Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Γ' Κ.Ο.Π. :ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! ΚΑΤΑΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.....

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ !!!
Ο κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ , ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Κ.Σ. ΠΑΤΡΑΣ ....



Την ώρα που το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για την ΚΡΙΣΗ που διέρχεται η Γ' Κ.Ο.Π. έφευγε για ενημέρωση των ΜΜΕ (επιλεκτικότατη μάλιστα, αφού σ΄εμάς που αναδείξαμε το θέμα και βγάλαμε τη μπόχα στην δημοσιότητα,κανένας δεν θεώρησε απαραίτητο να στείλει ένα μειλ !!!)
ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Γ' Κ.Ο.Π.

Δεν θα αναφέρουμε τους λόγους που ξέρουμε ως αιτία παραίτησής του, αλλά θεωρούμε απαραίτητο να τονίσουμε στους πάντες πως :
Κάποια στιγμή, πρέπει να αφήσουν πίσω τις φιλοδοξίες και τις μικροπολιτικές περικοκλάδες και να κοιτάξουν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο στην Γ' Κ.Ο.Π. όπως και παντού στην ΕΛΛΑΔΑ !!!

Γιατί όλο και πιο πολύ αραιώνει μέρα τη μέρα, η ΚΥΝΗΓΟΠΑΡΕΑ του κ. ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑ κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο !!!

Τώρα προέχει η ενότητα και η συνοχή , η συνεργασία και η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ μόνο.
Άλλο δρόμο δεν έχει.......γιατί ακολουθούν πολλά ακόμα περί των ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, για να μπει νερό στο αυλάκι και να εξομαλυνθεί η κατάσταση στην μεγάλη κυνηγετική οικογένεια.
Εκείνο επίσης που προέχει, είναι να αξιοποιούνται οι άνθρωποι που κατέχουν μερικά θέματα, εκ πείρας και εκ της ειδικότητάς τους και να μη προσπαθούν να κάνουν όλοι πάντα, τους μαθητευόμενους μάγους, σε τέτοιες κρίσεις......
Το θέμα το παρακολουθούμε στενά και θα κρατάμε ενήμερους τους κυνηγούς που νοιάζονται μόνο για το κυνήγι αγνοώντας τις ίντριγκες .....καθώς και το κοινό !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.