Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ : ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ...... ΤΟ ''ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ'' ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ !!!

ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ''ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ'' ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΗΡΘΕ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ, ΤΗΝ ΕΚΠΕΦΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ...... ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ''ΠΑΡΑΝΟΜΗ''  ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ !!!!!
ΜΑΣ ΕΓΚΑΛΕΙ ΤΟ ''ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ'' ΓΙΑ ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΓΡΑΨΑΜΕ ???


big image

Το γραφείο του ΔΙΟΙΚΗΤΗ του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Τρίπολης, μας απέστειλε προ ολίγου και συγκεκριμένα στις 1 : 43 μμ σήμερα (13-2-2018) το κάτωθι ανυπόγραφο (!!!) δελτίο τύπου :




Σημειώνουμε πως είχαμε αποστείλει από τις 5 Φεβρουαρίου 2018 e mail στο αναγραφόμενο στο πεδίο ''ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ'' προς τον κ. Διοικητή και μόλις σήμερα λάβαμε όχι ακριβώς απάντηση σε όσα ρωτούσαμε, ένεκα των καταγγελιών που μας είχαν γίνει,. αλλά ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, από το.....γραφείο του !!!
Με την σημαντική επισήμανση - απειλή......της επιφύλαξης των νομίμων δικαιωμάτων του (του γραφείου προφανώς !!!).
Και την επίσης σημαντική επισήμανση από ΕΜΑΣ, πως μας αποδίδει ( το γραφείο πάντα !!!) την χρήση της λέξης ''παράνομη'' η οποία ΠΟΥΘΕΝΑ δεν έχει χρησιμοποιηθεί στην αρθρογραφία μας !!!
Εμείς απλά θέσαμε, βάσει των καταγγελιών αλλά και των ευρημάτων μας στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ερωτήματα προς πάσα κατεύθυνση, ζητώντας ταυτόχρονα την τοποθέτηση του κυρίου ΔΙΟΙΚΗΤΗ .....
Υπενθυμίζουμε τα άρθρα μας :

http://orthologika.blogspot.gr/2018/02/blog-post_44.html

http://orthologika.blogspot.gr/2018/02/blog-post_5.html

http://orthologika.blogspot.gr/2018/02/3.html

Και προς επίρρωση των αναφερομένων για το αίτημά μας προς τον κ.. Διοικητή του Παναρκαδικού προκειμένου να απαντήσει στα ερωτήματά μας , δημοσιεύουμε και το e mail που του αποστείλαμε ζητώντας του εξ αρχής, να τοποθετηθεί δημόσια, για τις καταγγελίες που είχαμε και ΔΕΝ δημοσιεύσαμε όλες :




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.