Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ : ΕΠΙΣΤΟΛΗ 3 ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ......ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ !!!

3 ΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΤΑ 2 ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ......

ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΓΙΑ ''ΨΕΜΑΤΑ''......ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΕ.....ΨΕΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΓΡΑΨΑΜΕ......

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΑΞΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΠΑΡ΄ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ E MAIL ΜΑΣ ΠΡΙΝ 3 ΗΜΕΡΕΣ !!!


big image
Πριν δημοσιεύσουμε αυτούσια την επιστολή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στα άρθρα μας που αφορούν στο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και στις διαδικασίες επιλογής ιατρού, θεωρούμε σκόπιμη την ανάρτηση των links των συγκεκριμένων άρθρων , προκειμένου να είναι εύκολη η σύγκριση των εδαφίων στα οποία αναφέρεται η επιστολή αλλά και η αντιπαραβολή του δικού μας ΚΕΙΜΕΝΟΥ με τα όσα μας καταμαρτυρούν οι συμπαθείς ιατροί μας ως..... ''ΨΕΜΑΤΑ'' !!!

Τα σχετικά άρθρα εδώ :

http://orthologika.blogspot.gr/2018/02/blog-post_44.html

http://orthologika.blogspot.gr/2018/02/blog-post_5.html


Κι ΕΔΩ η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ :





Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ORTHOLOGIKA ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ :

ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ....

ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ''ΨΕΜΑΤΩΝ''  ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ .....

ΓΙΑΤΙ ''ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ'' ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΣΕΙΣ ΑΝΕΙΠΩΤΕΣ .....

ΠΡΙΝ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ :

ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Η ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΥ ??? 
ΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ???
ΠΟΤΕ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ???
ΠΟΤΕ ΕΛΗΓΕ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ???
ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΥΠΕΒΑΛΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ Ο ''ΜΠΑΜΠΑΣ'' ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ???

Νομίζουμε πως πρέπει να αναδεικνύεται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια χρονική αλληλουχία στις ημερομηνίες......αν μη τι άλλο.


Αρχικά μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, το γεγονός της ανάγκης απαντήσεως, στα άρθρα μας, από ομάδα ιατρών του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ, που ουδεμία σχέση έχει με το Τμήμα στο οποίο αναφέρονται τα άρθρα μας, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ,ούτε θεσμικό ρόλο ( σύμφωνα με όσα δυνάμεθα να γνωρίζουμε κι επειδή δεν αναφέρουν κάτι σχετικό οι ίδιοι ) σε κάποιον σύλλογο ιατρικού προσωπικού κατέχουν..... άρα ως ΤΙ σπεύδουν σε απάντηση ???

EKΠΛΗΞΗ επίσης μας προκαλεί η βεβαιότητα των υπογραφόντων την επιστολή, για την ''πηγή'' των πληροφοριών μας, κατά της οποίας ( ΠΗΓΗΣ ) δεν καταφέρονται απλά ....αλλά και εκφράζουν ΕΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ και συμπερασματικά, την τόση σιγουριά τους για την ''παραπλάνησή ''  μας, αποδίδοντάς μας καταστάσεις που όχι απλά αγνοούμε πως συμβαίνουν.....αλλά και πως μας κατευθύνουν !!! Φυσικά αποκαλύπτεται από την ίδια την επιστολή, το ύφος και τα αναφερόμενα σε αυτή, πως υπάρχουν παρασκηνιακές ΚΟΝΤΡΕΣ, προφανώς στον ιατρικό χώρο, πιθανά με εμπλεκόμενους και άλλους θεσμικούς παράγοντες....κάτι που όντως αγνοούμε εντελώς αλλά.....και ΟΥΤΕ θα θέλαμε να γνωρίζουμε !!! Προτιμάμε να σκεφτόμαστε τους ιατρούς των δημοσίων κυρίως νοσηλευτικών ιδρυμάτων, σαν λειτουργούς σε αγαστή συνεργασία καθημερινή και όχι σαν φατρίες σε κόντρες εξουσίας ή άλλες μεταξύ τους.... Ωστόσο από την επιστολή και τα αναφερόμενα ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ για τον/την ''πληροφοριοδότη'' μας κάθε άλλο, παρά αυτό που υποθέτουμε προκύπτει.
Φυσικά πληροφορούμε και δημόσια τους αξιαγάπητους ιατρούς - συντάκτες της επιστολής, πως οι ΠΗΓΕΣ μας δεν έχουν σχέση με αυτά που φαντάζονται κι έσπευσαν να εκφράσουν, δια της ανωτέρω επιστολής !!! Αναφύεται άλλωστε αυτό και από μια απλή ανάγνωση ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ των άρθρων μας και της επιστολής τους !!!
Πληροφοριακά δε δηλώνουμε για μια ακόμα φορά, πως ΟΥΔΕΠΟΤΕ γράφουμε μια είδηση όπως μας την παρουσιάζει η εκάστοτε πηγή μας. Πρώτα την διασταυρώνουμε παντοιοτρόπως και μετά την αναρτούμε. Εν προκειμένω ξεκινήσαμε από το ΕΥΡΗΜΑ μας της σύστασης ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ κρίσης ιατρού  για το ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ, όπως έχει αναρτηθεί στο ΔΙΑΓΕΙΑ απ΄ όπου και το αλιεύσαμε !!!.

