Τρίτη 17 Απριλίου 2018

ΤΡΙΠΟΛΗ - ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ : ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ, ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ, ''ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ'' ΤΗΣ ΑΣΦΥΞΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΔΑ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΗ.......ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ''ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ'' ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ !!!

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ, ΕΔΩΣΑΝ ΡΕΣΙΤΑΛ ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ......

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΗ
ΚΑΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ......

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ''ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ'' ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.....

ΑΛΛΑ

Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΗ ......ΛΟΓΩ ''ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ'' !!!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ ΕΠΙΣΗΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΄΄ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ΄΄  ΤΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ'' !!!





Αυτό το ΑΙΣΧΟΣ θα συνεχίσει να διογκώνεται στον ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΗ, αφού η δικαστική εξουσία, πήρε σήμερα την απόφαση να δώσει παράταση χρήσης του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΑΔΑ, μέχρι τις 4 Μαϊου 2018 !!!
Οι δικαιολογίες που προβλήθηκαν ως αιτήματα ανάγκης γι΄ αυτό, από την δημοτική αρχή και την νομική της εκπροσώπηση, ήταν ''Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ'' !!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝ
αυτό δεν ακούγεται φαιδρό στην πλειονότητα των πολιτών, που ΔΕΝ ήσαν παρόντες φυσικά (???) τότε κάτι μάλλον δεν πηγαίνει καλά σε τούτη την περίεργη πόλη.....

Διότι, σύμφωνα με όσους παρίστανται υπέρ του Δήμου, σε τέτοια δικαστήρια, εξευτελισμού της ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ .....η ''προστασία'' της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, είναι τα σκουπίδια χωμένα τριγύρω ολούθε , σε δάση, άλση, αλάνες, πλαγιές, χαράδρες , ρέματα και βουνοκορφές......αλλά ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ !!!

Όσο δεν υπάρχουν σκουπίδια στους δρόμους, να τα δρασκελίζουμε και να μας εμποδίζουν ακόμα και να μπούμε στα σπίτια μας, Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ δεν κινδυνεύει !!!

Ας είναι στο ένα χιλιόμετρο από τις αυλές μας, στο ενάμιση από την κεντρική πλατεία της πόλης !!!
Ας γεμίζει η πόλη με κουνούπια - ελικόπτερα από τον Γενάρη μήνα !!!
Ας πίνουμε τα βρωμόζουμα στο νερό μας κι ας αναπνέουμε τη μπόχα της σαπίλας τους, που τη φέρνει το αγέρι συνέχεια στους οσφρητικούς μας κάλυκες !!!

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ......ΟΣΟ ΤΑ ΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΠΕΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΙΝΑΛΟΥ !!!

Μη σας πω , πως σύμφωνα με την κοινή λογική των αιρετών, αυτή είναι και η αναγκαία λύση, εξ ου και προκύπτουν οι ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ από το σουλτανάτο......που ανοίγουν πάντα τον δρόμο της εκάστοτε δημοτικής αρχής, στην δημιουργία νέων ΧΑΔΑ, που ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ....ΣΑΝ ΧΩΡΑ !!!

Το γεγονός πως προκύπτουν μαζί με τους ΧΑΔΑ μέσα στα δάση......και ΠΡΟΣΤΙΜΑ τεράστια,  γι΄αυτούς τους ίδιους τους ΧΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΑΣΗ (!!!!!) που φυσικά πέφτουν στις πλάτες των πολιτών..... δεν φαίνεται να αποτελεί παράγοντα αποτρεπτικό της ''διευκόλυνσης'' των αιρετών να τρυπώνουν τα βρωμοσκούπιδα μέσα στα δάση .....ούτε καν για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!

 Το παράλογο, φαίνεται πως έχει ήδη εγκατασταθεί εδώ και καιρό στην καθημερινότητά μας.....

Χθες λοιπόν, στην εκδίκαση της παράτασης της προθεσμίας χρήσης του ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΗ, την οποία είχε ζητήσει δικαστικά ο δήμαρχος Τρίπολης, ακούστηκαν πολλά και περίεργα πράγματα....
Παράλληλα, εκδικάστηκε και η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ για την επέμβαση στο ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ , μετά τις καταγγελίες των κατοίκων δια των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων.....

Περί ΜΕΓΑΒΟΥΝΙΟΥ, μάθαμε πως υπάρχει και ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ με την υπογραφή του Δασάρχη Τρίπολης !!!

