Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΓΟΡΤΥΝΙΑ : ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ''ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ'' ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΙΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ !!! ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ???



ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΙΑΝΑ....ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ !!!

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΤΟ Δ.Σ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ....

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΩΝΥΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΜΕΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ
ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΕΟΥ ''ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ''  ΤΥΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΙΑΝΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ....

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ !!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΩ !!!


Δήμαρχος Γορτυνίας, Γιάννης Γιαννόπουλος, βιογραφικό






Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΓΟΥΛΙΑΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΦΩΤΟ

Αντιγράφουμε την ανάρτηση του χρήστη του f/b κ. Angelos Alexopoulos όπως την αναπαρήγαγαν πολλοί Γορτύνιοι χρήστες στο διαδίκτυο ......

'' Με λύπη και ακόμα πιο έντονο προβληματισμό διαπίστωσα την απροθυμία των Αρκαδικών μέσων να δημοσιεύσουν επιστολή μου πρό δύο ημερών η οποία ενημερώνει το κοινό για τις εως σήμερα πρακτικές της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Γορτυνίας σχετικά με την εκμίσθωση του καφενείου στα Μαγούλιανα. 

Πλέον οι προβληματισμοί όλων ολοένα και αυξάνουν. 

Παρακάτω η σχετική ενημέρωση.

Λίγο πολύ όλοι όσοι σχετίζονται με τη Γορτυνία και τα χωριά της γνωρίζουν την καθημερινότητα των κατοίκων στα πάνω από 80 χωριά του Δήμου. 
Πράγμα που από ότι φαίνεται η Δημοτική Αρχή αγνοεί παίρνοντας μάλιστα αποφάσεις ενάντια στις αποφάσεις και τη βούληση των κατοίκων, ταυτιζόμενη σε ορέξεις «επενδυτή» όπως χαρακτηρίζεται.

Όλοι κατανοούν τη σημαντικότητα και τον ρόλο των καφενείων στα χωριά μας, πόσο μάλλον αν αυτό είναι το μοναδικό. Όλοι οφείλουμε να την διαφυλάξουμε με ότι μέσα διαθέτουμε.

''Ας ξεκινήσουμε όμως από την αρχή.

Η Δημοτική Αρχή αφού έφερε θέμα προς ψήφιση στο ΔΣ της 29 Δεκεμβρίου 2017 αιφνιδιάζοντας τόσο τον Κοινοτάρχη όσο και τον Σύλλογο του χωριού, πήρε απόφαση για μακροχρόνια μίσθωση ακινήτου έως 25 χρόνια αλλάζοντας ουσιαστικά τη χρήση του κτιρίου από παραδοσιακό καφενείο σε παραδοσιακό κατάλυμα.

Η εισήγηση έγινε αφού διατυπώθηκε η άποψη ότι υπάρχει απροθυμία εκμίσθωσης σε προηγούμενο χρόνο, επιχείρημα απόλυτα ψευδές καθότι σε όλες τις δημοπρασίες υπήρχαν τουλάχιστον δύο ενδιαφερόμενοι. 
Έτσι το ΔΣ παίρνει απόφαση για μακροχρόνια μίσθωση βασιζόμενο μάλιστα σε πρόταση «επενδυτή» προς την κατεύθυνση.

Ο Σύλλογος διαμαρτυρόμενος για αυτή την εξέλιξη αλλά και τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν, συγκάλεσε Γενικές Συνελεύσεις τόσο στην Αθήνα τόσο και στα Μαγούλιανα. 
Βάση αυτών των αποφάσεων ο Σύλλογος έστειλε τις προτάσεις του, και ας διαδίδουν στο Δήμο ότι αυτό δεν έγινε. 
Ίσως μάλιστα να περιμέναν πρόταση για συγκεκριμένο πρόσωπο, όπως συγκεκριμένο «επενδυτή» επικαλέστηκαν και στο ΔΣ της 29ης Δεκεμβρίου.
Αλλά το πράγμα έχει και συνέχεια. 
Το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου αρνείται να μπει θέμα προ ημερησίας διάταξης η θέση του Συλλόγου και του Κοινοτάρχη (παρότι υπήρχε 12μελης αντιπροσωπεία από το χωρίο και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι τάχθηκαν υπέρ του σκεπτικού μας) αλλά παραπέμπει σε επόμενο συμβούλιο τη συζήτηση.

Στον προγραμματισμό του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου στις 27 Απριλίου 2018 η Δημοτική Αρχή αρνείται αν και όφειλε να εισαχθεί τακτικό θέμα μετά την γραπτή αίτηση και του Κοινοτάρχη.

Πρόκειται για εμφανή κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο απέναντι σε ένα ολόκληρο χωριό προφασιζόμενη μάλιστα οικονομικά και όχι τοπικά και κοινωνικά επιχειρήματα.

Και ο απλός δημότης διερωτάται: 
Άραγε έχει τέλος αυτή η αναλγησία; 
Γιατί περί αυτής πρόκειται, στην καλύτερη των περιπτώσεων μάλιστα.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.