Εντύπωση επίσης μας προκαλεί η ευθεία αναφορά, στην επιστολή , του ονόματος της ιατρού, χωρίς περιστροφές και περιφράσεις, γεγονός το οποίο εμείς στην αρθρογραφία μας, χειριστήκαμε με ιδιαίτερη σπουδή και προσοχή ΟΥΔΟΛΩΣ αναφερόμενοι στο όνομα της ιατρού, ούτε αποκαλύπτοντας τίνος μέλους της Επιτροπής υπονοούσαμε την ....κόρη !!! Σημειώνουμε πως τα ονόματα ήταν προφανώς ευκόλως εννοούμενα, ΜΟΝΟΝ για τους ενδονοσοκομειακούς κύκλους και καθόλου για κάθε άσχετο αναγνώστη, που είναι και το μεγαλύτερο αναγνωστικό κοινό μας !!! Προς τι λοιπόν η εσπευσμένη ανακοίνωση του ονόματός της από τους υπογράφοντες την επιστολή ???

Μας προκαλεί ιδιαίτερη απορία, η τάχιστη και αγωνιώδης αιτιολόγηση ενός καθαρά ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ που δεν αφορά την άσκηση του λειτουργήματος της ΙΑΤΡΙΚΗΣ, από ομάδα ιατρών, που δεν έχουν ανάμειξη στην διοίκηση, δεν είχαν ανάμειξη στην επιλογή της ιατρού, δεν έλαβαν γνώση των διαδικασιών κρίσης της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ,αφού ΔΕΝ μετείχαν σε αυτήν και ΔΕΝ έχουν λόγο να υπεισέρχονται εφ'  όσον δεν είναι επιλεγμένα μέλη της εν προκειμένω κρίσεως, από την 6η ΥΠΕ .....ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΒΗΣΑΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Ή ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΕΣ ΣΠΕΥΔΟΝΤΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ???

ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ !!!

ΓΙ΄αυτό και θα επισημάνουμε το ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ .....σε κάθε σημείο της επιστολής των ιατρών!!

Η επιστολή αναφέρει τα........''ψέματά''  μας....με αύξοντα αριθμό !!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ''ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ'' ΚΑΘΕ ΑΡΙΘΜΟΥ !!!

ΨΕΜΑ ΣΤΟ :
''1-ΨΕΜΑ ΠΡΩΤΟ

Αναφέρεται  ότι ο κος ΠΟΝΤΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ είναι πατέρας της κυρίας Ποντίκη και μέλος της επιτροπής  κρίσης ταυτόχρονα. Σκόπιμα η πηγή σας απέκρυψε το γεγονός ότι ο κος ΠΟΝΤΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στις 6-12-2017 ζήτησε και  εξαιρέθηκε από την επιτροπή  κρίσης ακριβώς διότι η κρινόμενη ήταν κόρη του.''

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ πως σε κανένα σημείο των άρθρων μας δεν αναφερόμαστε ονομαστικά στους ιατρούς πατέρα και κόρη !!!

