Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018

ΧΡΥΣΟΙ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΟ ΤΑΛΙΝ ΤΗΣ ΕΣΘΟΝΙΑΣ !!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ !!!

Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΧΡΥΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ !!!

Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΤΗΣ ΩΡΕΣ !!!

ΣΤΟ ΤΑΛΙΝ ΤΗΣ ΕΣΘΟΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΣΑΡΩΣΑΝ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ !!!

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΑΣ

ΚΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ !!!

Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ !!!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΛΑΚΕΤΑ........Για άλλη μια φορά ο πρωταθλητής του Taekwondo από την Τρίπολη κατέκτησε την πρώτη θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα 3 dan itf ανδρών στο Ταλίν της Εσθονίας.
Η πρώτη μέρα επιφύλασσε μία πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Αρκά αθλητή Παναγιώτη Κοκκάλα (αθλητής του ΑΣΦ Νέας Σμύρνης) που κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία TUL 3 DAN ανδρών!
Να θυμίσουμε ότι τον Μάρτιο του 2018 ο Κοκκάλας ήρθε πρώτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Αυλαία της πρώτης αγωνιστικής ημέρας του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος tkd itf που διεξάγεται στο Ταλίν της Εσθονίας με το απόλυτο δύο στα δύο για την αθλήτρια του Α.Ο.ΠΟ.Τ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Ιωάννα Κωστοπούλου η οποία κατέκτησε αρχικά το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία tul 4dan silver female και στη συνέχεια επίσης το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία μονομαχίες +75 silver female κάνοντάς μας υπερήφανους για μια ακόμη φορά! Πολλά συγχαρητήρια στην αθλήτρια και τον προπονητή της Κο Χρυσοβαλάντη Κολλιόπουλο για τις επί σειρά ετών συνεχόμενες χρυσές επιτυχίες!


ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 

ΜΑΣ ΑΞΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ !!!

ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ .

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΣΠΡΟΠΡΩΣΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!!

ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΥΨΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ !!!


Ελπίζουμε ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ να υποδεχτεί τα ΧΡΥΣΑ μας ΠΑΙΔΙΑ, όπως τους αξίζει !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.