Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΝΥΧΤΑ ΚΗΡΥΞΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ !!! ΧΩΡΙΣ ΕΜΦΑΝΗ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΝΙΚΑ !!!

ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΚΗΡΥΧΘΗΚΕ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ 7 ΠΑΡΑ 10΄ΤΟ ΒΡΑΔΥ !!!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΥ, ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ......ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ !!!

ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΝΙΚΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ 
ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ.......ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΛΟΚΟ ???

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΕ ???
ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ''ΑΛΛΟΘΙ'' ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ.... ΑΦΟΥ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ''ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ'' ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΥΗΚΟΑ ΤΑ ΩΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ , ΟΤΑΝ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.....

mm2

Αργά το βράδυ της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 16 Φεβρουαρίου 2018, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ανέβασε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ την απόφαση του ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ να κηρύξει την ΚΑΛΑΜΑΤΑ σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ !!!!!

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A95657%CE%9B1-%CE%9F%CE%93%CE%A0?inline=trueΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΝΙΚΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ , ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ !!!! 
ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ 
( Η Αστυνομία ΔΕΝ παρεμβαίνει σε ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ χώρους εκτός κι αν κληθεί να υποστηρίξει την ''προστασία των πολιτών'' την οποία υποτίθεται πως προλαβαίνει μια.....ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ !!! )Τα ισχύοντα στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ είναι τα εξής :
- Εδώ και κάποιες μέρες, οι εργαζόμενοι στην ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ , έχουν βγει σε επίσχεση εργασίας και απέκλεισαν τον ΧΑΔΑ , επειδή είναι απλήρωτοι από τον προηγούμενο εργολάβο, που άφησε φέσια στον κόσμο.....και τώρα αναμένεται η κάθοδος ΜΠΟΜΠΟΛΑ στον ίδιο χώρο.....
- Η Καλαμάτα, με αμάζευτα σκουπίδια για 3-4 μέρες, θα γίνει ΧΑΔΑ......κι έχουμε ΑΠΟΚΡΙΕΣ....άρα κόσμο πολύ !!!
- Στην ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ δεν μπορεί να μπει δια της ΒΙΑΣ ο ΝΙΚΑΣ με τα απορριμματοφόρα του αφού έχουν κάνει ΜΠΛΟΚΟ οι  ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ εργαζόμενοι......ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ !!!
- Η ΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΗΣ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ......ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΙΡΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνει ΑΡΑΓΕ νιάου νιάου στα κεραμίδια ???

Σίγουρα δεν είναι οι τρεις παντόφλες του γνωστού ανέκδοτου, με τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο !!!

''ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ'' ΤΟΥ ΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ.....ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 17/2/2018 ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ  ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΗΣ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑΣ !!!

Σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο έγγραφο, υπάρχει ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ του Δήμου Καλαμάτας - δηλαδή του ΔΗΜΑΡΧΟΥ - αφού η αντιπολίτευση αγνοεί παντελώς το θέμα και ούτε το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ενημερώθηκε για το γεγονός του αιτήματος του Δήμου Καλαμάτας για κήρυξή του σε έκτακτη ανάγκη, από τον Δήμαρχο ως όφειλε !!!
Η αλληλογραφία αυτή ξεκίνησε στις 5 Φεβρουαρίου 2018, σύμφωνα με τα αναφερόμενα έγγραφα και κατέληξε ΚΑΙ σε ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Δ/ΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ Π.,Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ , προς την πολιτική Προστασία, γεγονότα που ΑΠΕΚΡΥΒΗΣΑΝ και από το Δ.Σ. του Δήμου Καλαμάτας έως και σήμερα ( έχουμε ήδη ενημερώσει εμείς την μείζονα αντιπολίτευση !!!) αλλά ΚΑΙ  από το ΠΕΣΥΠ που συνεδρίασε μόλις προ 2 ημερών !!!

ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Π. ΝΙΚΑΣ, ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ
ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΚΑΡΗ ???

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ ???

Με ποια δικαιολογία ζητήθηκε από τον Δήμαρχο ΝΙΚΑ η κήρυξη της πόλης της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ σε έκτακτη ανάγκη ???\

Έγινε καμιά φυσική καταστροφή και δεν την πήραμε είδηση .....ούτε οι κάτοικοι της πόλης ???

Ή μεθοδεύεται κάτι άλλο και περίεργο ???

Γιατί αναρτήθηκε βράδυ Παρασκευής στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ η απόφαση ???

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΙΚΑ.....ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΕΣΥΠ ???

ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΑΓΑΣΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΙΚΑ - ΤΑΤΟΥΛΗ ???

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΑΝΩΘΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑΣ ???

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ ΣΕ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ???

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 6,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΤΗΣ - ΤΑΧΑ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ???

Ή
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΟΥΝ ΝΟΜΟΤΥΠΑ....ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΑΔΑ ΤΗΣ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑΣ ....ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ''ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ'' ΧΑΔΑ ΤΗΣ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑΣ ???

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ......ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΙΡΕΤΟΥΣ.......ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΣΚΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.