Το μόνο που αναφέρουμε είναι το ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΔΙΑΥΓΕΙΑ με τον ορισμό της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ από την 6η ΥΠΕ όπου αναφέρεται το όνομα του ιατρού κ. Ποντίκη, ως μέλους της Επιτροπής, αλλά εμείς ΔΕΝ τον δείξαμε ως υπόλογο!!! Ούτε αναφέρουμε οπουδήποτε πως μιλάμε για την κόρη του συγκεκριμένου ιατρού !!!

ΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ???

Ως προς το έγγραφο ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ του ιατρού - κριτή και πατρός, που επικαλούνται, δηλώνουμε πως το αγνοούμε, και ΟΧΙ σκόπιμα όπως μας αποδίδουν ΑΛΛΑ, το ζητήσαμε να μας αποσταλεί με Ε MAIL από τον κ. Σκαντζό, με τον οποίο και είχαμε τηλεφωνική συνομιλία .....αλλά ουδέποτε ήρθε !!!

Πάντως τροποποίηση της σύνθεσης της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ !!!

Αν υπάρχει, παρακαλούμε να μας την στείλουν, για να ζητήσουμε συγγνώμη από τον εν λόγω ιατρό !!!
ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ :

  '' ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ''ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ απεσταλησαν στους κρινομενους ιατρους στις 23/11, με δικαιωμα ενστασης απο αυτους 10 ΗΜΕΡΕΣ... μετα απο αυτο, αν δεν υπαρχουν ενστασεις, επαναξιολογείται η τελικη λιστα ''

.....ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ - ΚΡΙΤΗΣ - ΙΑΤΡΟΣ......ΣΤΙΣ 6-12-2017 ???

ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ???
ΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ???

ΨΕΜΑ ΣΤΟ :
'' 2-ΨΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ
Σκόπιμα αναφέρεται ότι οι εισηγητές ήταν κουμπάροι του κυρίου Ποντίκη.
Η αλήθεια είναι ότι οι εισηγητές ήταν από άλλα νοσοκομεία και συγκεκριμένα:
Η κα ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
Διευθύντρια Γ.Ν. ΠΑΤΡΩΝ ακτινοδιαγνώστης.
Ο κος  ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Διευθυντής ακτινοδιαγνώστης Γ.Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ''
ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΣΤ΄ ΑΛΗΘΕΙΑ......ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΠΕΡΙ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ???
Το μόνο που αναφέρουμε, είναι πως γνωρίζουμε - ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ - Πως ο ένας εκ των κριτών ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ......ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ !!!) είναι κουμπάρος της οικογένειας της κρινόμενης κόρης.....τόσο αόριστα και τόσο απρόσωπα ....τίποτα άλλο !!!
ΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΑΝΕΙΠΩΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ???

ΨΕΜΑ ΣΤΟ :
'' 3-ΨΕΜΑ ΤΡΙΤΟ
Αναφέρεται ότι η κρινόμενη Ιατρός κα ΠΟΝΤΙΚΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ από τρίτη στην εισήγηση,
ήρθε πρώτη κλπ.
Σκόπιμα απεκρύβη στο δημοσίευμα, στηριζόμενο στην πηγή σας, ότι η απόφαση του
συμβουλίου ήταν ομόφωνη και η διαφορά της πρώτης κας ΠΟΝΤΙΚΗ από τον δεύτερο
κρινόμενο ήταν 25 μονάδες. ''

ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ !!!
ΑΛΛΑ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΩΝΗ Ή ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ.....
ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΟΣΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ''ΠΕΡΑΣΕ'' ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ !!!
ΑΛΛΑ ΡΩΤΑΜΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ .....
ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΤΗΚΑΝ
ΕΝΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΚΙ ΕΝΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΤΩΝ ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΠΡΩΤΕΥΣΑΝΤΩΝ
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ
ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ( γράψαμε Μεγαλόπολης.....ΑΛΛΑ μπορεί να είναι ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ
αυτό είναι μια λεπτομέρεια, που δεν ξέρουμε ακριβώς αλλά σύντομα θα μάθουμε !!!)
ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΩΝ 2 ΠΡΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΑ ΡΩΤΑΜΕ
ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΙΑ !!!
ΨΕΜΑ ΣΤΟ :