Για την ημερομηνία έκδοσής του, απάντησε ο συνήγορος του δημάρχου, πως είναι 14/3/2018 !!!!
Δύο μέρες δηλαδή μετά την ΠΡΑΞΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ που είχε εκδώσει στις 12-3- 2018 ο Δασάρχης !!!
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΞΗ !!!!!!!!!!!
https://diavgeia.gov.gr/doc/7%CE%9833%CE%9F%CE%A11%CE%A6-%CE%9F6%CE%A0?inline=true

ΑΛΛΑ
ΠΟΥΘΕΝΑ στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, δεν ανευρίσκεται το ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ανηρτημένο !!!
Δεδομένης δε της ισχύουσας νομοθεσίας περί του ΔΙΑΥΓΕΙΑ και των υποχρεωτικών αναρτήσεων σε αυτή, ΑΝ υπήρχε επισήμως εκδοθέν ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, θα έπρεπε να έχει ήδη αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ !!!

Που σημαίνει πως πως αυτό το έγγραφο που επεδείχθη ως ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ  του Δασάρχη, από τον συνήγορο του Δημάρχου Τρίπολης, θα έπρεπε να φέρει και ΑΔΑ στο άνω δεξιά τμήμα της κάθε σελίδας του και φυσικά να είναι αναρτημένο στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ του ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, για να θεωρείται εκτελεστό το περιεχόμενό του, και σύννομη η έκδοσή και χρήση του....

Αλλιώς οποιοδήποτε έγγραφο φέρει τέτοιον χαρακτηρισμό, μπορεί να εκληφθεί ακόμα και ως παραπλανητικό, ή άλλο.....από τις αρχές, αφού δεν έχει ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!

Αυτό που μας έκανε εντύπωση, όλων των παρευρισκομένων στην διαδικασία εκδίκασης, ήταν πως, ενώ επεδείχθη στην πρόεδρο το εν λόγω έγγραφο , το ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ δηλαδή, ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ (τουλάχιστον όχι όσο διήρκεσε η διαδικασία ) επισήμως στα έγγραφα......και ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ στον συνήγορο των κατοίκων που το ζητούσε επιμόνως να το δει !!!!!!!!!!!!!

Γεγονός παραμένει ένα : πως οι εργασίες στο ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ, μετά τα σημερινά, θα συνεχιστούν !!!
ΑΛΛΑ
Πρέπει να γίνουν αυτά που ορίζει η ΑΕΠΟ του έργου !!!
Και όχι επιπέδωση μερικής έκτασης , για την επικείμενη ......ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ !!!

Η δε ΑΕΠΟ του ΜΕΓΑΒΟΥΝΙΟΥ, έχει ήδη προσβληθεί στο ΣτΕ από τους κατοίκους......και τελεί σε εκκρεμοδικία ακόμα !!!
Το θέμα αυτό έθιξε και η κυρία πρόεδρος, τονίζοντας ωστόσο ιδιαίτερα πως : ''το ΣτΕ μπορεί να βγάλει απόφαση σε 18 χρόνια'' !!!!!!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΠΟ ΠΑΛΙ :




Όσο αυτή η υπόθεση είναι σε εκκρεμοδικία, ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, δεν δύναται να βγει............
Σύμφωνα με την ΑΕΠΟ επίσης, το ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ''ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΕΡΓΟ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ 19/2011 ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ'' !!!!!

Οπότε όποιος ΤΥΧΟΝ σκεφθεί να το χρησιμοποιήσει για ....εναπόθεση αστικών αποβλήτων και ΝΕΟ ΧΑΔΑ, θα έχει δύσκολα μπλεξίματα.....

ΑΛΛΑ
Μέχρι να εκτελεστούν ΟΛΑ τα έργα, που προβλέπει η ΑΕΠΟ.....που έχει ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ στο ΣτΕ , μάλλον θα τελειώσει και η παρούσα θητεία του δημάρχου Τρίπολης και έργο δεν πρόκειται να δούμε.....
ΕΠΙΠΛΕΟΝ
Πρέπει να τονίσουμε, πως ο δήμαρχος Τρίπολης, έχει μέχρι σήμερα παρουσιάσει στο κοινό, είτε σε πολυπληθές κοινό, είτε σε επιλεγμένο......διάφορα ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ ....
Τη μια με εξαφάνιση υπολείμματος, την άλλη με ΠΛΑΣΜΑ , Υδρογόνο ΚΑΙ άλλες τεχνικές.....αλλά ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΙΒΗ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ , ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΑΠΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ !!!

Με άλλα λόγια, τρέχουμε σαν τρελοί κάθε φορά, με τις εμπνεύσεις τους, να μας αποπροσανατολίζουν με ΤΑΧΑ.....ΕΡΓΑ.....ενώ επί της ουσίας το μόνο που συμβαίνει στην ΤΑΤΟΥΛΟΝΗΣΟ και στον ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ειδικότερα , είναι :

ΤΟ ΡΟΚΑΝΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΟΧΩΝ ΜΑΣ.,.....ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΙΚΤΩΝ ΣΕ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΙΑ.....

ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΟΥΝ
ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ
ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ
ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ''ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ'' ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΔΙΤ......ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ......ΣΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ .......

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.....


ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ......



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.