΩΝΕΥΤΗΡΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ !!! 7.300.000,00 ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΩΝ ΔΟΛΙΑΝΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ !!!

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΚΤΩΛΟ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΜΠΙΛΑ - ΛΟΥΛΟΥΔΙ, ΠΟΥ ΣΑΡΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΑΝ ΕΡΓΟ
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΔΟΛΙΑΝΩΝ....ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ 7,3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ !!!

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ???
ΜΕ ΨΗΦΙΔΕΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΣΟ ΕΝΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ???



Για το περιβόητο έργο του σουλτάνου στην περιοχή της καταγωγής του, την Κυνουρία και τον δρόμο ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΣΤΡΟΥΣ, έχουμε καταναλώσει πολύ μελάνι, για να καταγράψουμε όλες τις κατασκευαστικές πρωτοτυπίες και πρωτοφανείς διαδικασίες των εργολαβιών και των πανωπροικιών της εταιρείας της αγίας οικογένειάς του :

http://orthologika.blogspot.gr/2015/08/140000000.html

Μόλις πριν λίγες μέρες ξαναβρήκαμε τον περιβόητο δρόμο των 45 χιλιομέτρων, να απορροφά κι άλλον πακτωλό εκατομμυρίων !!!
Αυτή τη φορά για την παράκαμψη των κάτω Δολιανών !!!

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%A8%CE%93%CE%917%CE%9B1-%CE%A6%CE%A8%CE%A7?inline=true

Κι άλλα 7.300.000,00 ευρώ στον ίδιο δρόμο ....για μια παράκαμψη ενός χωριού, που δεν υπερβαίνει τα 2- 3 χιλιόμετρα !!!



Δεν ξεχνάμε, πως σε αυτόν τον δρόμο των 45 χιλιομέτρων, που ΔΕΝ έχει βελτιωθεί με νέα εργολαβία από τότε που κατασκευάστηκε, βρίσκει η εταιρεία της αγίας οικογένειας του σουλτάνου του Μορέως, διαρκώς χώρο και βόλεμα, να παίρνει ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ επισκευαστικών έργων.....τόσες που δεν έχουν τέλος, ούτε κατασκευαστικό, αλλά κυρίως, ΟΥΤΕ χρηματοδοτικό !!!

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%A9%CE%A9%CE%A07%CE%9B1-%CE%96%CE%A5%CE%91?inline=true

Το αρχικό ''έργο'' περιελάμβανε το τμήμα Κουμπίλα - Λουλούδι όπου έγιναν και τα πολλά παρατράγουδα , αφού στην αρχική προκήρυξη της εργολαβίας των 5.300.000,00 ευρώ, προστέθηκαν και έξτρα πριμοδοτήσεις....

Μέχρι και πανωπροίκι 700 χιλιάδες ευρώ από ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ πήρε ο δρόμος - συγγνώμη η παράκαμψη ΚΟΥΜΠΙΛΑ - ΛΟΥΛΟΥΔΙ - μετά το γκρέμισμα της γερανογέφυρας της εταιρείας του αδερφού και των παιδιών του .....και με τις εντολές του σουλτάνου του Μορέως και την έγκριση της κυρίας θεματικής μέσα από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου !!!
ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ......ΧΩΡΙΣ ΝΑ ....''ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ'' ΚΑΝΕΝΑΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ....ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%A4%CE%9737%CE%9B1-%CE%A4%CE%93%CE%97?inline=true

Στα 7.000.000,00 του δρόμου ΚΟΥΜΠΙΛΑ - ΛΟΥΛΟΥΔΙ, που είναι ένα πολύ μικρό τμήμα του δρόμου ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΣΤΡΟΥΣ ......προστίθενται άμεσα και άλλα 18.000.000,00 ευρώ για την σύνδεση του κόμβου ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ, με το τμήμα ΚΟΥΜΠΙΛΑ !!!!

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%9283%CE%A07%CE%9B1-%CE%9441?inline=true


ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ....ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΩΝ ΔΟΛΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ 7.300.000,00 ΕΥΡΩ !!!

Πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ για μερικά χιλιόμετρα δρόμου, που δεν είναι τα χειρότερα....και ΔΕΝ είναι ούτε τουλάχιστον τα μισά του συνολικού μήκους.....

Πόσα εκατομμύρια ευρώ το χιλιόμετρο μας φεσώνουν οι επιτήδειοι ???

Αφού το συνολικό μήκος των ήδη χορηγηθεισών χρηματοδοτήσεων για Κουμπίλα και Ελαιοχώρι, δεν υπερβαίνει τα 6-7 χιλιόμετρα και η παράκαμψη των Δολιανών είναι πολύ μικρή σε χιλιόμετρα ???

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ ???

Μέχρι να καλύψουν τα 45 χιλιόμετρα σε μήκος .....ΕΡΓΟΛΑΒΙΩΝ......θα έχει πέσει έξω το δημόσιο ???

Όποιος θέλει κάνει ό,τι θέλει με τα δημόσια έργα και τις ....αναθέσεις τους !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.