''4-ΨΕΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ

Σκόπιμα αναφέρεται ότι η κα ΠΟΝΤΙΚΗ δεν εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου
ή την κάλυψε  ως επικουρικός ενώ η αλήθεια είναι ότι εκπλήρωσε την υπηρεσία
υπαίθρου στο κέντρο υγείας Δημητσάνας το 2004-2005 δηλαδή 12 χρόνια πριν το
επικουρικό της.''
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ : ΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ???
ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΚΑΛΟΥΝ ΠΩΣ ''ΣΚΟΠΙΜΑ'' ΓΡΑΨΑΜΕ , ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΟΝΤΙΚΗ ???
Πουθενά στα 2 αρθρα μας, δεν αναφέρεται κάτι ανάλογο. Αυτά είναι αποκυήματα φαντασίας ή αποτελέσματα προσωπικών διενέξεων 'ολων όσων υπαινίσσονται στην επιστολή τους, πως έχουν λόγο να αλληλοσφάζονται για τους δικούς τους λόγους, ασύλληπτους όμως για εμάς, πλην οι συμπαθείς ιατροί , μας το αποδίδουν ΚΑΙ αυτό ως ''ΨΕΜΑ'' δικό μας !!!
Η μοναδική αναφορά που κάνουμε σχετικά είναι πως έχει προσκομιστεί στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ, βεβαίωση ( και ζητάμε τον υπογράφοντα !!!) πως η κυρία, έχει υπηρετήσει ως επικουρική, σε Κέντρο Υγείας που είχε κάνει ΚΑΙ το αγροτικό της !!!
Και αυτό που αναφέρουμε στο άρθρο μας, είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ οι συντάκτες της επιστολής.....
Εν κατακλείδι, αναγιγνώσκοντας την ΕΠΙΣΤΟΛΗ των ιατρών του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, αποκαλύπτεται, πως επί της ουσίας, αυτή έχει ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟΔΕΚΤΗ, και καθόλου το blog μας !!!
Πιθανές ενδονοσοκομειακές και ταυτόχρονα προσωπικές συρράξεις έχει εις γνώση της....και εκεί στοχεύει , όχι στα άρθρα μας που ΔΕΝ έχουν αναφορές σαν αυτές που τους αποδίδονται εν βρασμώ μάλλον ή κατόπιν ενδογενών πιέσεων.....
Αφού από την αρχή ως το τέλος της, είναι πλήρης αιχμών και υπονοούμενων για ''τον /την πληροφοριοδότη'' μας, προς τον οποίο απευθύνουν και αιχμές περί του έργου που έχει προσφέρει στο Νοσοκομείο κτλ κτλ !!!
Θεωρούμε πως μάλλον ήταν βεβιασμένη και σχεδόν αβασάνιστη, η σύνταξη της επιστολής με τόσα αποδιδόμενα ''αμαρτήματα'' εις βάρος μας, που ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΜΑΣ ΤΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ !!!
Και πιστεύουμε πως έγινε, είτε σε κλίμα φορτισμένο από άγνωστο για μας λόγο, είτε από δική τους παραπληροφόρηση, σχετικά με τις διασυνδέσεις μας και τις ''πηγές'' μας, τις οποίες ειρήσθω εν παρόδω, ουδέποτε αποκαλύπτουμε και τόσα χρόνια πια, έχουμε μάθει και να αξιολογούμε και να τεστάρουμε ως προς την αξιοπιστία τους !!!

Tέλος ενημερώνουμε, πως εδώ και 3 ημέρες, έχουμε στείλει e mail στο γραφείο του ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, με σχετικές ερωτήσεις για την υπόθεση, αλλά μάλλον δεν σκοπεύει να μας απαντήσει......
Όπως και νά ΄χει πάντως, αν έρθει οποιαδήποτε στιγμή απάντηση του ΔΙΟΙΚΗΤΗ του Νοσοκομείου και ΠΡΟΕΔΡΟΥ της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ της ιατρού, θα την δημοσιεύσουμε αυτούσια.
Για την ώρα σας δημοσιεύουμε το e mail μας προς τον κ. Διοικητή :



ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.