Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Ο ΤΥΡΟΚΟΜΟΣ ΝΤΑΗΣ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΠΟΥ ΑΨΗΦΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ !!!

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΟΣ.....

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ - ΝΤΑΗΔΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.....

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ''ΤΟΥ'' ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ???

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ???

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΟΣ ΚΑΙ ΡΥΠΑΙΝΟΝΤΟΣ ???

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ???
ΑΝ ΝΑ
ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ???


Ο θρασύτατος τυροκόμος της Παναγίτσας, πήρε νέα αδειοδότηση το 2009, μετά από σωρεία καταγγελιών , παραβάσεων και προστίμων μέχρι τότε......κι αυτή επεσήμαινε τα ακόλουθα :




Παρά τις επισημάνσεις, τις επικλήσεις της Νομοθεσίας και του υποτιθέμενου ''αυστηρότατου'' 'υφους του κειμένου, ο τυροκόμος συνέχισε απτόητος το έργο του, ΧΩΡΙΣ την χρήση του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ καθαρισμού, που επιβάλλεται σε κάθε περίπτωση, αλλά χρησιμοποιώντας για απόρριψη των αποβλήτων του, πότε τα χωράφια των γιετόνων του, πότε τον ποταμό Τράγο και πότε τον Βιολογικό Καθαρισμό της Βυτίνας με αποφάσεις του δημάρχου Γορτυνίας, όπως είχαμε ξαναγράψει στο παρελθόν.
Τα πρόστιμα αποδεικνύουν πως δεν συμμορφώθηκε ποτέ, με την άδεια και τους ΟΡΟΥΣ που του επέβαλε η ΜΠΕ......




Μετά την αδειοδότησή του το 2010 που του ΕΠΕΒΑΛΕ αυστηρή τήρηση της ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ και ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ σε περίπτωση μη τήρησης των όρων της ΜΠΕ.....αναρωτιόμαστε :

ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ  ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ???

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ''ΠΡΠΣΤΑΤΗΣ''  ΤΟΥ ΑΣΥΔΟΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΥΡΟΚΟΜΟΥ, ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ???

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ???

ΓΙΑΤΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΣΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΑΚΟΜΑ ???

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΤΟΥ ΔΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ???

ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΔΟΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.