Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΤΡΙΠΟΛΗ : 10ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ . ΒΟΛΕΣ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΕΥΘΕΙΕΣ ΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΝΤΕΣ.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ - ΤΟΥΡΙΣΜΟ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 
ΚΑΙ 
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Β. Αποστόλου από Τρίπολη: Ξεπέρασε τον κοινοτικό μέσο όρο απορρόφησης πόρων το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΛΑΚΗ :

Ο κ. Πολάκης είπε ότι είναι προφανής η ευθύνη των γιατρών, των προϊσταμένων και των διοικητικών του συστήματος και πρόσθεσε: "Δεν θα φτάναμε εκεί, αν δεν υπήρχε το πολιτικό μέτρο που το επέτρεψε να συμβεί".
"Η πολιτική τα καθορίζει όλα. Και τώρα που βρέθηκαν κάποιοι δικαστές να ψάξουν αυτή την ιστορία, τώρα κάποιοι τολμούν να μιλούν για σκευωρία, λές και έχουμε πιει όλοι το ποτό της λήθης και δεν ξέρουμε τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια ή είμαστε εκτός συστήματος" είπε, ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του, σημείωσε ότι αθροιστικά από το 2015 μέχρι σήμερα, τα χρήματα τα οποία δόθηκαν στον δημόσιο χώρο της Υγείας, είναι 1 δισ. ευρώ παραπάνω για πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια περίθαλψη.
Το 2016, για πρώτη φορά, τα νοσοκομεία έκλεισαν με 35 εκατ. θετικό πλεόνασμα, από τα 935 εκατ. χρέος το 2015. Στις 31.12.2017 τα νοσοκομεία της χώρας έκλεισαν με περίσσευμα 365 εκατ. ευρώ. "Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του δημόσιου νοσοκομειακού συστήματος της χώρας, από τότε που φτιάχτηκε. Και έγινε σε καιρούς μνημονίων, κακομοιριάς, εποπτείας" είπε ο αν. υπουργός.
Μιλώντας για τα προβλήματα του συστήματος, ο κ. Πολάκης έκανε λόγο για "κλέψιμο στην κορυφή" το οποίο σταμάτησε, σημειώνοντας ωστόσο ότι υπάρχει ακόμα πρόβλημα παρακάτω. "Υπάρχουν και κοριοί και σκουλήκια και διάφορα, αλλά αυτά δεν λύνονται με οριζόντιους τρόπους, ούτε μπορείς να ξεκινάς κυνήγι μαγισσών".
Είπε ακόμη πως το προηγούμενο κοινωνικό συμβόλαιο της διαφθοράς στον χώρο της Υγείας, δεν ήταν μόνο το πελατειακό κράτος. Και εξήγησε: "Είναι και ότι "δεν σε πληρώνω για τη δουλειά που κάνεις, αλλά σου επιτρέπω να παίρνεις κομμάτι ως μαύρο χρήμα, της μίζας από αυτό που έχει υπερτιμολογηθεί". Αυτό είναι το προηγούμενο κοινωνικό συμβόλαιο που χρεοκόπησε τη χώρα".
Όταν ο περιφερειάρχης,παρενέβη στην συζήτηση φορέων και πολιτών, μίλησε για την ανάγκη (!!!!) της ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Α' ΚΑΙ Β' ΒΑΘΜΟΥ, για να πάρει την δέουσα απάντηση από τον κ, Πολάκη, με ευθεία βολή για τις υπηρεσίες του και τον έλεγχό τους..... 

ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ''ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ''  ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ !!!

ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ????

ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΕ ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ .........

Αποτέλεσμα εικόνας για Τατουλησ ματ φωτο


Δύο είναι ΟΙ ατάκες της σημερινής έναρξης του συνεδρίου και ακούστηκαν από τον σουλτάνο του Μορέως, που ΜΟΝΟΝ το δικό του μήνυμα θέλησε να περάσει ακόμα και στις παρεμβάσεις του στο τέλος των συνεδριών:

«Δυνατές Περιφέρειες το μέλλον της χώρας» 

«Ισχυρή δύναμη της χώρας ο άδολος ακομμάτιστος πατριωτισμός των πολιτών της»


Ζήτησε ακόμα και την εκχώρηση της ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ Α' ΚΑΙ Β' ΒΑΘΜΟΥ !!!!!



Αυτά για τώρα.....

Αναλυτική ενημέρωση και σχολιασμός σε επόμενο άρθρο.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.